Ja bym bardzo chciała być na wystawie, ale niestety jest za daleko i nie będę (. A u mnie w tym roku nie ma wystaw i muszę się zadowolić marketowymi hybrydami, a chciałabym coś botanicznego (chociaż u nas na wystawach nie ma w czym wybierac, jeśli chodzi o botaniczne, ale lepsze parę najpospolitszych odmian niż nic).
Arletko, piękne nowe nabytki sobie sprawiłaś, te od M. również wspaniałe
A pędzikami się nie martw, na pewno przyjdzie na nie pora a tym bardziej u storczyków, które masz już dość długo, bo u "świeżynek" to już raczej w tym sezonie nie masz co liczyć ;)
Może na wiosnę pojawią się pędziki tych nowszych phal ;)
W każdym razie masz pięnie i kolorowo i z tego powinnaś się najbardziej cieszyć
Gosiu szkoda i bardzo Wam zazdroszczę że tam byłyście
Justynko dzięki serdeczne
Duśka mam nadzieję że się zobaczymy jak nie teraz w Krakowie to na wiosnę u nas
Asiu no pędzikami to prawdę mówiąc się nie przejmuję, bo praktycznie wszystkie mi kwitły na wiosnę i lato więc chyba nie mam co od nich wymagać aby znów kwitły prawda
Teraz dokupiłam kilka sztuk i mam nadzieję że teraz rozłożą swoje kwitnienia w czasie aby kwitły mi cały rok na zmianę
Moniko już poprawiłam nie wiem jakim cudem zaistniały błąd
Oj jakoś coś trochę mnie nie było u ciebie i co ja widzę jakie ładne nowości.No a jak to będzie jak pojedziesz na wystawę do Krakowa, ile nowych kwiatuszków zaczepi się o kurteczkę czy płaszczyk i będą szarpały za rękaw Arletko weź mnie ze sobą
Arletko życzę ci abyś nacieszyła oczka pięknościami i kupiła to co ci się marzy .Wieczorem zajrzę do ciebie zobaczyć jakie wrażenia i co tam przemówiło do ciebie na tyle że zabierzesz go ze sobą
Powiem Wam, że miałam inne wyobrażenia co do wystawy oglądając fotki z różnych wystaw Kilka sztuk wystawionych na pokaz i trzy stoiska sprzedażowe i to wszystko chciałam kupiś dużo więcej ale niestety moja aktualna sytuacja finansowa nie pozwoliła mi na wielkie szaleństwo ale coś tam mi się przykleiło do rączek i nie chciało się odkleić
A to kilka fotek nie za dobrej jakości ale mam kiepski aparat