Zapraszam do ogródka Daisy, cz. 3
Re: Zapraszam do ogródka Daisy, cz. 3
Ewa
ja nie wytaszczyłam Olka z garażu, ciężki jak diabli, ale on ma swiatło i +14 podlewam i oglądam liście.Na wisonę na 100% do tych drewnianych pojeminków każę mojemu M kółka przykręcić....
ja nie wytaszczyłam Olka z garażu, ciężki jak diabli, ale on ma swiatło i +14 podlewam i oglądam liście.Na wisonę na 100% do tych drewnianych pojeminków każę mojemu M kółka przykręcić....
- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
O tak, borówki przebarwiają się przepięknie! Właśnie w tym roku to odkryłam i zapragnęłam jeszcze jakiejś borówki (mam jedną) - nie ze względu na owoce, ale na ten cudowny kolor! 
Ewuś, Ty masz całe pola The Fairy

Ewuś, Ty masz całe pola The Fairy

- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Też mam borówki i nie mogę się na nie napatrzeć.
Cała gama kolorów i ciągle się zmieniają.
Chyba też w przyszłym roku dokupię.
Cała gama kolorów i ciągle się zmieniają.
Chyba też w przyszłym roku dokupię.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
Witajcie
Miło mi Was gościć !
Grażynko, Izuniu borówki nie dość, że pięknie się przebarwiają jesienią to są smaczne bardzo!
Tess, możesz sobie też kupić taki specjalny wózek do przewożenia doniczkowych, mam taki, polecam
Aanulko, grzej "stare" kości, no z tą starością to przesadziłaś i to baardzo!
Korzystając ze słonecznej pogody uchwyciłam w ogrodzie letnie i jesienne klimaty
Letnie

Zaraz będą jesienne

Grażynko, Izuniu borówki nie dość, że pięknie się przebarwiają jesienią to są smaczne bardzo!
Tess, możesz sobie też kupić taki specjalny wózek do przewożenia doniczkowych, mam taki, polecam

Aanulko, grzej "stare" kości, no z tą starością to przesadziłaś i to baardzo!

Korzystając ze słonecznej pogody uchwyciłam w ogrodzie letnie i jesienne klimaty

Letnie

Zaraz będą jesienne

- AGNESS
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ewuś u Ciebie to piękne słoneczne lato, a nie żadna jesień
Tyle wspaniałych, kwitnących kwiatów, i te róże niesamowicie piękne, aż się wierzyć nie chce, że to koniec października

- AniaDS
- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Kontakt:
Twoja jesień to wcale od lata nie gorsza
a nas ciągle buro i ponuro

a nas ciągle buro i ponuro

- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Ewuś masz pięknie.
U mnie już jakby zimowo......
U mnie już jakby zimowo......

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- Isia
- Od: 27 maja 2007, o 17:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ewusiaśliczne kolorki
żółciutka brzoza i czerwone borówki zestawienie bardzo pogodne wystarczy jeszcze promień słońca i jesień do malowania 

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ewuś jesień równie piękna jak lato, te płomienne intensywne kolorki- cudo. Myślę, że te barwy mają nas naładować wspaniałą pozytywną energią na całą szaro-białą zimą 

- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
Ewuś, chciałam spytać, czy ta jajecznica, to Graham? Boski jest po prostu!!!!
I chciałam powiedzieć, ze pięknie wyglądają żółte brzozy i czerwone borówki i ogólnie pozachwycać się Twoim szlachetnym ogrodem - i cały post mi wcięło
I chciałam powiedzieć, ze pięknie wyglądają żółte brzozy i czerwone borówki i ogólnie pozachwycać się Twoim szlachetnym ogrodem - i cały post mi wcięło

- iwonaxp
- 1000p
- Od: 18 kwie 2008, o 10:30
Witaj Ewunia .Z twojego ogrodu to mogłabym nie wychodzić
Szkoda, ze mieszkasz tak daleko , bo gdyby było inaczej to byłabym chyba nie grzeczna i próbowałabym się wprosić 
chciałam cię zapytać czy wniosłaś już bugenville do domu ? moje już od tygodnia są w domu zrzuciły wszystkie kwiaty i liście .Trzymam je w garażu. Wiesz.. chciałabym z nich zrobić krzewy pienne ale dwie szt . gałązki mają poziomo w stosunku do doniczki i przyznam , że boję się je naciągać bo przecież są kruche .Jak myślisz powinnam spróbować ? a może ty znasz jaki bezpieczny sposób by wyprowadzić je do pionu ?

chciałam cię zapytać czy wniosłaś już bugenville do domu ? moje już od tygodnia są w domu zrzuciły wszystkie kwiaty i liście .Trzymam je w garażu. Wiesz.. chciałabym z nich zrobić krzewy pienne ale dwie szt . gałązki mają poziomo w stosunku do doniczki i przyznam , że boję się je naciągać bo przecież są kruche .Jak myślisz powinnam spróbować ? a może ty znasz jaki bezpieczny sposób by wyprowadzić je do pionu ?
Witajcie listopadowo
Za oknem słońce, ale wieje zimny wiatr brrrrrrrr i mimo, wczoraj bez wiatru było dużo cieplej. Poszłam do ogrodu sfocić resztki lata i jesień....
Iwonko, bougenvilla schowana od soboty, i całe szczęście, że ją schowałam bo mieliśmy przymrozek, który zrzucił wszystkie liście z katalp...
Bougenvilla jest bardzo krucha i też bałabym się przy niej za bardzo kombinować.
Iza, Graham Thomas ciągle rozwija kwiaty i jakoś jesienią faktycznie jest mocno wybarwiony na "jajecznicę"

ma jeszcze mnóstwo pąków, które mam nadzieję zamienią się w kwiaty

AGNESS, Isiu, Grażynko, Aniu
w ogrodzie ciągle jeszcze ostatnie tchnienia lata, ale myślę, że niedługo będzie już tylko szara, smutna jesień...

William Szekspir mnie zadziwia, ciągle rozwija kwiaty, które trzymają się bardzo długo

Rozbawił mnie krzew Moje Hammaberg, ma dwie odsłony, jesienną i letnią

cdn..

Iwonko, bougenvilla schowana od soboty, i całe szczęście, że ją schowałam bo mieliśmy przymrozek, który zrzucił wszystkie liście z katalp...
Bougenvilla jest bardzo krucha i też bałabym się przy niej za bardzo kombinować.

Iza, Graham Thomas ciągle rozwija kwiaty i jakoś jesienią faktycznie jest mocno wybarwiony na "jajecznicę"

ma jeszcze mnóstwo pąków, które mam nadzieję zamienią się w kwiaty

AGNESS, Isiu, Grażynko, Aniu

William Szekspir mnie zadziwia, ciągle rozwija kwiaty, które trzymają się bardzo długo

Rozbawił mnie krzew Moje Hammaberg, ma dwie odsłony, jesienną i letnią

cdn..
- Aszka
- Od: 16 wrz 2008, o 15:37

- Ave
- Od: 9 kwie 2008, o 12:11
Jak juz nadejdzie ta "szaro-bura" jesień, to będziemy mieć kolorowo na monitorkach - latając po Forumowych ogródkach nadrabiając zaległości
I u Ciebie Ewciu będę baaardzo często