Miłego dnia Dorotko
Witajcie w mojej "bajce "...prawie lato ;)
Re: Witajcie w mojej "bajce "...prawie lato ;)
Roztocze ...kiedy ja tam byłam
do dziś pamiętam te wspinaczki po drewnianych schodkach .... nie wiem kiedy ale zamierzam jeszcze raz odwiedzić tamte strony .
Miłego dnia Dorotko
Miłego dnia Dorotko
- JAKUCH
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dorcia no czyżbyś miała nas opuścić i wyjechać w piękniejszy i czystszy region
chociaż surowszy jak twierdzisz . Nic na razie nie zamawiam ,ale jak masz taką perspektywę to możesz zamawiać 
- E@K66

- Od: 7 gru 2008, o 11:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ojeju Dorotko Roztocze
to już tak niedaleko do mnie
Co do różyczki to jest piękna ,jedyny problem to taki że gdzie ją można kupić w Polsce?
Co do różyczki to jest piękna ,jedyny problem to taki że gdzie ją można kupić w Polsce?
-
Keetee

- Od: 15 paź 2010, o 00:18
Kochani ...jestem mega zaspana , nie przespałam nocy bo Emi ma straszny kaszel i budził ją bardzo często w nocy
Za to zrana dostałam miły mailowy prezent, znaczy moja pomyłkowo wysłana Pomponelle na pniu
z tego powodu ze wysłano mi niższą niż w zamówieniu....
Od razu lepiej mi sie zaczął poniedzałek
Marysiu ...ja tez mam takie podejscie odnosnie róż , w razie co niby mam gdzie przesadzic ...ale przeciez nie o to chodzi
Ja juz nie mam miejsca stwierdzam...ale ty masz chyba wiecej miejsca...jak duzy masz ogród
Eluś...mam nadzieje ,ze to jeszcze troszke sie odwlecze....ale miejsce przyszykowane mam piekne
Jadziu jak pisałam...mam nadzieje ,ze jeszcze troche tu pobedę...moje zycie jest na razie zbyt rozpedzone i wiele mam tu jeszcze do zrobienia...ale jak sie zycie potoczy...zobaczymy
Jadziu u ciebie ciagle cos przybywa....teraz chyba bylinki 
Ewciu Tak Roztocze to juz do ciebie tylko myk myk
Odnosnie różyczki jakbys chciała to możesz zamówić ze mna....ale chyba skusze sie na wiosnę, a moe bedzie grupowe zamówienie? Poogladaj sobie tam czesto kwitnace Klimbery...moim zdaniem sa wyjatkowe 
Za to zrana dostałam miły mailowy prezent, znaczy moja pomyłkowo wysłana Pomponelle na pniu
Od razu lepiej mi sie zaczął poniedzałek
Marysiu ...ja tez mam takie podejscie odnosnie róż , w razie co niby mam gdzie przesadzic ...ale przeciez nie o to chodzi
Eluś...mam nadzieje ,ze to jeszcze troszke sie odwlecze....ale miejsce przyszykowane mam piekne
Jadziu jak pisałam...mam nadzieje ,ze jeszcze troche tu pobedę...moje zycie jest na razie zbyt rozpedzone i wiele mam tu jeszcze do zrobienia...ale jak sie zycie potoczy...zobaczymy
Ewciu Tak Roztocze to juz do ciebie tylko myk myk
- reniuniek

