Wiosna na działce - ewkapaw
-
maryla73ab
- 1000p

- Od: 26 sie 2008, o 19:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
ło matko - ja już z cebulowych się wyleczyłam......posadzę te co mam i na 4 lata spokój
Ewa
ja czekam na 8 z poznania............dziś rozmawiałam z p.Chodunem i po 5 pażdziernika te moje będą kopane...uspokoiłam się,bo te które zamówiłam są w wyborze B po 7 zł....
dużo nie mają tego wyboru i chcą sprzedawać po 20 zł
wybór A
Ewa
ja czekam na 8 z poznania............dziś rozmawiałam z p.Chodunem i po 5 pażdziernika te moje będą kopane...uspokoiłam się,bo te które zamówiłam są w wyborze B po 7 zł....
dużo nie mają tego wyboru i chcą sprzedawać po 20 zł
- ewkapaw
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 10 sty 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Tess ja rozmawiałam z panem CH. przed złożeniem zamówienia i też przyjął moje zamówienie w kat.B . Twierdził że realizacja będzie w pierwszej połowie października . Myślę , że Szczecin będą realizować razem .
Proszę daj mi znać kiedy zadzwonią do Ciebie , o przesyłce . Tak mi się wydaje , że nie podałam im nr tel . Albo jeszcze do nich zadzwonię , albo oni napiszą do mnie .
Proszę daj mi znać kiedy zadzwonią do Ciebie , o przesyłce . Tak mi się wydaje , że nie podałam im nr tel . Albo jeszcze do nich zadzwonię , albo oni napiszą do mnie .
Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- ewkapaw
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 10 sty 2008, o 09:18
Agnieszko nie przejmuj się , ja też jestem na działce ciągle utytłana , zwłaszcza teraz gdy jest tak mokro
Dzisiaj zbierałam orzechy , lecą strasznie
, a było po deszczu i całe na dodatek w piachu . Nałożyłam po dwie rękawiczki na każdą rękę , a i tak mam całe ręce czarne - zgroza i na dodatek nie mogę ich domyć . Pewnie teraz będę z takimi " pięknymi " rękoma chodziła
Może ktoś zna dobry sposób na suszenie ORZECHÓW
TESS Agnieszka ma wpaść do mnie na działkę
Może ktoś zna dobry sposób na suszenie ORZECHÓW
TESS Agnieszka ma wpaść do mnie na działkę
Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 22 lip 2008, o 20:30