Ogród Marty -Cz . X

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Ogród Marty -Cz . X

Post »

O tak Martusiu, o tak, w porze szarości i bieli takie widoki nam oglądać, piękne widoki ;:138 ;:138 ;:138
Iwonka1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 wrz 2015, o 20:35

Post »

Azalie (rododendrony?) masz w swoim ogrodzie niezwykłe ;:oj Niestety nie mam ich u siebie i nie odróżniam :oops: Co by to jednak nie było, to zasługuje na zachwyt. I bzy-czuję ich zapach. Uwielbiam je. Mam jeden pod balkonem i jak otworzę okno w porze ich kwitnienia, to zapach dociera aż do środka :heja
PEPSI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2013, o 10:54
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Marysiu, wiesz że kocham spacerować wirtualnie po Twoim ogrodzie, ale te wszystkie drzewa o pokroju pendula po prostu wzbudzają we mnie regularną zazdrość :D Piękne są, a ja takie uwielbiam.
Awatar użytkownika
Madziagos
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 10 kwie 2012, o 21:44

Post »

Marto,
oglądając Twój ogród zachwycam się nie tylko roślinami, ale i dodatkami.
Właśnie pomyślała, że roślin mam dość, chyba zacznę kupować figurki i ozdobne poidła :)
Z pozdrowieniami, Magda
Moje wątki Moje drogi... Aktualny
Awatar użytkownika
Krychna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 mar 2010, o 19:27
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Azalie mam i kocham je bardzo, z rododendronami dopiero zaczynam, u Ciebie Martusiu są bajkowe, tak obsypane kwieciem ;:167 ;:138

Aniołki bardzo dodają uroku. Twoje zdjęcia zawsze wprawiają mnie w dobry humor, którego akurat mi potrzeba bo jakieś przeziębienie mnie ogarnia. Pozdrawiam ;:168
Awatar użytkownika
Przemekt23
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 gru 2013, o 19:36

Post »

Od pierwszej do ostatniej strony wszystko mi się podoba. Rabaty z azaliami rododendronami bardzo mi się podoba. ;:138
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Witam Was kochani,miło mi bardzo,że zaglądacie do mojego ogrodu,jakoś tak inaczej widzi się to piękne wiosenne słoneczko i nawet mnie lepiej na duszy ,śnieg u mnie bardzo topnieje ,nic nie sypie,a mrozy mają wrócić,ale cóż poradzić na to wszystko.

Marysiu,azalie kwitną trochę później ,chociaż ja mam i późniejsze różaneczniki,te co pokazałam to są ciut wcześniejsze,to prawda,że za każdym razem dostrzega się coś innego,nowego,u mnie też jest ciepło,bo mamy drzewa pod dostatkiem,ale przy tych wielkich mrozach piec chyba nie nadążał,ale jest kominek i w kuchni piec to razem dało radę ,chociaż nad piecem w kuchni ciągle suszą się jabłuszka na chipsy i nie mogę palić mocno ,bo wszystkie bym spaliła,śnieg u mnie bardzo znika tak się ociepliło,pozdrawiam ;:196

Tereniu,ciągle Cię zapraszam do spacerów w realu i jakoś to nie po drodze :uszy mrozy mają jeszcze wrócić ,ale może już nie będą takie duże,musimy to jakoś przetrwać,pozdrawiam i buziaczki ;:196

Bożena,dobrze,że pospacerowałaś ,tylko się nie zgub,bo w realu czasem goście się gubią i trzeba się nawoływać,bo nie wiadomo gdzie kto jest,pozdrawiam :wit

Ewelinko,fajnie ,że podoba się ogród,drzewa i krzewy tworzą taki filar a potem wszystko uzupełnione bylinami,wiosna z różanecznikami jest taka zdobna i kolorowa,i Ty doczekasz się ,że krzewy urosną i będą Cię bardzo cieszyły ,wszystko jak sie przyjmie to szybko zasuwa,pozdrawiam :wit

Aluś,mówisz już? ;:306 ale z Ciebie żartowniś ,ale cieszę się ,że Ci się podoba,pozdrawiam ;:196

Iwonko 0042,uwielbiam wspomnienia ,bo inaczej widzę ogród jak w realu ,może mam więcej czasu bo mniej gonię ;:306 ,pozdrawiam :wit

Iwonko 1,to są różaneczniki ,azalie kwitną trochę później i pokażę po kolei,bzy też uwielbiam i nie wyobrażam sobie bez nich ogrodu,są obowiązkowo,pozdrawiam ;:168

Gosiu,nazwałaś mnie Marysią ,może być ,bo chyba do mnie piszesz :uszy ,mam sporo drzew o pokroju płaczącym bo uwielbiam taką formę ,jak w swoim tanecznym kroku, w sukni aż do ziemi kołyszą się przede mną ,pozdrawiam ;:196

