Bernadetko, dzięki za miły komentarz.Miiriam pisze:Gabrysiu - ależ piękne to Twoje miasto - i te klombiki i rabatki - no cudo
Zosiu, ze mną też !andriu53 pisze:ze mną Boguniu ze mną!!!bogusia177 pisze:i z kim jo się koleguja

Halinko, ale to Bogusia mojego chłopa nie poznała. A to był on !eukomis pisze:Co Wy dziołszki takie jurne jesteście, przy swoim chłopeczkim to nogi bolą ,a z obcym to fiku miku co?![]()
Gabrysieńko ustalimy godzine ale na pewno tak okoł 16.00-17.00 .pozdrawiam Halina

Wisienka pisze:Gabi! Miło mi było zobaczyć Racibórz, zwłaszcza, że nigdy w nim nie byłam.
Bardzo mi spodobał. I na dodatek arboretrum w nim jest i jakaś mumia?!![]()
Że Wodzisław nie jest zadbany, to się dziwię, bo jak byłam w Żorach,
zwróciłam uwagę na jego ukwiecenie i zadbanie, i myślałam, że wszystkie
miasteczka w okolicy tak wyglądają.
Ale pewnie Bogusiu doczekasz się jeszcze ...
Gabrysiu!no ja nie wiem, co we mnie wstąpiło ...
![]()
Ale te kolory canny mnie tak urzekły, że wiesz ...
gdyby nie sprawiło Ci to zbyt dużego kłopotu ...
Spodobał mi się ten krzaczek z Twojego miasta - wiesz może co to jest?
Zresztą cała ta kompozycja jest bardzo ładna.

Haniu, to jedyny czas kiedy mogę pokazać zdjęcia.Hanka 1 pisze:Gabryś ty masz sumienie o tej porze pokazywać takie cuda.Jak ja mam teraz usnąć?
Aniu, dzielżana mam drugi rok, a ostrogowiec rozsiewa się jak mniszek.Raczek pisze:Gabi ale cuda pokazałaś![]()
![]()
![]()
![]()
śliczne różyczki,canny,acidanteria,nigdy nie miałam dzielżana i ostrogowca.
Zakochałam się w trójsklepce,ale to cudo.
Gabi jak się ją rozmnaża?
Madziu, a ja po obejrzeniu Twoich kwiatów dawno wymiękłam jak flak.Karolcia pisze:Ja po prostu wymiękam
Bernadetko, ja im nic nie obiecuję, tylko grożę, że jak nie będą mnie cieszyć to skończą na kompoście.Miiriam pisze:Gabrysiu - jesteś niemozliwa![]()
![]()
i lubię Cię za to
![]()
Przepiękne fotki - niebo fantastyzne !!!!
A co obiecujesaz roślinkom, że Ci powtórnie kwitną prawie wszystkie - nawet ciemiernik??? Przyznaj się![]()
Oj Gabrysiu, Gabrysiu - jakie ja będę miała teraz cudne sny po tych Twoich widokach