Moje domowe II

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Re: Moje domowe II

Post »

Śliczny Kasiu kwiatuszek, a Tosia do wymiziania :D
Awatar użytkownika
Agnisia31
1000p
1000p
Od: 2 paź 2012, o 20:16
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Kasiu super masz nową domowniczkę ;:215

Kwiatuszki rosną Ci jak na drożdżach i pięknie zakwitają.
A próbowałaś calathejke przemywać od spodu wacikiem nasączonym w płynie do naczyń?? U mnie ta terapia pomogła. MOże spróbuj, nie poddawaj się ;:172
Awatar użytkownika
katharos
1000p
1000p
Od: 4 sie 2012, o 12:16

Post »

Agnisia31 pisze: A próbowałaś calathejke przemywać od spodu wacikiem nasączonym w płynie do naczyń?? U mnie ta terapia pomogła.
Kochana i płynem do naczyń i jak wróciło to szarym mydłem.Potem za jakiś czas znajoma powiedziała że Ludwikiem ...bo ja myje Fery ;:219 od jesieni się z nią męczę i co jakiś czas na spodzie wyłazi toto.Pryskałam też decisem i też chwilowo był spokój ale co chwilę jest to samo.
Jeszcze potrzymam ją ale nie wiem jak długo ;:14
Awatar użytkownika
Agnisia31
1000p
1000p
Od: 2 paź 2012, o 20:16

Post »

Ja próbowałam właśnie ludwikiem i powiem Ci, że jakoś to dziadostwo zniknęło. Przemywałam dwa razy w tygodniu. Potem oczywiście prysznice, bo te dziadoki nie lubią wilgoci ;:172
kanapl
200p
200p
Od: 24 lut 2013, o 19:55

Post »

Łał ;:oj jaka sympatyczna mordka!!! Powinnaś Tośkę do konkursu wysłać na Fejsa, Jest tam profil o kotach i konkursy.....co miesiąć wybierają kota dachowca i rasowca.... Spróbuj! To ich profil Pet Supplies Polska
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 36&t=64054 Zapraszam serdecznie wszystkich.....
Awatar użytkownika
katharos
1000p
1000p

Post »

Agnisia31 pisze: Przemywałam dwa razy w tygodniu. Potem oczywiście prysznice, bo te dziadoki nie lubią wilgoci ;:172
A to ja raz przemyłam i dopiero jak się pokazało znowu.To będę myła znowu dwa razy w tygodniu.Nie chcę jej wyrzucać bo mi się bardzo podobała....może sie uda ją wyleczyć i znowu mi się spodoba ;:224
kanapl pisze: Powinnaś Tośkę do konkursu wysłać na Fejsa, Jest tam profil o kotach i konkursy.....co miesiąć wybierają kota dachowca i rasowca.... Spróbuj! To ich profil Pet Supplies Polska
Na razie to jej wszystkie żebra znać ....z daleka,nie trzeba dotykać.Sama widzisz że ślepia ma większe niż ona cała,wygrała by konkurs na najbardziej zabidzionego kota i jeszcze animals jaki by mnie oskarżył o głodzenie biduli....ale jak będzie tak wcinać dalej to szybko się zaokrągli i wtedy może może...

A taki bukiecik mam na stole...niestety mieczyki się już kończą i lilie też ale chryzantemy zaczynają rozkwitać ;:215
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Kasiu śliczny bukiecik, a mnie stale szkoda ścinać kwiaty do wazonu bo częściej chodzę po ogrodzie, niż siedzę przy stole :lol:
Awatar użytkownika
ancyk33
200p
200p
Od: 7 sty 2013, o 18:20

Post »

Achimenes pieknie zakwitl ,bukiecik sliczny i kolorowy ,lubie kwiaty ciete ale zawsze mi je szkoda zrywac sa tak malo wytrzymale i krotko ciesza nasze oczka w domkuWole jak sobie rosna do konca na swoim miejscu .Tosi oczka takie duze i ufne ,kocia pieknosc
"Radość z kwiatów - to resztki raju w nas. Philip Otto Runge ----Pozdrawiam -Nula
Moje parapetowce
Awatar użytkownika
katharos
1000p
1000p

Post »

A ja uwielbiam miec świeży bukiet na stole.Mieczyki sadzę właśnie po to ...no i wcale krótko nie stoją, tydzień wytrzymują ;:215
Awatar użytkownika
doromichu
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 mar 2011, o 18:41

Post »

sliczny ten bukiet,ja tez lubie kwiaty w ogrodzie ,ale czasami skuszam sie na sciecie czegos,zeby w domu tez bylo kwitnaco ;:333
Awatar użytkownika
mmaryla
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 lut 2011, o 13:24

Post »

Kasiu ,bukiet super, bogaty i z pewnością pachnący bo widzę tam lilię'. Achimenes ma ładny kolorek, nie znałam tych kwiatów, są bardzo wdzięczne. A mała Tosia wygląda jak młody lisek chytrusek :D
Awatar użytkownika
katharos
1000p
1000p

Post »

Bukiet pięknie wygląda i pachnie ...jak w kwiaciarni w całym domu :D
Zakwitła mi begonia od Iwonki :tan ma takie śliczne różyczki :tan
Obrazek

Storczykowiec po przycięciu rośnie bardzo szybko i znowu go musze chyba ciachnąć...
Obrazek

I temperatura w cieniu ...ufff
Obrazek
Awatar użytkownika
mmaryla
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 lut 2011, o 13:24

Post »

Rzeczywiście jest piękna, a na termometrze i u mnie jest 38stC a w domu przy kompie 28, bo okna zamknięte są do wieczora. ;:3
Awatar użytkownika
justus27
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 mar 2009, o 18:54

Post »

Ślicznie Ci zakwitła begonia ;)
Storczykowiec rośnie, jak szalony.
A termometr hmm... wrzątek prawie na zewnątrz.
parapetowce
Tylko marzenia serca się spełniają.
Awatar użytkownika
AliWas
500p
500p
Od: 24 lut 2013, o 00:17

Post »

Kasiu, od czego tu zacząć... ;:24 może od Tośki ;:oj Ma cudne oczka i pyszczek, jeszcze będzie z niej prawdziwa piękność Obrazek i brawa Kasiu dla Ciebie i całej rodzinki, że ją przygarnęliście ;:138 ;:138 ;:138
Wielu ludzi, przeszłoby obojętnie obok tej bidulki ale na całe szczęście trafiła na wspaniałą osóbkę, czyli na Twoją córuchnę... ;:215 wielkie brawa za jej dobre i wrażliwe serduszko ;:167 ;:167 ;:167

A kwiaty w wazonie są przepiękne ;:oj Ja uwielbiam gdy na stole (szczególnie dużym) stoi wazon z kwiatami Obrazek
Ale widzę Kasiu, że jesteśmy w mniejszości... ;:174 . Szkoda, że ten zwyczaj trochę zanika... więc proszę Cię, pokazuj nadal swoje piękne bukiety, ku uciesze moich oczu Obrazek
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”