O kurczę - ale nowości sporo jak na jeden raz śliczne.
Czy człowiek nie umiejący liczyć, który znalazł czterolistną koniczynę, ma też prawo do szczęścia?
Poszukuję Calatea crocata i Calathea wavestar, rufibarba Zapraszam do mnie
PatrycjaMoje doniczkowce
"I have spread my dreams under your feet; Tread softly because you tread on my dreams."
"Rzuciłem rozpostarte sny pod twoje stopy; Stąpaj ostrożnie - depczesz moje sny." W.B.Yeats
Kochani witajcie po przerwie
Jakoś wolałam stary wygląd forum 8) Nie lubię zmian
Kasiu, Asiu, M@jk@, Elciu, Pingu cieszę się z Waszych odwiedzin i dziękuję w imieniu zielonych roślinek
To prawda - spotkanie było miłe i owocne i powiem Wam, że niebawem szykuje się kolejne Dostałam tyle nowości i cieszę się jak dziecko
Codziennie oglądam i doglądam moje nowości
Magi moje krzyżykowe storczyki mają nowe postępy Pokażę niebawem
Czy człowiek nie umiejący liczyć, który znalazł czterolistną koniczynę, ma też prawo do szczęścia?
Poszukuję Calatea crocata i Calathea wavestar, rufibarba Zapraszam do mnie
Śnieg cały czas sypie A ja muszę iść przynieść na taras drewna do kominka..... Jedynie Orest się cieszy Szaleje w śniegu No to mamy piękną zimę tej jesieni....
Asiu, krzyżykowe storczyki coraz piękniejsze 8)
Zobacz do mnie co ja dostałam ;)
A widok , cieszę się, ze ja jeszcze takiego nie mam, bo jestem okropny zmarźlak
Asiu widziałam Twoje śliczne nowości Mi jest zawsze zimno więc zdecydowanie wolę ciepło
Myszorku o tak - pogoda fatalna
Aniu dziękuję cieszę się że się podoba
Kochani ja wskoczyłam tylko na chwilkę. W mojej okolicy od rana nie ma prądu - pewnie kable pozrywane Dobrze że mam jeszcze baterię naładowaną w komputerku Biegnę zerknąć co u Was