Storczyki Katarzynki
-
katarzynka575
- 1000p

- Od: 15 mar 2010, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Storczyki Katarzynki
Dusiu ile ja się pięknych storczyków dzięki Tobie naoglądam o których nawet nie miałaby pojęcia .Phal. appendiculata no może faktycznie taki sobie ale kwiatuszki ma urocze i maleńki mogłabym go mieć ze względu na wielkość
.Phal.minus no tego to bym chciała ,ten mi się bardzo spodobał, a na wystawie go nie było na pewno.Tobie się nie podobają bo maleńkie, tak. Co do własnej dużej kolekcji to co kiedyś poświęcisz wszystkie pokoje i w każdym będziesz miała swoje wymarzone duże i większe storczyki 
- Uni57
- ZBANOWANY
- Od: 12 maja 2010, o 14:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ja mam pomysł, zwalimy się Kasi wszystkie na głowę i w tym tłumie łatwiej będzie jej zwinąć kwiatki. 
- myrtille1986
- 1000p

- Od: 23 mar 2010, o 08:49
OOOO bardzo dobry pomysł ma Marysia <see see see> to miał być szyderczy śmiech-chyba mi nie wyszedł 
Pozdrawiam Jagoda :-)
--> Spis moich wątków
--> Spis moich wątków
- Uni57
- ZBANOWANY
- Od: 12 maja 2010, o 14:56
A Kasia będzie już na nas w progu domu z miotłą czekała... 
- Storczykowa
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 7 lut 2008, o 19:31
A mi się właśnie kwiaty tych Phal. nie podobają, jak dla mnie nie są piękne ani jakies szczególnie ciekawe, do tego trzeba je oglądać pod lupą. Wiekszość Phalaenopsis jest przepiękna, ale te mi się wybitnie nie podobają. Dla mnie piękny Phalaenopsis to np. Liodoro, tetraspis, Lea Marie Salazar, lueddemaniana itp. (i oczywiście hybrydy). Zachwycają mnie storczyki duże, o wielkich kwiatach albo wielkich liściach (a przynajmniej szerokich, bo szerokie, zaokrąglone podobają mi się najbardziej). A ty akurat lubisz malutkie, one nie zajmują dużo miejsca, ale ich prawie nie widać...katarzynka575 pisze:Dusiu ile ja się pięknych storczyków dzięki Tobie naoglądam o których nawet nie miałaby pojęcia .Phal. appendiculata no może faktycznie taki sobie ale kwiatuszki ma urocze i maleńki mogłabym go mieć ze względu na wielkość.Phal.minus no tego to bym chciała ,ten mi się bardzo spodobał, a na wystawie go nie było na pewno.Tobie się nie podobają bo maleńkie, tak. Co do własnej dużej kolekcji to co kiedyś poświęcisz wszystkie pokoje i w każdym będziesz miała swoje wymarzone duże i większe storczyki
-
Zabka_Monis
- 1000p

- Od: 17 maja 2010, o 09:55
Ja byłam pierwsza! Sabotek jest mójLeszek01 pisze:Kasiu, chowaj storczyki, bo "goście" się szykują w odwiedziny. Szczególnie dobrze ukryj Artura i Gracjana (najlepiej w szafie), bo te akurat ja bym chciał zwinąć
- myrtille1986
- 1000p

Tu jakieś zapisy są prowadzone hehe.To ja biorę tego ostatniego od Męża Kasi 
--> Spis moich wątków
--> Spis moich wątków
- arlet3

- Od: 5 maja 2010, o 19:30
A zostawiłyście coś dla mnie?
- mis20
- 1000p

- Od: 6 lis 2010, o 22:10
witaj Kasiu! z zaciekawieniem przejrzałam cały Twój wątek. Masz śliczne storczyki
, najbardziej podobają mi się Twoje sabotki
życzę słodkich snów
życzę słodkich snów
-
katarzynka575
- 1000p

No witam moich drogich gości, którzy to sobie już prezenty na poczet mikołajek porobili z moich storczysiów
Po prostu prawie się popłakałam ze śmiechu jak czytałam Wasze plany kawowo -szabrownicze .Zapraszam Wszystkich i nic nie będę chowała bo ja mam dwa koty obronne i nie zawaham się ich użyć
To kiedy mogę się Was spodziewać?
To kiedy mogę się Was spodziewać?-
katarzynka575
- 1000p

Witaj Asiu miło mi że zajrzałaś do mnie, już myślałam że też szykujesz się na któregoś z moich pupili
Ja od jakiegoś czasu mam serce skradzione przez tych łobuziaków(Gracjan i Artur) są słodcy 
- arlet3

- myrtille1986
- 1000p

Jaka tu twórczość się szerzy.Rymy częstochowskie i tde
Kasiu ja też mam kota tylko on jak pies ma zachowania mogę go zaszczuć na każdego kogo chce he he.
Wiecie co chyba trza przystopować bo jak ktoś tu zajrzy to nam się zbierze a mi pierwszej hehe

Kasiu ja też mam kota tylko on jak pies ma zachowania mogę go zaszczuć na każdego kogo chce he he.
Wiecie co chyba trza przystopować bo jak ktoś tu zajrzy to nam się zbierze a mi pierwszej hehe
--> Spis moich wątków
--> Spis moich wątków
- Henrykbb

- Od: 28 lut 2010, o 13:07
Napiszcie kiedy się wybieracie.Ja przyjdę pierwszy i porwę...Kasię.
- arlet3