Mój ogródek - chatte - 3cz. 2008r
- jolciajci
- Przyjaciel Forum
- Od: 26 lut 2007, o 13:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Izuniu ;:78 a czemu nie mówiłś że nie masz śnieżyczek
Ja mam ich sporo i z chęcią ci wyślę
. To są malutkie cebulki i zmieszczą się u ciebie, tak że nie zaprzeczaj bo i tak ci wyślę
. Nie są kłopotliwe i nic przy nich nie trzeba robić
.
Pozdrawiam cieplutko.

Ja mam ich sporo i z chęcią ci wyślę

Pozdrawiam cieplutko.
Jestem jaka jestem - pozdrawiam serdecznie Jola
- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Zaraz dziewczyny, czy mówimy o tych sanych kwiatkach?
Śniezyczka - to dla mnie snieżyczka przebisnieg, a śnieżyca - to sniezyca wiosenna.
Śnieżyce obiecała mi Grażynka
. Przebisniegów również nie mam, więc jeżeli miałas na mysli przebiśniegi Jolciu, to też chętnie przyjmę kilka cebulek
Matko, co to forum ze mną wyprawia! Strach powiedzieć, ze się czegoś nie ma albo szuka, bo zaraz mozna mieć zapchana każdą "dziurę" w ogrodzie
Joluś, a Ty jeszcze nic u mnie nie zmówiłaś
Jak nie dostanę Twoich zyczeń, to wiesz co będzie? Nie chcę Cie straszyć, ale... masz jeszcze duzo miejsca w ogrodzie?
Śniezyczka - to dla mnie snieżyczka przebisnieg, a śnieżyca - to sniezyca wiosenna.
Śnieżyce obiecała mi Grażynka

Matko, co to forum ze mną wyprawia! Strach powiedzieć, ze się czegoś nie ma albo szuka, bo zaraz mozna mieć zapchana każdą "dziurę" w ogrodzie

Joluś, a Ty jeszcze nic u mnie nie zmówiłaś

Jak nie dostanę Twoich zyczeń, to wiesz co będzie? Nie chcę Cie straszyć, ale... masz jeszcze duzo miejsca w ogrodzie?

- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Mam jedne i drugie, więc żaden problem, bo obie chciałam Ci posłać. Ale jeśli Jolka ma takie życzenie, to ja nie będę psuła jej radości.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- chatte
- Przyjaciel Forum
Tak? A nie widziałam u Ciebie zdjęć przebisniegów ... Niedokładnie oglądałam, czy nie zakwitły jeszcze u Ciebie? Myslę Grażynko, ze Jolcia się nie obrazi, jak przyjmę od Ciebie także cebulki przebiśniegów, bo przeciez bez sensu wysyłać dwie paczki, jak można jedną, prawda?
Tylko zebyście obie nie wysłały
Niemniej obu Wam bardzo dziękuję
Tylko zebyście obie nie wysłały

Niemniej obu Wam bardzo dziękuję

- Babopielka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- chatte
- Przyjaciel Forum
Bożenko, nie martw się! Pewnie jeszcze wyjdą. Ja tez jak oglądałam kwitnące u innych, to zwątpiłam czy moje się pojawią, a jednak wyszły 
Małgosiu, bardzo sie cieszę, że Ci się u mnie podoba!
Ziół rzeczywiscie mam sporo, bo to mój bzik ;) A trójsklepkę zawdzięczam Anulce (Anulko
). Też jestem nią zauroczona 

Małgosiu, bardzo sie cieszę, że Ci się u mnie podoba!

Przeszłam cały Twój ogród.Jestem pod wrażeniem!Tulipanowiec - cudo! Właściwie pierwszy raz na oczy ujrzałam go u Ciebie.Zdjęcie fiołeczka trójbarwnego (albo bratka) wystawiającego "łebek"spod śniegu zasługuje na zdjęcie miesiąca (listopada)
Ale najpiękniejsza ( dla mnie oczywiście) była seria zdjęć do koloroterapii!!!!Naprawdę można je wykorzystywać do tego celu
( zwłaszcza na przedwiośniu).
Brakuje mi tylko trochę zdjęć z warzywniaka,ale przy tak pięknych kwiatach to chyba szczegół
Z ogromną przyjemnością będę zaglądać w dalszym ciągu do Twojego ogrodu,Izo.

Ale najpiękniejsza ( dla mnie oczywiście) była seria zdjęć do koloroterapii!!!!Naprawdę można je wykorzystywać do tego celu

Brakuje mi tylko trochę zdjęć z warzywniaka,ale przy tak pięknych kwiatach to chyba szczegół

Pozdrawiam,Małgorzata
- bogusia177
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- chatte
- Przyjaciel Forum
Małgosiu, jest mi bardzo miło, ze mój ogródek zrobił na Tobie takie dobre wrażenie 
Tulipanowca po raz pierwszy wysiałam jesienią. Jeżeli coś wzejdzie, to mogę Ci wysłać ;)
Warzywnika nie fotografowałam, bo traktuję go trochę po macoszemu i zawsze mam na nim bałagan
W dodatku co roku go zmniejszam, a ponieważ od roku mam szklarenkę, to jego rozmiary skurczą się jeszcze bardziej, na korzyść roslin ozdobnych 
Bogusiu, kup koniecznie! To śliczne kwiatki i jak widać u mnie pierwsze zwiastuny wiosny
Moze wybierzemy się razem na następną wystawę lilii w Rybniku? Tam mozna przy okazji kupić różne rzadkie rosliny. Ranniki mam własnie stamtąd 
Jolciu, ja tez myslałam o tych, ale nie wysyłaj mi, proszę. Grażynka obiecała mi śnieżyce i razem z nimi też śnieżyczki.
Ty mi obiecałaś co innego ;) tylko nie wiem, dlaczego migasz się i nie chcesz wypowiedzieć swoich zyczeń!

Tulipanowca po raz pierwszy wysiałam jesienią. Jeżeli coś wzejdzie, to mogę Ci wysłać ;)
Warzywnika nie fotografowałam, bo traktuję go trochę po macoszemu i zawsze mam na nim bałagan

Bogusiu, kup koniecznie! To śliczne kwiatki i jak widać u mnie pierwsze zwiastuny wiosny

Jolciu, ja tez myslałam o tych, ale nie wysyłaj mi, proszę. Grażynka obiecała mi śnieżyce i razem z nimi też śnieżyczki.
Ty mi obiecałaś co innego ;) tylko nie wiem, dlaczego migasz się i nie chcesz wypowiedzieć swoich zyczeń!

- gucia
- Przyjaciel Forum
- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
Izuś, ranniki pooglądałam ale za pioruna nie wiem, czy mam coś takiego?
Koniecznie muszę zrobić inwentaryzację i spisać te nazwy, bo nie mogę się jeszcze w tym wszystkim połapać.
Koniecznie muszę zrobić inwentaryzację i spisać te nazwy, bo nie mogę się jeszcze w tym wszystkim połapać.
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki