Moje spełnione marzenie Małgocha 1960
- justyna_gl
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 lut 2011, o 09:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moje spełnione marzenie Małgocha 1960
Cześć Gosiu
Piękne te narzędzia i skrzyneczka cudowna. A co do pierwszego dnia wiosny to ponoć był wczoraj i tak zostanie do 2044 roku. Potem będzie 19 marca....

- bartosz les
- Od: 24 sie 2013, o 09:02
Małgosiu,widzę zrobiłaś większe zakupy w biedronce
,ładnie begonie rosną,wczoraj kupiłem w warzywniaku takie same stokrotki 

-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Małgosiu,przygotowana jesteś do sezonu letniego w każdy sposób,tyle roślin na parapetach czeka na swój udział,pracowita z Ciebie dziewczynka,pogoda u mnie piękna zaraz idę do ogrodu sadzić róże pozdrawiam i buziaczki dla Ciebie

- gajowa
- Od: 11 maja 2011, o 07:34
Dobrze, że do Ciebie zajrzałam (wreszcie...)
bo trzeba przecież posadzić begonie!
Piękne zakupy!

Piękne zakupy!
pozdrawiam - Ewa
Moje wątki
Moje wątki
- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Justynko,a dlaczego jest wiosna w innym dniu niż zawsze?
Basiu,żeby tylko parapety
zajmuję już podłogi,M się wścieka,że nie ma swobody w poruszaniu się.
Bartku,człowiek jest zdrowo kopnięty,dzisiaj kupiłam jeszcze tawułki w biedronce,nie wiem po co,bo mam ich sporo,ale liczę na jakąś niespodziankę w nich.
Marta,liczyłam,że piękna pogoda i wysokie temperatury utrzymają się dłużej,żebym mogła chciaż jedną szklarenkę z sypialni przenieść na taras,a tu zonk,zimno i deszcz.
Ewuś,sadz,sadz,bo już czas.Ja dokupiłam 4 opakowania w biedronce,bo wyciągnęłam z doniczek kolejne murszki.

Basiu,żeby tylko parapety

Bartku,człowiek jest zdrowo kopnięty,dzisiaj kupiłam jeszcze tawułki w biedronce,nie wiem po co,bo mam ich sporo,ale liczę na jakąś niespodziankę w nich.
Marta,liczyłam,że piękna pogoda i wysokie temperatury utrzymają się dłużej,żebym mogła chciaż jedną szklarenkę z sypialni przenieść na taras,a tu zonk,zimno i deszcz.
Ewuś,sadz,sadz,bo już czas.Ja dokupiłam 4 opakowania w biedronce,bo wyciągnęłam z doniczek kolejne murszki.

- robaczek_Poznan
- Od: 30 sty 2012, o 23:42
Małgosiu, ja wysiałam strokrotkę hiszpańską do wielodoniczek, już ładnie wzeszła. Do gruntu też można, w kwietniu tylko pewnie później zakwitnie 

- lora
- Od: 25 maja 2010, o 13:43

- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Fajny ten komplet. Dlaczego go nie wzięłaś?
- bartosz les
- Od: 24 sie 2013, o 09:02
Małgosiu,ja też tak mam nie mam gdzie sadzić a kupuje na upór 

