Moje domowe II
- Maska
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: Moje domowe II
Śliczny Kasiu kwiatuszek, a Tosia do wymiziania 
Kasiu super masz nową domowniczkę
Kwiatuszki rosną Ci jak na drożdżach i pięknie zakwitają.
A próbowałaś calathejke przemywać od spodu wacikiem nasączonym w płynie do naczyń?? U mnie ta terapia pomogła. MOże spróbuj, nie poddawaj się
Kwiatuszki rosną Ci jak na drożdżach i pięknie zakwitają.
A próbowałaś calathejke przemywać od spodu wacikiem nasączonym w płynie do naczyń?? U mnie ta terapia pomogła. MOże spróbuj, nie poddawaj się
- katharos
- 1000p

- Od: 4 sie 2012, o 12:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kochana i płynem do naczyń i jak wróciło to szarym mydłem.Potem za jakiś czas znajoma powiedziała że Ludwikiem ...bo ja myje FeryAgnisia31 pisze: A próbowałaś calathejke przemywać od spodu wacikiem nasączonym w płynie do naczyń?? U mnie ta terapia pomogła.
Jeszcze potrzymam ją ale nie wiem jak długo
Ja próbowałam właśnie ludwikiem i powiem Ci, że jakoś to dziadostwo zniknęło. Przemywałam dwa razy w tygodniu. Potem oczywiście prysznice, bo te dziadoki nie lubią wilgoci 
Łał
jaka sympatyczna mordka!!! Powinnaś Tośkę do konkursu wysłać na Fejsa, Jest tam profil o kotach i konkursy.....co miesiąć wybierają kota dachowca i rasowca.... Spróbuj! To ich profil Pet Supplies Polska
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 36&t=64054 Zapraszam serdecznie wszystkich.....
- katharos
- 1000p

A to ja raz przemyłam i dopiero jak się pokazało znowu.To będę myła znowu dwa razy w tygodniu.Nie chcę jej wyrzucać bo mi się bardzo podobała....może sie uda ją wyleczyć i znowu mi się spodobaAgnisia31 pisze: Przemywałam dwa razy w tygodniu. Potem oczywiście prysznice, bo te dziadoki nie lubią wilgoci
Na razie to jej wszystkie żebra znać ....z daleka,nie trzeba dotykać.Sama widzisz że ślepia ma większe niż ona cała,wygrała by konkurs na najbardziej zabidzionego kota i jeszcze animals jaki by mnie oskarżył o głodzenie biduli....ale jak będzie tak wcinać dalej to szybko się zaokrągli i wtedy może może...kanapl pisze: Powinnaś Tośkę do konkursu wysłać na Fejsa, Jest tam profil o kotach i konkursy.....co miesiąć wybierają kota dachowca i rasowca.... Spróbuj! To ich profil Pet Supplies Polska
A taki bukiecik mam na stole...niestety mieczyki się już kończą i lilie też ale chryzantemy zaczynają rozkwitać

- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Kasiu śliczny bukiecik, a mnie stale szkoda ścinać kwiaty do wazonu bo częściej chodzę po ogrodzie, niż siedzę przy stole 
- ancyk33
- 200p

- Od: 7 sty 2013, o 18:20
Achimenes pieknie zakwitl ,bukiecik sliczny i kolorowy ,lubie kwiaty ciete ale zawsze mi je szkoda zrywac sa tak malo wytrzymale i krotko ciesza nasze oczka w domkuWole jak sobie rosna do konca na swoim miejscu .Tosi oczka takie duze i ufne ,kocia pieknosc
- katharos
- 1000p

A ja uwielbiam miec świeży bukiet na stole.Mieczyki sadzę właśnie po to ...no i wcale krótko nie stoją, tydzień wytrzymują 
- doromichu

- Od: 12 mar 2011, o 18:41
sliczny ten bukiet,ja tez lubie kwiaty w ogrodzie ,ale czasami skuszam sie na sciecie czegos,zeby w domu tez bylo kwitnaco 
- mmaryla

- Od: 23 lut 2011, o 13:24
Kasiu ,bukiet super, bogaty i z pewnością pachnący bo widzę tam lilię'. Achimenes ma ładny kolorek, nie znałam tych kwiatów, są bardzo wdzięczne. A mała Tosia wygląda jak młody lisek chytrusek 
- katharos
- 1000p

- mmaryla

- Od: 23 lut 2011, o 13:24
Rzeczywiście jest piękna, a na termometrze i u mnie jest 38stC a w domu przy kompie 28, bo okna zamknięte są do wieczora. 
- justus27

- Od: 18 mar 2009, o 18:54
Ślicznie Ci zakwitła begonia ;)
Storczykowiec rośnie, jak szalony.
A termometr hmm... wrzątek prawie na zewnątrz.
Storczykowiec rośnie, jak szalony.
A termometr hmm... wrzątek prawie na zewnątrz.
- AliWas
- 500p

- Od: 24 lut 2013, o 00:17
Kasiu, od czego tu zacząć...
może od Tośki
Ma cudne oczka i pyszczek, jeszcze będzie z niej prawdziwa piękność
i brawa Kasiu dla Ciebie i całej rodzinki, że ją przygarnęliście
Wielu ludzi, przeszłoby obojętnie obok tej bidulki ale na całe szczęście trafiła na wspaniałą osóbkę, czyli na Twoją córuchnę...
wielkie brawa za jej dobre i wrażliwe serduszko
A kwiaty w wazonie są przepiękne
Ja uwielbiam gdy na stole (szczególnie dużym) stoi wazon z kwiatami 
Ale widzę Kasiu, że jesteśmy w mniejszości...
. Szkoda, że ten zwyczaj trochę zanika... więc proszę Cię, pokazuj nadal swoje piękne bukiety, ku uciesze moich oczu 
i brawa Kasiu dla Ciebie i całej rodzinki, że ją przygarnęliście Wielu ludzi, przeszłoby obojętnie obok tej bidulki ale na całe szczęście trafiła na wspaniałą osóbkę, czyli na Twoją córuchnę...
A kwiaty w wazonie są przepiękne

Ale widzę Kasiu, że jesteśmy w mniejszości...

Alina Od sadzonki do sukcesu na...bis- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=88776
Mój ogród w obiektywie- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=67068
Mój ogród w obiektywie- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=67068