Przypomniałaś mi o groszku pachnącym... ja w tym roku nie posiałam, bo przy płocie zrobiłam rabatę hostową... a on tak pięknie pachnie... muszę dla niego znaleźć jakieś inne miejsce w przyszłym roku.
Tu będzie moje niebo... Cynthia cz.3
- Ave
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 9 kwie 2008, o 12:11
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
U mnie też wczoraj waliło nieźle i błyskało się... że można było czytać... na szczęście strat w roślinkach nie zanotowałam, oprócz położonych rudbekii
Przypomniałaś mi o groszku pachnącym... ja w tym roku nie posiałam, bo przy płocie zrobiłam rabatę hostową... a on tak pięknie pachnie... muszę dla niego znaleźć jakieś inne miejsce w przyszłym roku.
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
BASIU chyba na wiosnę też posieję taki groszek . Przypomina mi też babciny ogródek i piękne zapachy . Lewkonia i balkonowa piękność i zawilce mnie zaintrygowały . Miałam też nagietki ,ale mnie denerwowały gdyż się kładły . Nie lubię takich kładacych kwiatów . U mnie też są takie bezpańskie koty . Na grządce z pomidorami taki smród ,że myślałam ,że zwymiotuje jak rwałam ogórki . Dopóki grządka była pełna nie baraszkowały ,ale dużo z tej grządki już powyrywałam no i świeci pustkami a kotom w to graj . Więc sobie baraszkują na całego . Miłego wieczoru
Witaj Basiula,ale u Ciebie zrobiło się pięknie i kolorowo. Co za lilie a i groszek również ciekawie wygląda i fajnie się komponuje z innymi roślinami. Chyba też sobie taki osieje w przyszłym roku. Pozostałe rośłiny również bardzo mi się podobają, żeby nie było , że tylko te które napisałem wcześniej
:)
Przepięknie rozkwitło wszystko w twoim niebie:)...pięknie i kolorowo
pozdrawiam
pozdrawiam
"Żadna noc nie może być aż tak czarna, żeby nigdzie nie można było odszukać choć jednej gwiazdy. Pustynia też nie może być aż tak beznadziejna, żeby nie można było odkryć oazy. Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość. Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie."
- JacekP

- Od: 5 mar 2007, o 13:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Basiu, kolory kwiatów piękne
I zapachy pewnie też. No te zawilce wieńcowate Ci się udały
Pomimo iż kapryśne. Ja nie doczekałem się ani jednego kwiatka. Za to zakwitł teraz zawilec wielkokwiatowy i japoński.
Co do rozchodnika to miałem wątpliwości, czy to wielki czy okazały - rodzaj
A mam takiego z ub. roku.
Co do rozchodnika to miałem wątpliwości, czy to wielki czy okazały - rodzaj
- Cynthia

- Od: 16 lut 2009, o 12:50
Ewuniu,Jadziu,Marcinie,Olu,Uleńko,Jacku bardzo dziękuję Wam za odwiedzinki
Mało teraz piszę bo miałam w tym tygodniu sporo spraw do załatwiania i na wszystko brakowało czasu
Zaraz jedziemy na działeczkę, muszę tylko poszykować tobołki do zabrania i wyruszamy
......na razie jednak siedzę z kawusią i delektuję się błogim , porannym lenistwem
Lubię tak jeździć na działkę raz w tygodniu bo wtedy wszystko widać jak się zmienia i jak roślinki rosną.......zupełnie inaczej na wszystko się patrzy ,niż przy takim codziennym jeżdzeniu.....
Pozdrawiam Was serdecznie i życzę pięknej i słonecznej niedzieli
Foteczki wieczorkiem
Mało teraz piszę bo miałam w tym tygodniu sporo spraw do załatwiania i na wszystko brakowało czasu
Zaraz jedziemy na działeczkę, muszę tylko poszykować tobołki do zabrania i wyruszamy
Lubię tak jeździć na działkę raz w tygodniu bo wtedy wszystko widać jak się zmienia i jak roślinki rosną.......zupełnie inaczej na wszystko się patrzy ,niż przy takim codziennym jeżdzeniu.....
Pozdrawiam Was serdecznie i życzę pięknej i słonecznej niedzieli
Foteczki wieczorkiem
Pozdrawiam słonecznie - Baśka 
- Cynthia

- Od: 16 lut 2009, o 12:50
Kochani, oto obiecane foteczki

Zakwitła kolejna biała lilia.......ta jest bez kropeczek......

A to dla Was
........słodki aromat zabrany do domu
Na działce będę dopiero za tydzień, więc muszą nacieszyć moje oczy w wazonie.....

nooooooo......ale te astry to mogły by jeszcze trochę poczekać......

Ta malwa mnie zachwyciła

Przeurocze słoneczko

Groszku po troszku

Dojrzewane w blasku słonka.....

Widoczek

Zakwitła kolejna biała lilia.......ta jest bez kropeczek......

A to dla Was
Na działce będę dopiero za tydzień, więc muszą nacieszyć moje oczy w wazonie.....

nooooooo......ale te astry to mogły by jeszcze trochę poczekać......

Ta malwa mnie zachwyciła

Przeurocze słoneczko

Groszku po troszku

Dojrzewane w blasku słonka.....

Widoczek
Pozdrawiam słonecznie - Baśka 
-
x-d-a