Dziś dużo chłodniej,tylko 18 stopni i nawet cieszę się z takiej pogody,odetchnęłam,teraz czekam na kwitnienie ...
Grażynko James Galway to mocarna róża,jak jej pozwolisz to zarośnie cały ogród,spore ma gabaryty

Ja również czekam na kwiaty różyczek,a szczególnie na nowości,dreszczyk emocji czuję na plecach

Aga najwięcej mam różowych,no nie wiem czemu tak mnie do nich ciągnie

Pastella niezawodna,kwitnie cały sezon

Jadziu kwiat Jamesa nie jest tak płaski jak u Marii Theresy,na pewno mały nie jest,a płatków ma niezmiernie dużo jak widać na zdjęciach.
Pompadour ma kilka pąków,jak na świeżynkę ma moc

Madziu Cardinal ma średnie pączki,ma ich mnóstwo....pod ciężarem krzew potrafi się pochylać i kłaniać mi w pas

Annar i u Ciebie szybko przyrośnie,mój miał kilka dni temu małe pączki,a teraz już ma spore i kolor pokazuje...
Sabinko i Twoje szałwie szybko się rozrosną,moje dodatkowo się same sieją i mam ich całe mnóstwo,czasem nawet je muszę wypielić...James G pachnie,ale nie tak silnie.Na Pastellę poczekaj,na pewno się weźmie w garść

Alu James Galway potrafi zachwycić,jeśli się Tobie podoba to nie marnuj czasu tylko zamawiaj

Mam nadzieję,że deszcz ode mnie poszedł do Ciebie,czego Ci kochana życzę

Soniu pączków mam zatrzęsienie i już nie mogę się doczekać do pełni kwitnienia jak to wszystko buchnie

Tolinko James G to spora róża,kolczasta mocno i zdrowa jak rydz.Kwiaty ma wyjątkowo trwałe i piękne o lekkim zapachu...
Martuś cieszę się,że i u Ciebie sporo pąków,na pewno Cię odwiedzę i będę podziwiała

Milenko mój Cardimal rośnie w półcieniu i to stanowisko mu odpowiada.
Chodzenie bez portek Charlesa? Coś mi świta,ale przypomnij o co chodzi?

LO zawsze kwitła jako jedna z pierwszych,w tym roku postanowiła później pokazać swój urok,nadal czekam...
Elwi wcale a wcale mi nie przeszkadza Twoje nadawanie różom imion i przekręcanie nazw,jest to nawet zabawne i często łapię się na tym,że czekam aż coś nowego wymyślisz....a z Maryśki będzie pani zadowolona

Fajnie gdyby się znalazło miejsce dla Jamesa,ale rozumiem,że jak nie ma gdzie wcisnąć to jest ból

Dr.Jamain uwielbiam jak kwitnie w towarzystwie przywrotnika i szałwii

Cebrzyk ...

Szałwie z hostą...

Miłego wieczorku