Kolorowy ogród Geni -Cz.7
- JacekP
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 mar 2007, o 13:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Geniu, ja też widziałem te peruczki u Ciebie, pomimo iż mówiłaś, że twoje perukowce to gatunki bez puruczek
Myślę, że w przyszłym roku będzie ich całe mnóstwo. I ja mam coraz większą ochotę na perukowca. Ale póki co cieszę się ze złotokapu od Ciebie, o którym też marzyłem
Naprawdę piękna sadzonka.
Jak pisałem w moim wątku - liliowce od Ciebie już u mnie kwitną
U mnie padało więc jest nieustająca wilgoć.
Jak pisałem w moim wątku - liliowce od Ciebie już u mnie kwitną
U mnie padało więc jest nieustająca wilgoć.
- e-genia

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Jolu na etykiecie którą mam pisze Royal Purple to znaczy taki sam
Albo to tylko etykieta była pomyłkowo dołączona , albo drzewko przestraszył się że będzie wycięte .
Jacku witaj mam nadzieję że to co dostałeś to jest złotokap bo jako taki był kopiony ,ale wiesz jak to jest jak kupujesz już większe z kwiatami to na 100% masz pewność.
Pewnie cieszysz się z deszczyku bo roślinki pięknie się przyjmą , a pytałeś Igę o dębika ?
GeniaTadeuszu bardzo mnie cieszy Twoja wizyta w moim ogrodzie ,wcześniej jak jeszcze nikt z forumowiczów nie był w moim ogrodzie to zawsze bałam się że uważacie mnie za oszustkę która nie wiadomo gdzie robi te zdjęcia z pięknymi kwiatami i chwali się na forum ,teraz wiem że tak nie jest ,no i gości którzy widzą w moim małym ogrodzie taką masę kwiatów już nie dziwi.
Genia
Albo to tylko etykieta była pomyłkowo dołączona , albo drzewko przestraszył się że będzie wycięte .
Jacku witaj mam nadzieję że to co dostałeś to jest złotokap bo jako taki był kopiony ,ale wiesz jak to jest jak kupujesz już większe z kwiatami to na 100% masz pewność.
Pewnie cieszysz się z deszczyku bo roślinki pięknie się przyjmą , a pytałeś Igę o dębika ?
GeniaTadeuszu bardzo mnie cieszy Twoja wizyta w moim ogrodzie ,wcześniej jak jeszcze nikt z forumowiczów nie był w moim ogrodzie to zawsze bałam się że uważacie mnie za oszustkę która nie wiadomo gdzie robi te zdjęcia z pięknymi kwiatami i chwali się na forum ,teraz wiem że tak nie jest ,no i gości którzy widzą w moim małym ogrodzie taką masę kwiatów już nie dziwi.
Genia
- mateola
- 200p

- Od: 20 kwie 2008, o 12:47
Nie dziwi, nie dziwie-genia pisze:wcześniej jak jeszcze nikt z forumowiczów nie był w moim ogrodzie to zawsze bałam się że uważacie mnie za oszustkę która nie wiadomo gdzie robi te zdjęcia z pięknymi kwiatami i chwali się na forum ,teraz wiem że tak nie jest ,no i gości którzy widzą w moim małym ogrodzie taką masę kwiatów już nie dziwi.
Sądzę, że właśnie doszłaś do etapu, kiedy robi się pierwsze radykalne eliminacje ;)
Pozdrawiam - Małgosia
- EdytaB

- Od: 1 sty 2009, o 12:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
To żeś napisała kobieto......... często u Ciebie bywam choć nie pisze i ani razu nie przyszło mi do głowy że to wszystko to fikcjae-genia pisze:wcześniej jak jeszcze nikt z forumowiczów nie był w moim ogrodzie to zawsze bałam się że uważacie mnie za oszustkę która nie wiadomo gdzie robi te zdjęcia z pięknymi kwiatami i chwali się na forum ,teraz wiem że tak nie jest ,no i gości którzy widzą w moim małym ogrodzie taką masę kwiatów już nie dziwi.
Ja z forumków znam tylko Zannę. Byłam na jej działce i to też niezbyt długo.
Z wawy i okolic jakoś mało osób jest chyba najwięcej z dolnośląskiego.
Ciepło pozdrawiam