Tam byly opisy i masa zdjec...z pol godziny to robilam...dlatego pytam czy ktos moze cofnac przegladarke do momentu kiedy widzial tamten post i go zacytowac. Ja tamta strone niechcacy zamknelamactus pisze:Loli ,edytuj swoj post i po prostu doklej te ,ktore zniknely.
Moja mała kolekcja
Re: Moja mała kolekcja
Miałam to szczęście, że przez chwilę widziałam całe 13 szt. Ależ piękne. Jak już będziesz edytować, to nr 3 poproszę więcej fotek
Z pozdrowieniami - Janka
Tropiki (triki) cz.1, cz.2, W objęciach tęczy...
Wieści z warsztatu WarmJanki...
Tropiki (triki) cz.1, cz.2, W objęciach tęczy...
Wieści z warsztatu WarmJanki...
Loli ,one zniknely nam tez ,wiec nie mozemy cofnac ,musisz wkleic!I zrob to ,bardzo Cie prosze

- Dufin
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 18 cze 2012, o 11:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Loli a gdy otworzysz nowa zakładkę w przeglądarce i klikniesz "ostatnio zamknięte" to nie pokaże Ci ich?
1. Jeden z moich pierwszych. Lekko zolty z delikatnymi zylkami. Nie chce sklamac, ale kupiony chyba w listopadnie. Nieprzerwanie kwitnie wydluzajac pedy (2, rozgalezione). Zawsze ma okolo 10 kwiatuszko.

2. Rowniez kupiony w poprzednim roku kilka dni po 1. Nie wyroznial sie niczym szczegolnym poza burza kwiatkow (nie pamietam ile dokladnie, ale na pewno 40+) i to wlasnie zdecydowalo o tym, ze trafil na moj parapet. Nieprzerwanie kwitnie na 4 pedach wydluzajac sie.

3. Jako fanka kropeczek, centek i plamek nie moglam przejsc obok niego obojetnie
Kojarzy mi sie z kotem savannah. Ma cieniowane platki rozowo bezowe i jest jedym z moich ulubienszych

4. Kuzynka Magicala. Mimo, ze mniej efektowna dla mnie i tak piekna
Nowe kwiatuszki bardzo roznia sie od starych. Dla mnie jak 2 rozne roslinki. Starsze bardzo blakna i tak jakby zwerzaly sie platki.

5. Moj pierwszy zoltek. Nowe kwiatuszki sa mocno cytrynkowe. Szkoda, ze z czasem robia sie prawie biale co widac zreszta na zdjeciu w tle. Wazka slicznie kontastuje z caloscia. Uwazam, ze to wlasnie jest w nim piekne.

6. Biedak stracil prawie wszystkie kwiatuszki ( bylo 20+)
Zle zniosl klimatyzacje w nowym otoczeniu. Jego tlo jest cos poniedzy limonkowym, a bezowym. Zalezy od sloneczka.

7. Jeden z moich najulubienszych
Dlugo na niego polowalam

8. Moje sloneczko
To ten ze zlamanym pedzikiem. Ostal sie na nim jeden caly. Lodyzke skleilam tasma znadzieja, ze moze nie jest cala ulamana i sie przyjmie
ale nie...

9. Moj niespodzianek
Ladnie i obficie sie zapowiada. Rozgalezia sie 

10. Wczorajszy niespodzianek od TZ-a

11. Manhatan. każdy kolejny kwiatuszek jest coraz wiekszy. Najstarszy ma 7 cm, a najnowszy 10

2. Rowniez kupiony w poprzednim roku kilka dni po 1. Nie wyroznial sie niczym szczegolnym poza burza kwiatkow (nie pamietam ile dokladnie, ale na pewno 40+) i to wlasnie zdecydowalo o tym, ze trafil na moj parapet. Nieprzerwanie kwitnie na 4 pedach wydluzajac sie.

3. Jako fanka kropeczek, centek i plamek nie moglam przejsc obok niego obojetnie

4. Kuzynka Magicala. Mimo, ze mniej efektowna dla mnie i tak piekna

5. Moj pierwszy zoltek. Nowe kwiatuszki sa mocno cytrynkowe. Szkoda, ze z czasem robia sie prawie biale co widac zreszta na zdjeciu w tle. Wazka slicznie kontastuje z caloscia. Uwazam, ze to wlasnie jest w nim piekne.

6. Biedak stracil prawie wszystkie kwiatuszki ( bylo 20+)

7. Jeden z moich najulubienszych

8. Moje sloneczko

9. Moj niespodzianek

10. Wczorajszy niespodzianek od TZ-a

11. Manhatan. każdy kolejny kwiatuszek jest coraz wiekszy. Najstarszy ma 7 cm, a najnowszy 10

Teraz drugiej czesci zabraklo 
- valdessa_kane
- 500p

- Od: 21 cze 2013, o 10:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
-
Callanthe
- 1000p

- Od: 19 mar 2013, o 17:07
ctrl+shift+tLolivette pisze:Czy ktos moze cofnac strony w przegladarce i zacytowac to co wkleilam zanim edytowalm post? Od nr 1 do 13?? BlagamJa niechcacy zamknelam strone
Piękne wszystkie cudne i bajeczne rewelacja
valdessa_kane pisze:Piękny ten kropkowany białasek co go sobie na pocieszenie kupiłaś
-- 11 sie 2013, o 18:17 --
actus pisze:Loli,Manhattan i wszystkie zoltki,kuzynka Magicala i wczorajszy moije naj naj![]()
![]()
![]()
-- 11 sie 2013, o 18:17 --
3 byla wybidzona bardzo, ale jest przepiekna wiec wzielamgianna pisze:Loli, ależ pokaz!!! Feeria barw. Ciapeczki, paseczki, kropeczki.
Tyma razem to ja wołam - zaadoptuję wszystkie keiki i basal keiki. A za 3 dałabym się nawet pokroić w talarki
-- 11 sie 2013, o 18:18 --
To ja sie tu opiekuje brzydalamiDufin pisze:Loli wszystkie brzydkie.. podać Ci mój adres?
A tak serio to przepiękna kolekcja, każdy inny.. i te kropeczki, uwielbiam jei jeszcze tyle Ci ich kwitnie w jednym czasie
u mnie zostało może 6 z kwiatami ale niektóre też już opadają
-- 11 sie 2013, o 18:19 --
Dufin pisze:Loli a gdy otworzysz nowa zakładkę w przeglądarce i klikniesz "ostatnio zamknięte" to nie pokaże Ci ich?
-- 11 sie 2013, o 18:19 --
Jest na 2 poprzedniej stronieactus pisze:Teraz drugiej czesci zabraklo
-- 11 sie 2013, o 18:20 --
Troszkeactus pisze:Ale namieszala ta nasza Loli
14 i 10
Zdecydowani faworyci dla Tomusia
Zaraz zaraz... 1410? Coś mi to mówi 
- Alice 12
- 1000p

- Od: 7 lip 2013, o 19:44
Jak bym miala wybrac ktory najpiekniejszy to musialabym cala noc siedziec i sie przygladac, a i tak nie bylabym pewna ktory jeste ten najpiekniejszy, niestety nie mam czasu musze piec torta. tak wiec wszystkie sa piekne
Gratuluje tak pieknych kwitnien i pieknej kolekcji

Gratuluje tak pieknych kwitnien i pieknej kolekcji
Pozdrawiam Alicja.
Sprzedam storczyki!
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 11&t=70001" onclick="window.open(this.href);return false;
Sprzedam storczyki!
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 11&t=70001" onclick="window.open(this.href);return false;