Mój ogródek "dwie ciutki za domem"- JSZFRED
Doskonale wygląda ta róża - idealne połączenie kolorystyczne. Oczywiście reszta kwiatów też piękna, ale ta róża jakoś szczególnie wpadła mi w oko. ;-)
Pozdrawiam, Basia
Pozdrawiam, Basia. Miejski busz.
Asiu z przyjemnością zajrzałam do Twoich dwóch "ciutek". Masz piękne, zadbane rośliny. Wiele z nich mam nadzieję, że i u mnie kiedyś zagości.
Ale najbardziej urzekły mnie róże i fretka
Róże to moje największe "chciejstwo", może nawet spróbuję i kupię jedną, zobaczę jak sobie poradzi w kwaśnej ziemi.
Z większą ilością nie będę ryzykować.
Masz wiele roślin cebulowych, może podpowiesz mi czy można już wykopać cebule tulipanów, szafirków, narcyzów. Cześć została mi po poprzednich właścicielach, rosną gdzie popadnie, a chciałabym je pogrupować i powsadzać w koszyki.
Pozdrawiam
Ale najbardziej urzekły mnie róże i fretka
Róże to moje największe "chciejstwo", może nawet spróbuję i kupię jedną, zobaczę jak sobie poradzi w kwaśnej ziemi.
Z większą ilością nie będę ryzykować.
Masz wiele roślin cebulowych, może podpowiesz mi czy można już wykopać cebule tulipanów, szafirków, narcyzów. Cześć została mi po poprzednich właścicielach, rosną gdzie popadnie, a chciałabym je pogrupować i powsadzać w koszyki.
Pozdrawiam
Aśka
Zapraszam
Zapraszam
- JSZFRED
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 1 lut 2008, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dzięki Irenko,
w tym roku dokupiłam na wiosne sporo róż, to taki wirus od Bogusi 2 na mnie przeszedł , więc mam nadzieje ze troszke pięknych kwiatków u mnie przybedzie, ta róza z pierwszej fotki z 18.06,09 jest z gat. centifolia zapach przeuroczy i płatki moga byc na konfiturki, ale w tym roku podziwiam i rozsypuje po ogródku,
Pozdrawiam Cieplutko
w tym roku dokupiłam na wiosne sporo róż, to taki wirus od Bogusi 2 na mnie przeszedł , więc mam nadzieje ze troszke pięknych kwiatków u mnie przybedzie, ta róza z pierwszej fotki z 18.06,09 jest z gat. centifolia zapach przeuroczy i płatki moga byc na konfiturki, ale w tym roku podziwiam i rozsypuje po ogródku,
Pozdrawiam Cieplutko