- Od: 30 sie 2010, o 08:01
Witaj poniedziałkowo
Pashmina dalej jest na mojej zakupowej liście
Roztocze........może i klimat surowszy, ale piękniejsze okolice i zdrowsze powietrze. Ja urodziłam się na typowej wsi i mieszkałam do piątego roku życia, potem rodzice za pracą przenieśli się na Śląsk i tu już zostaliśmy a dom babci został sprzedany
Fajny prezencik dostałaś i od razu lepszy poniedziałek a tym samym cały tydzień
Pashmina dalej jest na mojej zakupowej liście
Roztocze........może i klimat surowszy, ale piękniejsze okolice i zdrowsze powietrze. Ja urodziłam się na typowej wsi i mieszkałam do piątego roku życia, potem rodzice za pracą przenieśli się na Śląsk i tu już zostaliśmy a dom babci został sprzedany
Fajny prezencik dostałaś i od razu lepszy poniedziałek a tym samym cały tydzień
Dorotka, dzień dobry! Czytam o perspektywie przenosin - czy to tak na stałe?
Różanie Ci się od rana kotłuje w głowie, a ja myslę, co tu zrobić, żeby w ogrodzie porobić, ale jeszcze słabowitam, więc chyba w kuchni poszaleję.
Buziaki! Pozdrawiam z kawą w dłoni
Różanie Ci się od rana kotłuje w głowie, a ja myslę, co tu zrobić, żeby w ogrodzie porobić, ale jeszcze słabowitam, więc chyba w kuchni poszaleję.
Buziaki! Pozdrawiam z kawą w dłoni
- survivor26

- Od: 31 sty 2012, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dorotko, mimo uciążliwości różnych, to myslę, ze ten wielki ogród jest dla Ciebie sporą pociechą, jakby co...
Ja się też namierzam wiosną na większe zamówienie różane, więc jakbyś potrzebowała partnerki do zamówienia, to pamiętaj o mnie 
- Helios

- Od: 15 cze 2010, o 18:56
Dorotko:
...Wsi spokojna, wsi wesoła!
Który głos twej chwale zdoła?
Kto twe wczasy, kto pożytki
Może wspomnieć zaraz wszytki?...
Gdzie kwitnie kwiat - musi być wiosna, a gdzie jest wiosna - wszystko wkrótce zakwitnie (Friedrich Rückert)
Ogród Heleny Ogród Heleny cz.2
Ogród Heleny cz.3
Ogród Heleny Ogród Heleny cz.2
Ogród Heleny cz.3
-
Keetee

Reniu i tak trzymac, Pashmina warta posiadania
Wies kochałam i kocham od zawsze...ale boje sie troche przeprowadzki i jak na razie wole o tym nie mysleć, ja jestem bardzo stadne zwierze...martwię się ,ze nie będę miała do kogo przysłowiowej gęby otworzyć....Postaram sie nie martwic na zapas...bedzie co ma być
Aguś kochana słyszałam,ze ty do Magdy jednak nie pojechałas no
A byłam ciekawa jak sie bawicie...a ty taki słabowitek byłas
Kuruj ie kuruj ,dzisiaj moje małe siedzi w domu...ale patrz wcale nie kaszle , a w nocy to nie mozna było oka zmruzycna dłuzej
jeśli chodzi o wyprowadzkę, no to tak...tak to raczej bedzie...ale mysle ,że mam jeszcze troche miastowego czasu
Wiesz ja mam duży sentyment do tego miejsca, ale to co innego jak zamieszkanie tam.. Jak wyjade to na stałe, ale zawsze mam gdzie wracac jakby co...Różanie mam zabełtane w głowie od rana powiadasz , no tak...posadziłam te piatkowe rózyczki.. a dzis otrzymałam maila ,że ta nie zgodna wymiarowo Pomponellka na pniu jest Gratis ,no wyobrażasz sobie chyba jak sie ciesze
Pat tak to prawda ...ogród jest ogromna pociecha i miejsce ogólnie, tam jest na prawde bardzo pieknie...tylko juz bedzie wszedzie daleko...tylko w Bieszczady dosc blisko ,które uwielbiam
A poza tym to zadupie
Fajnie Pat wiedziec ,ze szykujesz sie do zamówienia różanego...mi sie marzyło jesienia...ale chyba nie dam rady zwyczajnie wszystkiego pogodzic...no to widzisz, juz nas jest kilka
Jakbyś szalała ebayowo to tez daj znac ...
tam sa superasne nasiona
Helenko ty już ze wsią za pan brat jesteś...ja obawiam sie ,ze cienka jestem w te klocki...musze tu zaprawe bojową przejsc aby sie przygotowac do przeprawadzki, choc łatwo to mi zbytnio nie było
najbardziej czego sie obawiam...to jak pisałam ludzkiej pustyni
Tymczasem jadę niedługo sadzić poooole malin 
Aguś kochana słyszałam,ze ty do Magdy jednak nie pojechałas no
Pat tak to prawda ...ogród jest ogromna pociecha i miejsce ogólnie, tam jest na prawde bardzo pieknie...tylko juz bedzie wszedzie daleko...tylko w Bieszczady dosc blisko ,które uwielbiam
Helenko ty już ze wsią za pan brat jesteś...ja obawiam sie ,ze cienka jestem w te klocki...musze tu zaprawe bojową przejsc aby sie przygotowac do przeprawadzki, choc łatwo to mi zbytnio nie było
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Dziś tak bardzo nie chciało mi się wstawać..... na zasadzie....jeszcze 5 minut.... jeszcze 5 minut.... jeszcze 5 minut.... ale niestety mus to mus, oczy na zapałki i do roboty
Ale ciągle chodzę ,, jak mucha w mazi,,
więc przydreptałam na kawkę do Ciebie Dorotko..... ze świeżutkim pączusiem
.... niestety nie własnej roboty , ale pysznym
..... i od rana wsłuchuję się w Twoją piosenkę ze stopki.... na przemian z moim ukochanym Pavarottim 
-
Keetee

