Dziękuję wam moi mili że mnie odwiedzacie , mimo iż tak was ostatnio zaniedbuję Niestety ciągle jestem w niedoczasie
Ale za to dziś zasypię was fotkami
Zorientowałam się że dziś jest ostatni dzień wystawy storczyków w Palmiarni i postanowiłam znów wyciągnąć Olka na wycieczkę A że nie miał nic przeciwko temu, to miło spędziłam niedzielne południe podziwiając rośliny
A oto pierwsza część fotorelacji- storczyki
A tutaj olek zaczepia rybki
I usiłuje bawić się z kaktusem
A teraz coś dla miłośników begonii. Ze szczególną dedykacją dla Izy
Dorotko, Aniu cieszę się że wam się fotki spodobały
Iwonko nic nie stoi na przeszkodzie żebyśmy tam się udali jak do mnie przyjedziesz
Jolu, oczywiście że można kwiatki tam kupić, tyle że większość jest dość droga Zwłaszcza wystawowe storczyki mają wysokie ceny, w zasadzie żaden nie był poniżej 40 zł Ale roślinki wystawione na sprzedaż z nadwyżek palmiarni mają nie najgorsze ceny. Ja kupiłam agloneme za 15 zł i marante za 10 zł
Ależ wam zazdroszczę tych pieknych widoków. Przyłączam się do słów Joli, czemu u nas nic takiego nie ma Dobrze, że dodałaś tyle fotek, to sobie chociaż powzdycham do monitora
Tereniu..dzięki za relację , widoki wspaniałe, ja też nie mam takich obiektów w pobliżu..szczęściara z Ciebie
A powiedz co przytargałaś do domku... nie odłamała się nigdzie szczepka, samotna i może podniosłaś ,żeby nikt nie podeptał???
Trudno uwierzyć,że tyllllko oglądałaś te cuda..