Mój ogródek - chatte - 3cz. 2008r

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Gabriela
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 gru 2007, o 17:22
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Nie kwitną, ale są już sporo nad ziemią.
W tym tygodniu ma być cieplej to może się ruszy to wszystko.
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 19 paź 2006, o 08:52
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Tak ma być ;:333
Awatar użytkownika
jolciajci
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 26 lut 2007, o 13:00

Post »

Izuniu ;:78 a czemu nie mówiłś że nie masz śnieżyczek :pogon
Ja mam ich sporo i z chęcią ci wyślę :heja . To są malutkie cebulki i zmieszczą się u ciebie, tak że nie zaprzeczaj bo i tak ci wyślę ;:87 . Nie są kłopotliwe i nic przy nich nie trzeba robić :uszy .

Pozdrawiam cieplutko.
Jestem jaka jestem - pozdrawiam serdecznie Jola
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02

Post »

Ma już obiecane ode mnie Joluś, a ja mam ich mnóstwo. :roll: :lol:
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Zaraz dziewczyny, czy mówimy o tych sanych kwiatkach?
Śniezyczka - to dla mnie snieżyczka przebisnieg, a śnieżyca - to sniezyca wiosenna.
Śnieżyce obiecała mi Grażynka ;:196 . Przebisniegów również nie mam, więc jeżeli miałas na mysli przebiśniegi Jolciu, to też chętnie przyjmę kilka cebulek :oops:
Matko, co to forum ze mną wyprawia! Strach powiedzieć, ze się czegoś nie ma albo szuka, bo zaraz mozna mieć zapchana każdą "dziurę" w ogrodzie :lol:
Joluś, a Ty jeszcze nic u mnie nie zmówiłaś ;:201
Jak nie dostanę Twoich zyczeń, to wiesz co będzie? Nie chcę Cie straszyć, ale... masz jeszcze duzo miejsca w ogrodzie? ;:198
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02

Post »

Mam jedne i drugie, więc żaden problem, bo obie chciałam Ci posłać. Ale jeśli Jolka ma takie życzenie, to ja nie będę psuła jej radości. :wink: :lol:
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Tak? A nie widziałam u Ciebie zdjęć przebisniegów ... Niedokładnie oglądałam, czy nie zakwitły jeszcze u Ciebie? Myslę Grażynko, ze Jolcia się nie obrazi, jak przyjmę od Ciebie także cebulki przebiśniegów, bo przeciez bez sensu wysyłać dwie paczki, jak można jedną, prawda?
Tylko zebyście obie nie wysłały ;:202
Niemniej obu Wam bardzo dziękuję ;:196
Awatar użytkownika
Babopielka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 wrz 2007, o 19:28

Post »

Widzę ,że u Ciebie ranniki już kwitną -a moich wcale nie widać z ziemi :roll: pewnie już je coś pożarło :twisted: :cry:
Awatar użytkownika
basow@
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 gru 2007, o 21:03

Post »

Izuniu!
Wreszcie wędruję po Twoim ogrodzie (od 1 strony) i jestem w szoku!Tyle ziół co jest u Ciebie - nie ma chyba w żadnym ogrodzie!!Kwiatów zatrzęsienie!Ale jak doszłam do 51 strony 2007 r i zobaczyłam przepiękną trójsklepkę - odpadłam.

Idę oglądać dalej.
Pozdrawiam,Małgorzata
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Bożenko, nie martw się! Pewnie jeszcze wyjdą. Ja tez jak oglądałam kwitnące u innych, to zwątpiłam czy moje się pojawią, a jednak wyszły :D

Małgosiu, bardzo sie cieszę, że Ci się u mnie podoba! :D Ziół rzeczywiscie mam sporo, bo to mój bzik ;) A trójsklepkę zawdzięczam Anulce (Anulko ;:196 ). Też jestem nią zauroczona :D
Awatar użytkownika
basow@
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 gru 2007, o 21:03

Post »

Przeszłam cały Twój ogród.Jestem pod wrażeniem!Tulipanowiec - cudo! Właściwie pierwszy raz na oczy ujrzałam go u Ciebie.Zdjęcie fiołeczka trójbarwnego (albo bratka) wystawiającego "łebek"spod śniegu zasługuje na zdjęcie miesiąca (listopada) :lol: :lol: :lol:
Ale najpiękniejsza ( dla mnie oczywiście) była seria zdjęć do koloroterapii!!!!Naprawdę można je wykorzystywać do tego celu :lol: ( zwłaszcza na przedwiośniu).
Brakuje mi tylko trochę zdjęć z warzywniaka,ale przy tak pięknych kwiatach to chyba szczegół :lol: :lol: :lol: Z ogromną przyjemnością będę zaglądać w dalszym ciągu do Twojego ogrodu,Izo.
Pozdrawiam,Małgorzata
Awatar użytkownika
bogusia177
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 wrz 2007, o 08:38

Post »

I co Izuniu wiosna u Ciebie całą gębą weszła ,podobają mi się te Twoje ranniki, jakoś byłam do nich uprzedzona nigdy nie zwracałam na nie uwagi ale kupię je latem ,bo szybko zwiastują wiosnę :P
Awatar użytkownika
jolciajci
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 26 lut 2007, o 13:00

Post »

Izuniu ja mówiłam o tych śnieżyczkach czyli przebiśniegach

Obrazek

A to są śnieżyce i u mnie muszą się rozrosnąć :oops:

Obrazek

Snieżyczek mam kilka ładnych kęp.
Jestem jaka jestem - pozdrawiam serdecznie Jola
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Małgosiu, jest mi bardzo miło, ze mój ogródek zrobił na Tobie takie dobre wrażenie :D
Tulipanowca po raz pierwszy wysiałam jesienią. Jeżeli coś wzejdzie, to mogę Ci wysłać ;)
Warzywnika nie fotografowałam, bo traktuję go trochę po macoszemu i zawsze mam na nim bałagan :oops: W dodatku co roku go zmniejszam, a ponieważ od roku mam szklarenkę, to jego rozmiary skurczą się jeszcze bardziej, na korzyść roslin ozdobnych :D

Bogusiu, kup koniecznie! To śliczne kwiatki i jak widać u mnie pierwsze zwiastuny wiosny :D Moze wybierzemy się razem na następną wystawę lilii w Rybniku? Tam mozna przy okazji kupić różne rzadkie rosliny. Ranniki mam własnie stamtąd :D

Jolciu, ja tez myslałam o tych, ale nie wysyłaj mi, proszę. Grażynka obiecała mi śnieżyce i razem z nimi też śnieżyczki.
Ty mi obiecałaś co innego ;) tylko nie wiem, dlaczego migasz się i nie chcesz wypowiedzieć swoich zyczeń! ;:214 ;:201
Awatar użytkownika
gucia
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 27 wrz 2007, o 18:27

Post »

Izuś, ranniki pooglądałam ale za pioruna nie wiem, czy mam coś takiego?
Koniecznie muszę zrobić inwentaryzację i spisać te nazwy, bo nie mogę się jeszcze w tym wszystkim połapać.
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”