Aguś wpadaj wpadaj
OOO i pączucha masz
Ostatnio kupiłam takie wielkie sztuki ,że dzieciaki aż buzie otworzyły z wrazenia...a były tak dobre jak wielkie...a to rzadkość
Pavarottiego lubisz...no popatrz , to ja jeszcze tego o tobie nie wiedziałam
ja tez lubie...tzn ja lubie bardzo wiele gatunków muzyki...jedynie co mnie wzdryga to disco i techno
No nie trawie w żaden sposób i słuchać nie zdołam 
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Dorotko to posłuchaj mój ukochany kawałek
Duecik przyjaciół.... mogę słuchać na okrągło i zawsze tym dzień zaczynam.... od razu jestem pozytywnie nastrojona
Ja nie tylko słucham , ale i oglądam
..... zwróć uwagę na ich twarze, na zachowanie..... jak ogromna radość z nich emanuje.....
http://www.youtube.com/watch?v=5a0juQ0aeGI
Ja też słucham bardzo różnej muzyki..... ale mam swoich ulubieńców, których mogę ,,katować,, na okrągło
http://www.youtube.com/watch?v=5a0juQ0aeGI
Ja też słucham bardzo różnej muzyki..... ale mam swoich ulubieńców, których mogę ,,katować,, na okrągło
-
Keetee

Aguś...jaki zdumiewający duet ,a te twarze promienieją niesamowicie
Super ...dziekuje
Bryana Adamsa bardzo bardzo lubię...szczególnie za ten ochrypły głos...i autentyczność 
- malgocha1960

- Od: 8 lut 2010, o 18:15
-
Keetee

Hej dziewczyny kochane jaka piekna jest jesień...gdyby nie ten wygłup z przymrozkami we wrzesniu to większosc lisci byłaby na drzewach....i kwitłyby róże
Ale i tak jest pięknie, właśnie mnie olśniło ze zostało nam w najgorszym wypadku 5 miesiecy zimy...nie jest tak zle
A może i listopad podrzuci jaka ładna pogodę
Małgosiu na prawde..
.przyjedziesz do mnie taki szmat drogi
Kochana jesteś . A wiesz, zimy sa tam bajkowe
Dzięki za widoczek i bukieta...dzisiaj szalałam ogrodowo ...ale mam mętlik z tym przesadzaniem ...mówie ci wariactwo
Miłego wieczorku...ja idę się zrelaksić na Pingwinach z Madagaskaru
Ale i tak jest pięknie, właśnie mnie olśniło ze zostało nam w najgorszym wypadku 5 miesiecy zimy...nie jest tak zle
A może i listopad podrzuci jaka ładna pogodę
Małgosiu na prawde..
Dzięki za widoczek i bukieta...dzisiaj szalałam ogrodowo ...ale mam mętlik z tym przesadzaniem ...mówie ci wariactwo
Miłego wieczorku...ja idę się zrelaksić na Pingwinach z Madagaskaru