Zdjęcie zrobię w późniejszym czasie.
Leśny ogród Moni68 cz.8
- Zyta
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 21 maja 2008, o 21:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: Leśny ogród Moni68 cz.8
Moniś a ja dostałam już prezencik od Mikołaja. Święty podał przez moją Stażystkę Basię - świecznik zapachowy. Nie prosiła Św o upominek bo wiem że są bardziej potrzebujący.
-
Monia68

- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Zytuś, na pewno się ucieszyłaś- przecież każdy lubi dostawać prezenty 
- magry

- Od: 15 wrz 2009, o 19:20
Do mnie żaden święty nie przyszedł co też ja się nie dziwię ponieważ grzeszny jestem bardzo.Rózgi mi się należą ale teraz,zdaje
się,też nikt nie nosi.Za to żona mnie pocieszyła i zakup wiosenny sfinansować obiecała.
się,też nikt nie nosi.Za to żona mnie pocieszyła i zakup wiosenny sfinansować obiecała.
Pozdrawiam,Janek
Górki,pagórki i reszta.
Górki,pagórki i reszta.
- gosia07

- Od: 1 gru 2009, o 20:55
Prezenty w szkole takie same dla każdego dziecka szczególnie w młodszych klasach i ja uważam za dobry pomysł tak samo było u mojego syna jak chodził do podstawówki .Bo później jest różnie sama pamiętam jak moja mama się starała żeby paczki były fajne a niektóre dzieci dostawały stare zabawki 
-
goryczka143
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 21 sie 2009, o 20:41
WITAJ MONIKO
Cudowny krajobraz wokół Twojego domu. Jakie szukałaś rośliny - czy znalazłaś coś ciekawego.
Dziękuję, że zechciałaś pomóc przy azalii. Może w przyszłym roku uda się zrobić lepsze zdjęcia.
Nie zadzwoniłam bo skończyłam późno robienie pierogów.
Cudowny krajobraz wokół Twojego domu. Jakie szukałaś rośliny - czy znalazłaś coś ciekawego.
Dziękuję, że zechciałaś pomóc przy azalii. Może w przyszłym roku uda się zrobić lepsze zdjęcia.
Nie zadzwoniłam bo skończyłam późno robienie pierogów.
- Zabeczka101059

- Od: 12 lis 2008, o 14:14
Moniś ja też ciekawska co za roślinki szukałaś
U mnie Mikołaj był , widocznie byłam grzeczna
Zima cudowna, oczywiście na Twoich zdjęciach
U mnie Mikołaj był , widocznie byłam grzeczna
Zima cudowna, oczywiście na Twoich zdjęciach
- Zyta

- Od: 21 maja 2008, o 21:38
- Kontakt:
Moniś byłam zaskoczona i radosna wiedząc że liczy się Ona z każdym groszem. Nawet taki świecznik zapachowy to dla Niej spory wydatek. Wkleiłam już ten świecznik w swoim wątku.
Buziaczki zostawiam
Buziaczki zostawiam
- AgaNet

- Od: 26 sie 2010, o 11:00
Hej Monia
Piękna zima u Ciebie
Krajobrazy za oknem jak malowane
Tylko pozazdrościć 
Piękna zima u Ciebie
-
Monia68

- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
Kochani, witam Was serdecznie
Dziękuję za odwiedziny
Nie jestem specjalnie zadowolona- Mikołaj nie miał czasu zatroszczyć się o prezent i przyniósł mi pieniądze
Pewnie je przeznaczę na roślinne zakupy
P w szkole dostał kalendarz adwentowy, wszystkie czekoladki zjadł od razu na miejscu
Na domiar złego autobus szkolny spóźnił się wczoraj prawie dwie godziny- zjechał do rowu. Czekałam przy drodze, nie mogłam wrócić do domu, bo nikt nie potrafił mi powiedzieć, o której przyjedzie, a dziecko samo przez ciemny las wracać nie może. Mimo niewielkiego mrozu zmarzłam porządnie- mam nadzieję, że się nie pochoruję, bo w piątek idziemy z P do Teatru Wielkiego na Kopciuszka.
Zaczęłam sporządzać listę wiosennych zakupów, którą co roku daję w zaprzyjaźnionym ogrodniczym- są to przede wszystkim drzewa i krzewy, m.in. kaliny, brzozy, klon strzępiastokory, franklinia, heptacodium, oxydendrum, dwa dęby błotne, cedr himalajski, wiśnie, kilka sosen. Zamierzam również nabyć kolejne bodziszki, zawilce (widziałam dwa fajne nemorosa, których nie mam), epimedia, trójlisty, może przylaszczki, ale ceny ponad 150 funtów za sztukę wydają mi się nieco przesadzone za te rośliny
Chociaż... w marcu mam urodziny, więc co sobie będę żałować
Na pewno kupię lilie, kilka liliowców, hosty, żurawki, rh i azalie. Nad resztą pomyślę, jeszcze dużo czasu do wiosny

Miłego dnia

Dziękuję za odwiedziny
P w szkole dostał kalendarz adwentowy, wszystkie czekoladki zjadł od razu na miejscu
Zaczęłam sporządzać listę wiosennych zakupów, którą co roku daję w zaprzyjaźnionym ogrodniczym- są to przede wszystkim drzewa i krzewy, m.in. kaliny, brzozy, klon strzępiastokory, franklinia, heptacodium, oxydendrum, dwa dęby błotne, cedr himalajski, wiśnie, kilka sosen. Zamierzam również nabyć kolejne bodziszki, zawilce (widziałam dwa fajne nemorosa, których nie mam), epimedia, trójlisty, może przylaszczki, ale ceny ponad 150 funtów za sztukę wydają mi się nieco przesadzone za te rośliny

Miłego dnia
Piękne Twoje wszystkie roślinki - widać, że zdrowe i zadbane. Od dawna śledzę po cichutku Twój wątek i podziwiam. Dzisiaj wymieniasz plany zakupowe i tak przyszło mi do głowy - czy masz parzydło leśne? Mnie się bardzo podoba ta roślinka, mam ją u siebie i bardzo lubię.
Miłego dnia życzę
Miłego dnia życzę
- AgaNet

- Od: 26 sie 2010, o 11:00
Długaśna lista zakupów....
- stasia109

- Od: 7 lip 2008, o 10:44
Moniczko,
proszę klikaj. To nic Ciebie nie kosztuje a możesz pomóc biednemu psu. Plisss...
http://szerlok.pl/nakarm_psa/
Masz piękne lilie, ja kocham lilie. A widzę że też Cię porządnie śniegiem zasypało.

http://szerlok.pl/nakarm_psa/
Masz piękne lilie, ja kocham lilie. A widzę że też Cię porządnie śniegiem zasypało.
Adresy do moich wątków
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
-
goryczka143
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 21 sie 2009, o 20:41
MONIKO
U nas od rana deszcz. Już po zimie.
Piękne kolejne Twoje lilie.
U nas od rana deszcz. Już po zimie.
Piękne kolejne Twoje lilie.
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
MONIKO ,ale lista chciejstw
na kalinę koreańską też miałabym ochotę . Mam nadzieję ,że marzenia będą spełnione a jest ich jak widzę sporo ,ale i teren również wielgaśny 
Witaj Moniu
Zwiedziłam wreszcie cały Twój ogród. Trudny w pielęgnacji, ale wspaniały.
Las to niezwykłe tło dla kwiatów
A już moje ukochane lilie prezentują się na nim zjawiskowo
Skopiowałam sobie kilka nazw polecanych przez Ciebie piękności i będę się za nimi rozglądać po szerokim świecie 
Las to niezwykłe tło dla kwiatów