P.S. byle nie co godzine
Ogród piaskowy w Zakolu Dolnej Wisły cz. II
Re: Ogród piaskowy w Zakolu Dolnej Wisły cz. II
Wypijcie sobie dziewczyny po wisnioweczce czy kieliszek winka i zrobi sie lzej na duszy.
P.S. byle nie co godzine
P.S. byle nie co godzine
Przepraszam za brak polskich znaków diakrytycznych
... nie akceptuję nietolerancji, zawiści i kłamstwa - Janusz
... nie akceptuję nietolerancji, zawiści i kłamstwa - Janusz
- Mufka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 11 lut 2009, o 20:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Magda !
Buszuję po forum, bo pogoda dołuje - poczytałam Twój wątek i humor mi się poprawił
Madziu ogromnie dużo już zdziałałaś, jestem pod wrażeniem
Będę Ci z przyjemnością kibicować .
PS. Wierzby odrosną, chociaż moje chyba jakoś szybciej się regenerują. Albo tylko tak mi się wydaje, bo nie mam czasu zbyt często na nie spoglądać, ryjąc nosem w rabatach
Prawdziwa kobieta potrafi zrobić wszystko, zaś prawdziwy mężczyzna to ten, który jej na to nie pozwoli ;)
Moja Wizytówka Mufka - ogrodowe marzenia...cz.1 cz.2 cz.3 cz.4
- justyna_gl

- Od: 10 lut 2011, o 09:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Madzia, właśnie patrzę na prognozę a tam od 18 kwietnia normalnie lato... 18 stopni na plusie i słońce...
- variegata
- 1000p

- Od: 24 sie 2012, o 13:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Janusz a na spotkaniach AA będziemy mówić, że to wszystko przez plany ogrodowe i długą zimę
Mufko jako fanka Twoich traw i nasadzeń grupowych jest mi niezmiernie miło, że zajrzałaś i na dodatek mogłam poprawić nieco Twój humor
Koty to dziwne stworzenia, które szanuje i uwielbiam, pomimo wielu szkód jakie czynią, chociażby sfotografowany Makaron ze swoim wszedobylskim zadkiem moszczącym się m.in. w wiankach

Justynko, ja już nie wierzę żadnym prognozom. Zdaję się jedynie na własne oczy, czyli jak nie pada naprawdę to znaczy, że nie pada. O!
Mufko jako fanka Twoich traw i nasadzeń grupowych jest mi niezmiernie miło, że zajrzałaś i na dodatek mogłam poprawić nieco Twój humor

Justynko, ja już nie wierzę żadnym prognozom. Zdaję się jedynie na własne oczy, czyli jak nie pada naprawdę to znaczy, że nie pada. O!
Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda.
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)
Tak, lubię koty ;)
- Mufka

- Od: 11 lut 2009, o 20:02
Madziu, wielkie dzięki za kolejne zdjęcie Makarona w wianku ! Wianek cudnej urody, a Makaron też nad wyraz przystojny i mądry
Zdjęcie nadaje się na ścianę, jako portrecik, albo jako kartka pocztowa z życzeniami
Nie wiem dlaczego nie dostaję powiadomień o Twoim wątku, chociaż mam go od dawna w obserwowanych
pozdrawiam
Prawdziwa kobieta potrafi zrobić wszystko, zaś prawdziwy mężczyzna to ten, który jej na to nie pozwoli ;)
-
April

- Od: 8 lut 2012, o 12:22
Kociak może poprawić nastrój
Do tego ma taką minę jakby nic nadzwyczajnego nie robił 
Czarnuszek wygląda jak Rademenes z Siedmiu Życzeń
W wianku przeuroczy ;-)
- robaczek_Poznan

- Od: 30 sty 2012, o 23:42
Madziu, podobnie jak Ty, zwątpiłam zupełnie w prognozę pogody i nie wierzę ani trochę w żadne zapowiedzi. Wiosna ma znowu niby być za 10 dni. I tak od miesiąca
Kotki na wierzbie czadowe
Kotki na wierzbie czadowe
- Priam
- Przyjaciel Forum