Magdo,masz tak piękny ogród,więc bardzo się cieszę ,że mój Ci się podoba ,w poidłach ptaszki się kąpią i kotek się napije ,więc służą wszystkim,a z misy można zrobić małą fontannę ,figurki też lubię w ogrodzie,a najwięcej mam aniołków i bardzo ich lubię ,pozdrawiam :wit

Krysiu,azali też mam dużo,ale różaneczniki też bardzo lubię ,a aniołki pilnują mojego ogrodu i wyglądają zza roślin ciekawie,dobrze ,że wspomnienia poprawiają humor,ale zdrowiej kochana ,bo szkoda leżeć w łóżku ,pogoda sprzyja takim przeziębieniom,ja wsuwam tran codziennie 1 kapsułkę ,żeby się jakoś wymigać od infekcji,pozdrawiam i życzę zdrówka ;:196

Przemuś,kwitnące azalie dopiero pokażę ,ale cieszę się ,że moje nasadzenia przypadły Ci do gustu,pozdrawiam :wit
Awatar użytkownika
Margo_margo
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 lip 2014, o 13:08

Post »

:wit
Pospacerowałam nieśpiesznie po zakątkach Twojego ogrodu, pogrzałam się w słońcu. Takie wspomnienia z sezonu dają nam radość i siłę do przetrwania nieprzyjaznej zimy. Mimo, że jestem okropny zmarzluch, to wyjątkowo mi się ta zima podoba. Jest trochę śniegu, mrozu ale i słońce czasem prześwituje. Wiosnę dziś można było wyczuć w Krakowie. +5, słońce i zapach odmarzniętej ziemi ;:173
Szkoda, że w poniedziałek to wszystko zmrozi ;:306

Buziaki i uściski dla Gospodyni i wszystkich gości ;:4
Pozdrawiam Małgosia
Im mniej wiesz, tym lepiej śpisz
Spis moich wątków
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Zapraszam na dalszą część wspomnień wiosennych .

Obrazek

Obrazek

zaczynają kwitnienie azalie
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Rdest wężownik i Kuklik szkarłatny
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

późniejsze odmiany różaneczników
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

przekwitają różaneczniki a zakwitły po prawej azalie
Obrazek

Obrazek

Już dość na dzisiaj bo zanudzę.
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

E tam dość! chciałoby się więcej ;:306 No cóż będę pisać jak cisną się same pochwały, pewnie sama wiesz bo Tobie też się podoba ten ogród :D Martusiu w tym roku muszę się skoncentrować na wiosnę w odwiedzinach, ale to najtrudniejszy czas dla nas, bo jest najwięcej do zrobienia. Śniegu trochę mniej i niefajne ciepełko ;:185 Dobrej soboty i odpoczywaj, pozdrawiam ;:196
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02

Post »

Od rana mam dobry humor......a to za sprawą twoich fotek z wiosennego ogródka. ;:168
Ależ masz ładnie w tym zakątku ;:63 azaliowym.
Ech, chciałoby się już mieć takie widoki za oknem.
U mnie też śnieg znika i dosypuje, jakoś nie za bardzo nas ta zima rozpieszcza.
Zazdroszczę Ci takiego pieca kuchennego :uszy , to rarytas dzisiaj, dla mnie nie osiągalny.
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
Rzepka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 mar 2014, o 14:55

Post »

Martuś, ależ piękna feeria barw w ten pochmurny, zimowy poranek. ;:333
Wszystkie kwiatuszki piękne, ale azalie uwielbiam za ich ogniste kolory, ich widok dodał mi energii, chyba zaraz jakiś placek popełnię, a może i nadziewane śląskie zrobię? :D

Pozdrawiam Irena
Babciabenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 maja 2012, o 19:16

Post »

Marto faktycznie ,można pobłądzić w gąszczu tych roślin. ;:63
Awatar użytkownika
TerDob
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2008, o 17:06

Post »

Martusiu witam i dziękuję za tak śliczne zdjęcia ;:196 CUDOWNIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
W taką pogodę można oglądać i oglądać takie piękne azalie , rododendrony i inne cuda ;:215
Zakątków masz dużo w swoim ogrodzie i rzeczywiście można się zagubić i tak bym chciała ;:108 ;:306
U mnie śnieg znika szybko a tu znowu o mrozach dużych mówią , oby się nie spełniły ich prognozy .
Miłego dnia życzę i serdecznie pozdrawiam ;:167 ;:168
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
slotys
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 lut 2012, o 09:53

Post »

Kocham takie widoki...Martuniu cudne masz zakątki azaliowo-różanecznikowe. Azalie pięknie wyrośnięte , widać że nie odwiedzają Cię podgryzające zajączki /jak u mnie/ :heja . Fotka azalii japońskiej w bardzo bliskim towarzystwie klonu po prostu zjawiskowa...gratulacje.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”