- malgocha1960
http://www.youtube.com/watch?v=EHozHI0OKRs
http://www.youtube.com/watch?v=7KbH2SGCRUs
http://www.youtube.com/watch?v=4I0LZZDk5CA
Kasiu, w takim razie jutro wysieję też do wielodoniczek i będę czekała na stokrotkę hiszpańską ,nie pokrzywę.
Misiu,u nas nasionek akurat jest ogrom,gorzej z miejscem i do wysiewu i do sadzenia w ogrodzie.
Gosiu,uparłam się na technoratan,nie wiem czy dobrze.Może wpadnie mi w oko jeszcze cos innego.Tamten komplet miał tylko 3 krzesła,a kosztował 390 zł.
Bartku, rozumu nie mam już zupełnie.Pojechałam dzisiaj tylko z koleżanką do Brodnicy do towarzystwa,bo jechała po płytki do brico,a wróciłam z dwiema azaliami i 4 bratkami, nawozem i 100 l ziemi.
http://www.youtube.com/watch?v=7KbH2SGCRUs
http://www.youtube.com/watch?v=4I0LZZDk5CA
Kasiu, w takim razie jutro wysieję też do wielodoniczek i będę czekała na stokrotkę hiszpańską ,nie pokrzywę.
Misiu,u nas nasionek akurat jest ogrom,gorzej z miejscem i do wysiewu i do sadzenia w ogrodzie.
Gosiu,uparłam się na technoratan,nie wiem czy dobrze.Może wpadnie mi w oko jeszcze cos innego.Tamten komplet miał tylko 3 krzesła,a kosztował 390 zł.
Bartku, rozumu nie mam już zupełnie.Pojechałam dzisiaj tylko z koleżanką do Brodnicy do towarzystwa,bo jechała po płytki do brico,a wróciłam z dwiema azaliami i 4 bratkami, nawozem i 100 l ziemi.
- Jagodka
- Od: 24 sty 2011, o 22:03
Dziękuję Gosiu ...Kasia była niesamowita ...to fakt - wczoraj właśnie słuchałam wypowiedzi J.Steczkowskiej ...popatrz - jakie wszystko kruche i nie ma nic znaczenia ...dobrze , ze spełniła swoje marzenie pomimo bólu , cierpienia przyjechała do studia ...Odeszła 23.03 . Pokój Jej duszy ...ten song zawsze będzie mi Ją przypominał .
Pozdrawiam i zapraszam serdecznie na wirtualny spacer - Jagódka
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
- BOGULENKA
- 500p
- Od: 23 lis 2012, o 13:28
Małgosiu, ja mam meble technorattanowe i jestem zadowolona i to bardzo. Są lekkie - kiedy sprzątasz taras, to nie szarpiesz się z ciężarami, ja sama kanapę przestawiam, nie wymagają impregnacji, na zimę zostają w ogrodzie pod plandeką, po zimie woda z płynem i już. Jedyna rzecz o której trzeba wiedzieć, to że są tak lekkie, że mogą fruwać przy dużych wiatrach. Poza tym technorattan ma tyle form, ja mam leżak, 2 kanapy, stolik, krzesła, duży stół, donice. Gdybym miała miejsce to jeszcze bym coś dokupiła. W każdym razie będę miała je teraz 5 sezon i bez zarzutu.
- malgocha1960
Jagódko,poryczałam się jak Steczkowska podeszła do niej i objęła ją tak zwyczajnie,po ludzku.Tragedia dla rodziny,była taka młoda, a największa strata dla syna,dla którego tak wiele znaczyła,nie wstydził się łez publicznie...
Bogusiu,jak na razie przemawia do mnie najbardziej technoratan i na mój taras chyba najbardziej pasuje,ale kupię jak wpadnie mi coś w oko,bez pospiechu.Masz fotkę swojego kompletu?
Bogusiu,jak na razie przemawia do mnie najbardziej technoratan i na mój taras chyba najbardziej pasuje,ale kupię jak wpadnie mi coś w oko,bez pospiechu.Masz fotkę swojego kompletu?
- Malgolinka
- Od: 28 kwie 2010, o 14:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Małgoś
, ale jesteś przygotowana do sezonu i już nawet myślisz o meblach ogrodowych, ja jak zwykle daleko w polu, nawet wertkulacji jeszcze nie zrobiłam
, piszesz o technoratanie, moja znajoma ma i jest bardzo zadowolona już 4 sezon, na zimę chowa do garażu, nic jej nie popękało, troszkę miejscami się odbarwił od słońca ale nie ma tragedii, meble wygodne, lekkie i ładnie wyglądają
Dziś u mnie przymrozek - 3 rano, potem mgła, teraz na szczęście mgła opada i pokazuje się słonko
też się popłakałam jak oglądałam reportaż o Kasi, jakie to wszystko jest niesprawiedliwe ......
miłego dnia kochana

Dziś u mnie przymrozek - 3 rano, potem mgła, teraz na szczęście mgła opada i pokazuje się słonko

też się popłakałam jak oglądałam reportaż o Kasi, jakie to wszystko jest niesprawiedliwe ......
miłego dnia kochana

Prawdziwy przyjaciel to ten kto przychodzi gdy cały świat odchodzi
pozdrawiam Małgośka
Zapraszam na... >> Ogródek Małgolinki cz. I, Ogródek Małgolinki cz. II
pozdrawiam Małgośka
Zapraszam na... >> Ogródek Małgolinki cz. I, Ogródek Małgolinki cz. II
-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Witaj Małgosiu,masz rację ,że trzeba zaczekać z kompletem na taras bo można trafić na coś co człowiekowi naprawdę się spodoba ,bo przecież to zakup na dłużej ,u mnie dzisiaj świeci słoneczko ,ale jest zimno i w nocy był przymrozek,miłego dnia życzę i buziaczki dla Ciebie

bardzo smutna wiadomość o Kasi

bardzo smutna wiadomość o Kasi