Haniu ten garaż jest nasz, ale to lichota,więc nie bardzo można na tym coś zrobić.Może kiedyś....Myślałam o czymś takim,ale w obecnej chwili nie można tego zrealizować
Ogród - hal1959 /r.2008/
- hal1959
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 13 mar 2008, o 19:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Izo,ta część u góry z różą i niebieską lobelią jest moja,czyli dół i góra ogrodu.Całość widoczna na zdjęciu to moje hektary
ok 300 m/2
Haniu ten garaż jest nasz, ale to lichota,więc nie bardzo można na tym coś zrobić.Może kiedyś....Myślałam o czymś takim,ale w obecnej chwili nie można tego zrealizować
- hal1959

- Od: 13 mar 2008, o 19:52
Haniu to raczej oni mają mnie na oku(o sąsiadach mowa)
Dookoła mojego ogrodu jak widać na fotkach same chaszcze,chociaż staram się w obrębie swojego ogrodzenia utrzymać jakiś ład,więc jestem i tak w centrum zainteresowania,szybko się rozniosła wieść o moim ogrodzie
Pozytywna wieść
Jesteśmy wspólnotą z sąsiadami,mam prawo do jeszcze większej części ziemii,z czasem chciałabym jeszcze kawałek sobie zagospodarować.
Pomysł z tym dachem pewnie,że przedni,a jaki tarasik mógłby na mim być
Zobaczymy.
Pomysł z tym dachem pewnie,że przedni,a jaki tarasik mógłby na mim być
-
Katarzynka
- 500p

- Od: 23 mar 2007, o 17:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Halinko pozwoliłam sobie na spacerek po Twoim ogródku i jestem pod ogromnym wrażeniem 
Bardzo podoba mi się ta różnica poziomów i przedzielajaca ją skarpa ze schodkami, coś pięknego.
Bogactwo roślin powala na kolana , nawet nie wiesz ile wypisałam chciejstw do swojego kajeciku.
Piękny i wypieszczony ogród , gratulacje.
Bardzo podoba mi się ta różnica poziomów i przedzielajaca ją skarpa ze schodkami, coś pięknego.
Bogactwo roślin powala na kolana , nawet nie wiesz ile wypisałam chciejstw do swojego kajeciku.
Piękny i wypieszczony ogród , gratulacje.
Ale cudny widok z góry
masz mnóstwo ciekawych roślin
muszę tu częściej zaglądać 
Pozdrawiam - Krystyna
Wiejski ogród - kamixsa
Wiejski ogród - kamixsa
hahahaha Haniu!
Właśnie dlatego zadałam to pytanie ile tego Twojego jest bo też mi przyszedł do głowy pomysł z dachem garażu
A do Guci zaraz się wybiorę pooglądać jej cudo!
Halinko pomyśl o tym na poważnie...
Właśnie dlatego zadałam to pytanie ile tego Twojego jest bo też mi przyszedł do głowy pomysł z dachem garażu
A do Guci zaraz się wybiorę pooglądać jej cudo!
Halinko pomyśl o tym na poważnie...
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- empuza

- Od: 4 cze 2007, o 09:30
Jestem na diecie
ale mój organizm już czuje brak cukru. Halinko ja też się podłaczę jeśli pozwolisz 
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
- coccinella
- 1000p

- Od: 8 kwie 2008, o 12:42