- Od: 18 kwie 2007, o 15:30
Widzę, ze święta miałaś na prawdę wyjątkowe i kolorowe ;)variegata pisze:A ja wytargałam wielkanocne pierdoły, dorzuciłam żywe rośliny i jutro akcja pod kryptonimem "Jaja w domu"![]()
Taki substytut prac "ozdobniczo-nasadzeniowych" w ogrodzie.
Czyżby zamówienie z http://www.cebule.pl ?variegata pisze: A jakby mi było mało szczęścia , to otrzymałam paczkę z zamówionymi cebulkami do donic na taras![]()
Frezje, mieczyki, tuberozy, przyjechały zdrowiutkie, dorodne, bardzo dobrze zabezpieczone i w dwa dni po zamówieniu![]()
![]()
- Sosenki4

- Od: 8 lut 2012, o 12:58
Moje niestety tak czasem robią w ramach protestu czy co
, bo najedzone przecież chodzą jak spaślaki.
Mnie lawenda zaczyna wychodzić z wysiewów
Mnie lawenda zaczyna wychodzić z wysiewów
- variegata
- 1000p

Mufko, do usług
Aprilku, bo on tak naprawdę myśli
Ten kot w ogóle jest specyficzny....syczy na wszystkich, jest szybki i zwinny ja wąż a jedyna osobą, która go interesuje to mój syn-reszta jest do obsyczenia. Dla mnie to zwykła łachudra jest, nie kot
Agunia, jak ja się ciesze, że jego "hator, hator, hator " nie mam mocy sprawczej
Nagram kiedyś filmik z jego zachowaniem, takiego kota jeszcze nie widziałam
Kasiu, mam dosyć. Ja jakoś szczególnie "słońcolubna" nigdy nie byłam, ale żeby w kwietniu nie widzieć NIC w ogrodzie poza śniegiem
Priam dziękuje za odwiedziny
Zamawiałam cebulki z innej strony. Na zdjęciu cebulki tuberozy widać skąd
Marzka, za kotami nie nadążysz. Co im się w tych puchatych łebkach ubzdura to nawet mnie po tylu latach potrafi zaskoczyć
Pat, dziękuję za nasionka
Jeszcze nigdy takiego cuda nie widziałam. 'Rezeda' jest kompletnie nie znaną mi dotychczas rośliną. Posieje ją razem z maciejką, będzie aromaterapia wieczorami 
Aprilku, bo on tak naprawdę myśli
Agunia, jak ja się ciesze, że jego "hator, hator, hator " nie mam mocy sprawczej
Kasiu, mam dosyć. Ja jakoś szczególnie "słońcolubna" nigdy nie byłam, ale żeby w kwietniu nie widzieć NIC w ogrodzie poza śniegiem
Priam dziękuje za odwiedziny
Marzka, za kotami nie nadążysz. Co im się w tych puchatych łebkach ubzdura to nawet mnie po tylu latach potrafi zaskoczyć
Pat, dziękuję za nasionka
Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda.
Tak, lubię koty ;)
Tak, lubię koty ;)
- Jule

- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
Wlasnie ... kiedy to sianie sie zacznie? mam pare nasion kwiatow na ktorych jest zaznaczoy wysiew marzec 
- variegata
- 1000p

Jula, na rezedzie stoi napisane, że w kwietniu 
Tak, lubię koty ;)
Tak, lubię koty ;)
- Jule

- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
Kwietnia jeszcze troche zostalo, to moze sie udac
Albo trzeba bedzie w domu wysiac ... tylko gdzie to wszystko trzymac. Ostatnio wysialam Cynie, bardzo szybko sie ruszyly i teraz zastanawiam sie gdzie je przepikowac a nawet nie przepikowac, tylko gdzie to przepikowane postawic kurna.
- Wanda7
- -Moderator Forum-.

- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
Ja już nawet nie pikuję, bo te wszystkie siewki mają z braku słońca tak chudziutkie nóżki, że boję się uszkodzić.
Cynie na razie jeszcze trzymam, żeby wysiać do gruntu, jak tylko śnieg stopnieje. TEraz to już nie ma sensu siać w domu. Ale rozmiate cebulki wtykam gdzie się da do doniczek.
Ładnie będziesz Magdo miała, jak swoje cebule posadzisz do donic tarasowych. Tuberozy... hm... ciekawe... Chyba z jakimś wierszem mi się kojarzą albo z piosenką Niemena?
Cynie na razie jeszcze trzymam, żeby wysiać do gruntu, jak tylko śnieg stopnieje. TEraz to już nie ma sensu siać w domu. Ale rozmiate cebulki wtykam gdzie się da do doniczek.
Ładnie będziesz Magdo miała, jak swoje cebule posadzisz do donic tarasowych. Tuberozy... hm... ciekawe... Chyba z jakimś wierszem mi się kojarzą albo z piosenką Niemena?