Witajcie
Grażynko dziękuję... ale jak to Jadzia powiedziała kiedyś... "póki tego forum nie odkryłam mój ogród wydawał mi się piękny.. teraz bardzo wiele bym w nim zmieniła"... i wcale nie wiem czy to dobrze....ja muszę traktować Was z dystansem
Wiesiu, oj jaki tam gust... trochę planuję ale wiele bym jeszcze pozmieniała... chciałabym dopieścić swój ogród... i postanowić że jest pięknie i nic już nie muszę
Jadziu, dziękuję, wreszcie się udało, teraz właśnie odpoczywam trochę choć miałam nadzieję, że zajmę się ogródkiem... ale pogoda nie dała... ale od soboty ruszam do szkółek... ma być cieplej a chciałabym coś już zdziałać na działce przed szkoła... jak myślicie czy wczesną wiosną w szkółkach mają już wszystkie krzewy... jak ogniki, budleje, róże?
Aniu, mi żeniszek wzszedł bardzo obficie ale załatwia go zgorzel siewek...nie wiem czemu tak jest że jedne roślinki rosną pięknie a inne padają mi na tą zgorzel... ziemię mam specjalną do wysiewów... Ale mam nadzieje, że trochę żeniszka mi zostanie...gorzej z sałatą... bo dwa razy siałam i wszystko pada... muszę jutro jakieś lepsze nasiona kupić... I masz rację... na efekt trzeba będzie poczekać, ale jak się wszystko posadzi, zacznie kwitnąć to i w tym roku mam nadzieje, że ładnie będzie wyglądać.. takie małe jeszcze nie wyrośnięte roślinki też mają swój urok
Maju, dziękuję za miłe słowa i odwiedziny
Wolę Wam nie mówić co się dzieje teraz na dworze... ale mi się nawet podoba... ja czuję na prawdę, że zima tak pięknie się z nami żegna i pokazuje nam, że wcale nie jest taka brzydka i chciałaby, żeby i ją polubić...
No sami zobaczcie...
I nie martwcie się...ona już ustępuje i daje pierwszeństwo temu, co forumkowie lubią najbardziej: