Agawa walczy w ogrodzie
Piękne fotki Lidko. Jakie masz duże serduszka
, a Twoja rabata jest superancka. Conica w skrzyni również ładnie wygląda, a co jest w niej jeszcze posadzone
I jeszcze jedno , jak się dowiesz co to za roślina na ostatniej fotce to daj znać. Muszę ją kupić i obsadzić nią oczko wodne, aby ładnie mi zakryła kamienie.
- Babopielka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- EdytaB

- Od: 1 sty 2009, o 12:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Lidziu skarpa przy tarasie świetnia,
funkii też masz sporo, ja mam 5 , z krórych jedną pies zdeptał i została tylko jedna rozetka z liśćmi:

Serduszka też niczego sobie, jak wszystko dobrze będzie to za rok dwa i ja takich się doczekam.
Skrzynia super
Ja chyba coś takiego - co Ty nazwałaś goździkami również mam - w takim razie dzięki za identyfikację
Krzewuszka ile czasu jest u ciebie bo ja w tym roku wsadziłam ale pąków jakoś nie widzę
funkii też masz sporo, ja mam 5 , z krórych jedną pies zdeptał i została tylko jedna rozetka z liśćmi:

Serduszka też niczego sobie, jak wszystko dobrze będzie to za rok dwa i ja takich się doczekam.
Skrzynia super
Ja chyba coś takiego - co Ty nazwałaś goździkami również mam - w takim razie dzięki za identyfikację
Krzewuszka ile czasu jest u ciebie bo ja w tym roku wsadziłam ale pąków jakoś nie widzę
-
BOzENA1542

- Od: 14 cze 2008, o 21:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Przepraszam ale nie pamiętam.