Miłego
Ogród to moje czwarte dziecko...
-
mm-complex
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 sie 2010, o 18:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród to moje czwarte dziecko...
Coś pięknego
Koniecznie muszę dokupić hiacyntów i sasanek i tulipanów i krokusów i żonkili i...i...i...i
Miłego
Miłego
marzenia się spełniają! Dana
- reniuniek

- Od: 30 sie 2010, o 08:01
_oleander_, piękna magnolia
W ogóle twój ogród jest cudny. Rabatki uporządkowane, nasadzenia super
Hiacynty masz okropnie dorodne!
- aage

- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Cudna wiosenka, muszę na jesień dokupić cebul 
- lulka

- Od: 31 mar 2011, o 12:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Olu, dzień dobry. Jesienna ciężka praca z cebulkami owocuje
Masz tak czyściutko na rabatach, u mnie wiecznie kołchoz i masa chwastów z którymi sobie nie radzę 
Olu, widoki naprawdę fantastyczne, a całość bardzo elegancka... bardzo mi się podoba ten fragment ogrodu, na którym widać dom
(z przechodzącą przez rabaty ścieżką).
Ilość cebulowych robi wrażenie i wspaniale zdobi zielone zakątki... ja też muszę dokupić jesienią duuużo cebulowych!
Pozdrawiam serdecznie,
A
Ilość cebulowych robi wrażenie i wspaniale zdobi zielone zakątki... ja też muszę dokupić jesienią duuużo cebulowych!
Pozdrawiam serdecznie,
A
- Aancyk
- 1000p

- Od: 20 lis 2010, o 17:21
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Postanowienie na jesień, dosadzić cebulowych
Pięknie 
- ilona2715

- Od: 7 wrz 2010, o 11:47
Oleńko, co Ty robisz tym hiacyntom, że są takie cudne, a może to wyściółkowanie ma na nie taki wpływ, zobaczę jakie będą moje, te posadzone jesienią, bo póki co nie zapowiadają się aż tak rewelacyjnie, ale jeszcze kilka dni muszę poczekać, bo u mnie jednak wszystko nieco później. Magnolia wygląda przepięknie, te kwiatuszki choć takie delikatne robią naprawdę wrażenie.
- robaczek_Poznan

- Od: 30 sty 2012, o 23:42
Oluniu, śliczne widoczki
Magnolia przepięknie kwitnie, a różanka już teraz wygląda zjawiskowo
Magnolia przepięknie kwitnie, a różanka już teraz wygląda zjawiskowo
- OLUNIA
- 500p

- Od: 11 sty 2012, o 12:47
Dorcia cieszy mnie każdy pochlebny komentarz,wkładam w ogród całe serce, tym bardziej cieszy mnie ,że mogę jeszcze komuś sprawić przyjemność dla oczu
Danuś no widzę ,że wszystkie już na jesienne zakupy się wybieracie
Trafiły mi sie dorodne cebule
Buziaczki
Reniu ja kobieta niepracująca zawodowo ,więc jak odstawię dzieciaczki do szkoły to z ogrodu nie wychodzę,ale wierz mi ,że choć co dzień skubię to i tak chwaścika byś u mnie znalazła
Aga koniecznie musisz kupić ,widoki cieszą ,a jak pachnie
Madziulka mam fioła na punkcie ogrodu,mąż się śmieje ,że mam lupę zabrać i szukać chwastów,ale przesadza zawsze coś znajdę ile razy się nie przejdę ,mam całą garść zielska.Madzia te powojniki przy kratce to...Gen Sikorski,Burma Star,Etoile Violette
Aguś bardzo przyjemnie się czyta takie komentarze.Ja jednak jestem pełna podziwu dla twoich prac,u mnie połowa Twojego ogrodu czego Tobie bardzo zazdroszczę.
Aniu dziękuję bardzo
Ilonka nic z nimi nie robię ,myślę ,że miałam po prostu zdrowe cebule .Mam też parę sztuk czteroletnich i one nie są już takie dorodne.U Ciebie też zapewne będą śliczne,jak wszystko w ogóle
Moja magnolia ma juz pięć lat i z roku na rok jest coraz piękniejsza szkoda ,że tak szybko przekwita.Pozdrawiam
Kasiu a tak się bałam ,ze w tym roku nie zakwitnie przez te mrozy,a tu kwitnie dużo ładniej niż rok temu.Twoja też jest piękna
Kasia zastanawiam się jak mi tulipany przekwitną na mojej różance to co zrobić ,żeby te liście nie szpeciły,róże jeszcze się tak nie rozrosna
Masz pomysł?
Wczoraj byłam w ogrodniczym na Jana Pawła ...niby tylko popatrzeć,ale nie mogłam się oprzeć jednorocznym i nakupiłam do moich donic ,a obiecałam sobie ,że dopiero po majówce będę donice obsadzać..Oto efekt moich prac..

