Moje 2 koty też często przechodzą przez klawiaturę i niszczą to co już napisałam.
Ogrodowy "niemowlak" Miiriam 2009r cz.1
- Miiriam
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 13 maja 2007, o 00:17
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
No to kilka widoczków na mój ogród
jeszcze z lekką nieśmiałością - ale chyba mogę już moje miejsce nazwać ogrodem ...
2621.

2622. Miedzy skalniakiem a żwirową rabatka powstanie oczko - woda do niego spływać będzie ze skarpy - zasłoniętej tutaj przez jabłoń

2623. Trawka - zryta przez nornice

2624.

2625.

2627.

2628. Inna część trawnika - tutaj widać dokładnie pracę nornic

2629.

2630. Warzywnik

2631. ten pas pod tujami obsadzam teraz i wysypuje korą ..

2632. Pracowitość nornic ...

2633. Młodziutki - tegoroczny trawnik

2634. Miejsce na relaks

2635. Część żywopłotu nieformowalnego - tutaj rosna krzaczki porzeczek , agrestu , borówek , jagód...

2636. Nowa przydrożna rabatka .. i rusztowania

2637. Pod wierzbą

2621.

2622. Miedzy skalniakiem a żwirową rabatka powstanie oczko - woda do niego spływać będzie ze skarpy - zasłoniętej tutaj przez jabłoń

2623. Trawka - zryta przez nornice

2624.

2625.

2627.

2628. Inna część trawnika - tutaj widać dokładnie pracę nornic

2629.

2630. Warzywnik

2631. ten pas pod tujami obsadzam teraz i wysypuje korą ..

2632. Pracowitość nornic ...

2633. Młodziutki - tegoroczny trawnik

2634. Miejsce na relaks

2635. Część żywopłotu nieformowalnego - tutaj rosna krzaczki porzeczek , agrestu , borówek , jagód...

2636. Nowa przydrożna rabatka .. i rusztowania

2637. Pod wierzbą

- korzo_m

- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
Ja z chęcią zobaczyłabym to co stworzyłaś w realu, ale Ty już wracasz do pracy. Mój ogródek jeszcze bardzo daleki do małej doskonałości, idzie mi to bardzo powoli
, ja mam równy teren, nieciekawą ziemię- piasek. Widziałaś starą działkę , tutaj mam coś zupełnie innego.Jeszcze dużo pracy kilkuletniej przed nami.
A u Ciebie już jest tak pięknie, od dwóch lat tyle nasadzeń przybyło, to już nie niemowlaczek tylko dojrzały ogród.
A u Ciebie już jest tak pięknie, od dwóch lat tyle nasadzeń przybyło, to już nie niemowlaczek tylko dojrzały ogród.
- Miiriam

- Od: 13 maja 2007, o 00:17
Kochani .. wiem , że to wątek ogrodowy - a nie osobisty... ale ..
Ile jeszcze nam się zdarzy???
5 dni temu mój mąż wrócił do pracy po miesięcznej przerwie spowodowanej rehabilitacją kręgosłupa .. a dziś - przed chwila zadzwonił, że maszyna zmiażdżyła mu 3 palce u ręki - właśnie jest w Krakowie na operacji ..
Niech ktoś zawiąże ten worek z nieszczęściami .............
Dziękuję że jesteście
Ile jeszcze nam się zdarzy???
5 dni temu mój mąż wrócił do pracy po miesięcznej przerwie spowodowanej rehabilitacją kręgosłupa .. a dziś - przed chwila zadzwonił, że maszyna zmiażdżyła mu 3 palce u ręki - właśnie jest w Krakowie na operacji ..
Niech ktoś zawiąże ten worek z nieszczęściami .............
Dziękuję że jesteście
- Iwcia&Patyrek
- 500p

- Od: 5 sie 2007, o 20:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Bernadetko po to są nieszczczęścia, żeby docieniac chwile szczęścia.. Bedzie dobrze, zobaczysz.
Piękne schody wśród skalniaka, czy też ksarpy...Pieknie się komponują. Ciekawy pomysł ze żwirem i jabłonią. Jak będziecie sobie radzic z liścmi? Może wiatr wszystko wywieje
. Fajnie to wygląda z lotu ptaka. Zazdroszczę Ci miejsca, a to że nornice, to mało ważne
, widac, że sobie nieźle z nimi radzisz
. Roślinki pieknie się rozrosły. Jak patrzę na numerki zdjęc... ile tego już wkleiłas..
Pozdrawiam
Iwona
Piękne schody wśród skalniaka, czy też ksarpy...Pieknie się komponują. Ciekawy pomysł ze żwirem i jabłonią. Jak będziecie sobie radzic z liścmi? Może wiatr wszystko wywieje
Pozdrawiam
Iwona
do szczęscia dużo nie potrzeba
Iwcia&Patyrek zapraszają
Iwcia&Patyrek zapraszają
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 22 lip 2008, o 20:30