przekopałam ogrodniczy i znalazłam były dwie , wybrałam ładniejszą z pąkami choć miała mszyce ale oprysk zrobiony byle pogodziła się z clematisem Purple Spider. dziękuję kochana  za wsparcie
  przekopałam ogrodniczy i znalazłam były dwie , wybrałam ładniejszą z pąkami choć miała mszyce ale oprysk zrobiony byle pogodziła się z clematisem Purple Spider. dziękuję kochana  za wsparcie  
Teraz upoluje tą historyczną tylko ją zidentyfikuję

Chociaz musze powiedziec, ze jak patrze jaki festiwal daja moje Isaac-zki i Eden-ki, to zaczynam mieknac
  Chociaz musze powiedziec, ze jak patrze jaki festiwal daja moje Isaac-zki i Eden-ki, to zaczynam mieknac  

Wiem...rozumiem...tyle strat,ale zobacz jak Edenki kwitną to po prostu sama buzia się śmieje...
  Wiem...rozumiem...tyle strat,ale zobacz jak Edenki kwitną to po prostu sama buzia się śmieje...

Chipek jest zajeb***y !!
 Chipek jest zajeb***y !!   Jak tylko zasili się mój portfel, natychmiast go kupuję, oby go mieli w Rosarium. Spróbuję posadzić go póki co w ceramicznej donicy, jak się rozrośnie to znajdę mu miejsce w ogrodzie.
 Jak tylko zasili się mój portfel, natychmiast go kupuję, oby go mieli w Rosarium. Spróbuję posadzić go póki co w ceramicznej donicy, jak się rozrośnie to znajdę mu miejsce w ogrodzie.
 Badziewny jest przeokrutnie i pluje sobie w brode ze w LM nie kupilam, bo byly niedawno ale juz niet.
  Badziewny jest przeokrutnie i pluje sobie w brode ze w LM nie kupilam, bo byly niedawno ale juz niet.
 Mój Hipek ma już pączki nie mogę się doczekać
 Mój Hipek ma już pączki nie mogę się doczekać  Tak jak widzę to wszystkie nowe nabytki pokażą mi w tym roku kwiatki tylko z tamtego roku Bacarole nie ma nic.
 Tak jak widzę to wszystkie nowe nabytki pokażą mi w tym roku kwiatki tylko z tamtego roku Bacarole nie ma nic.

Cieszę się bardzo,bo to jedna z moich faworytek
 Cieszę się bardzo,bo to jedna z moich faworytek  Tym razem mocniej ją opatulę,oby mi nie zrobiła przykrej niespodzianki
 Tym razem mocniej ją opatulę,oby mi nie zrobiła przykrej niespodzianki  

Nie jestem znawcą, ale moja została już zidentyfikowana, a ta nie jest do niej podobna w żadnym stopniu
  Nie jestem znawcą, ale moja została już zidentyfikowana, a ta nie jest do niej podobna w żadnym stopniu   Mimo wszystko będzie i tak piękną różycą, jak dla mnie podobna jest do 'History'.
 Mimo wszystko będzie i tak piękną różycą, jak dla mnie podobna jest do 'History'.  i to nie jedne
 i to nie jedne   
   Jest cudna
 Jest cudna   

Masz rację Aniu, to chyba nie jest Mariatheresia. Ona nie ma tak wywiniętych płatków i ma troszeczkę inny kolor.
 Masz rację Aniu, to chyba nie jest Mariatheresia. Ona nie ma tak wywiniętych płatków i ma troszeczkę inny kolor.