I wczorajszy zachód słońca

A dzisiaj zobaczcie kto mnie odwiedził
Siedziała chyba trzy godziny na drzewie ,a ja niedaleko z aparatem,a gdy zeszła to mi bateria padła i tyle ja widziałam z bliska

I jeszcze raz moja magnolia w pełnym rozkwicie

Danuś no widzę ,że wszystkie już na jesienne zakupy się wybieracie
Reniu ja kobieta niepracująca zawodowo ,więc jak odstawię dzieciaczki do szkoły to z ogrodu nie wychodzę,ale wierz mi ,że choć co dzień skubię to i tak chwaścika byś u mnie znalazła
Aga koniecznie musisz kupić ,widoki cieszą ,a jak pachnie
Madziulka mam fioła na punkcie ogrodu,mąż się śmieje ,że mam lupę zabrać i szukać chwastów,ale przesadza zawsze coś znajdę ile razy się nie przejdę ,mam całą garść zielska.Madzia te powojniki przy kratce to...Gen Sikorski,Burma Star,Etoile Violette
Aguś bardzo przyjemnie się czyta takie komentarze.Ja jednak jestem pełna podziwu dla twoich prac,u mnie połowa Twojego ogrodu czego Tobie bardzo zazdroszczę.
Aniu dziękuję bardzo
Ilonka nic z nimi nie robię ,myślę ,że miałam po prostu zdrowe cebule .Mam też parę sztuk czteroletnich i one nie są już takie dorodne.U Ciebie też zapewne będą śliczne,jak wszystko w ogóle
Kasiu a tak się bałam ,ze w tym roku nie zakwitnie przez te mrozy,a tu kwitnie dużo ładniej niż rok temu.Twoja też jest piękna
Kasia zastanawiam się jak mi tulipany przekwitną na mojej różance to co zrobić ,żeby te liście nie szpeciły,róże jeszcze się tak nie rozrosna
Masz pomysł?
Wczoraj byłam w ogrodniczym na Jana Pawła ...niby tylko popatrzeć,ale nie mogłam się oprzeć jednorocznym i nakupiłam do moich donic ,a obiecałam sobie ,że dopiero po majówce będę donice obsadzać..Oto efekt moich prac..

I wczorajszy zachód słońca

A dzisiaj zobaczcie kto mnie odwiedził

I jeszcze raz moja magnolia w pełnym rozkwicie

Pozdrawiam serdecznie Ola
ogród to moje czwarte dziecko...
ogród to moje czwarte dziecko...wizytówka
Piękna magnolia
To jest Stellata Rosea? Ile ona może mieć lat? Ja podobnie jak dziewczyny mam mocne postanowienie posadzić więcej cebulowych na jesień
Hiacynty masz przepiękne, u mnie takie mizerne i nie takie gęste jak Twoje... Wykopujesz na lato cebule, czy sadzisz co roku nowe?
- Annar13
- 1000p

- Od: 4 maja 2012, o 12:31
Przepiękne obsadziłaś te pojemniki
Oj ja też jestem częstym bywalcem sklepu na Jana Pawła. I nigdy nie wychodzę z pustymi rączkami
Oj ja też jestem częstym bywalcem sklepu na Jana Pawła. I nigdy nie wychodzę z pustymi rączkami
- OLUNIA
- 500p

Witaj
Tak to jest Stellata Rosea ,pięć lat rośnie u mnie ,a była malutkim krzaczkiem ,może dwu letnim,nie umiem precyzyjnie napisać jej wieku.
Jeśli chodzi o hiacynty to te dorodne były jesienią wsadzone ,mam też starsze ,ale z roku na rok są mizerniejsze.Nie wykopuje żadnych cebulowych ,bo nie lubie tej czynności
wolę dosadzać nowe 
Tak to jest Stellata Rosea ,pięć lat rośnie u mnie ,a była malutkim krzaczkiem ,może dwu letnim,nie umiem precyzyjnie napisać jej wieku.
Jeśli chodzi o hiacynty to te dorodne były jesienią wsadzone ,mam też starsze ,ale z roku na rok są mizerniejsze.Nie wykopuje żadnych cebulowych ,bo nie lubie tej czynności
ooooo Baśka Cię odwiedziła, jejku super!
ooo centrum na Jana Pawła znam i też lubię tam zaglądać i coś kupić, jesienią kupiłam u nich wielkie krzaki czarnej porzeczki i pięknie się przyjęły....już się mama cieszy na owoce
zaś magnolia......piękna
ooo centrum na Jana Pawła znam i też lubię tam zaglądać i coś kupić, jesienią kupiłam u nich wielkie krzaki czarnej porzeczki i pięknie się przyjęły....już się mama cieszy na owoce
zaś magnolia......piękna
- OLUNIA
- 500p

Martuś na torcik bedą jak znalazł