Rozeta pisze: Następnie rozpowiemy

, że 'taki a taki' sklepik ma u siebie perełki różane i ...

...różomaniaczki (w tym także i my) będą zachwycone ...

.
Chociaż, zastanawiam się teraz, czy tu na forum tak można ...

. Jak myślisz?
Nie tylko można - ale trzeba i... powinno się (to moje prywatne zdanie).
Niestety w Polsce i ogólnie w Europie idea for internetowych została potwornie wypaczona (w USA Jeszcze w miarę się trzyma)
Fora właśnie po to zostały stworzone - by dzielić się wiedzą, informacjami i linkami do ciekawych sklepów, promocji i niszowych produktów.
A u nas ta chrzaniona poprawność i "nie wolno reklamować" - przegięcie w drugą stronę a do tego zazwyczaj milion AdWordsów, bannerów i innego syfu byle by wycisnąć jak najwięcej pln`ów ze strony którą de facto tworzy społeczność.
Oczywiście rozumiem, że masa osób zakłada konta po to by uprawiać tzw. "marketing szeptany" i spamować fora,
ale Wy dziewczyny macie już taką opinię, że nikomu z administracji (kolejna moja prywatna opinia) nie powinno przyjść do głowy, że robicie to w celach komercyjnych licząc na jakąś korzyść.
Przyznam się, że właśnie piszę na tym konkretnym forum, bo jest tu całkiem przyjemnie - pomijając Waszą obecność i multum wiedzy to jest ono sensownie moderowane i nie atakują mnie wszędzie reklamy, popupy
... a żeby nie było zupełnie "nieróżanie" to ten Pompon naprawdę rewelacyjny.
Pytanie jak będzie znosił deszcze. Mam Eden85 (czekam na pierwsze kwiaty) - liczę na podobny efekt skoro to siostrzane róże

Jaka jest nazwa rejestrowa tej odmiany ? Na HMF jest kilka "pompon"`ów ale nie widzę Meillanda.
PiVi