Mała Rybka przedstawia swoje miejsce na ziemi (2008r.)
- stasia109
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 7 lip 2008, o 10:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Mała Rybka przedstawia swoje miejsce na ziemi (2008r.)
Mała Rybko, zapraszam na cudaki (str. 2-3)

Adresy do moich wątków
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
- MalaRybka
- 1000p

- Od: 22 mar 2007, o 15:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Marzeno, witaj
. Miło mi, że ci się u mnie podoba.Zaskoczona jestem, że coś ciekawego u mnie wypatrzyłaś, bo raczej rarytasków tu nie ma 
Pozdrawiam serdecznie. MałaRybka.
Ogród Rybki
Ogród Rybki
- stasia109

Mała Rybko! nie bądź taka skromna. Są, są!!! 
Adresy do moich wątków
- MalaRybka
- 1000p

Wczoraj spadł śnieg. Z jednej strony fajnie, ale do tego -13 stopni i już tak miło nie jest. Od poniedziałku próbuję wyjśc z domu,ale ciągle coś na przeszodzie. Najpierw samochód nie chciał odpalić, wróciłam do domu. Okazało się, że coś z akumulatorem się dzieje. Mężu był w rozjazdach więc nie miał czasu się tym zająć. Do tego jest mocny mróz, a z 4-miesięcznym dzieckiem (huraaa, właśnie dziś skończył) w takie zimno nie pójdę na dwór. Może jutro uda mi sobie zrobić jakieś zakupy, bo od tygodnia żyję z zapasów zamrażarkowych
. Kartki świąteczne mam do wysłania
. Myślałam, że mężu dziś zdązy wcześniej wrócić, to podskoczę na pocztę samochodem, ale przyjechal prawie o 18, więc nie zdązyłabym, a jutro poczta zamknięta.
Choinkę trzeba zorganizować, bo Wiki jest bardzo zaniepokojona, że nie ma na czym bombek wieszać
. Prezentu ani jednego nie mam , bo chciałam to w tym tygodniu załatwić, ale się nie udało;:223 . Święta za pasem, a ja w polu ze wszystkim. Jedyny znak , że swięta niedługo to taki,że jutro pierniki będziemy piekły. Nic więcej 
Jak czytam, że Tess jest w relaksacji i spokojnie czeka na swięta to trochę zazdroszczę

Choinkę trzeba zorganizować, bo Wiki jest bardzo zaniepokojona, że nie ma na czym bombek wieszać
Jak czytam, że Tess jest w relaksacji i spokojnie czeka na swięta to trochę zazdroszczę

Ogród Rybki
Ogród Rybki
- hanka55

- Od: 19 sty 2008, o 15:30
- Kontakt:
Rybeńko, a może się "podepniesz świątecznie do rodziny"?
Takim sposobem, jak ci na zdjęciu?

Takim sposobem, jak ci na zdjęciu?

- stasia109

Hanka, świetne zdjęcie dodałaś.Takie milusińskie.

Adresy do moich wątków
Rybko
no bo ja sama jestem to i się relaksuję...właśnie skónczyłam podłoże gotować,we srodę robię torta makowego/wg przepisu Ewy - Ave.
Oprócz tego szybkie ciasta makowe...polecam Ci zajętej na maksa,dodam w przepisach
no bo ja sama jestem to i się relaksuję...właśnie skónczyłam podłoże gotować,we srodę robię torta makowego/wg przepisu Ewy - Ave.
Oprócz tego szybkie ciasta makowe...polecam Ci zajętej na maksa,dodam w przepisach
- MalaRybka
- 1000p

Haniu, fotka jest super
.
Tess, mój mężu nie cierpi maku, więc wszystko co z makiem odpada. Piekłam dziś w Wiktusią pierniczki. Mała zachwycona ciekawym zajęciem, ale po godzinie już jej się znudziło, więc dokończyliśmy z Piotrem. Z ciast prawdopodobnie upiekę babkę snikresową, albo orzechowca, albo placek bez pieczenia z kajmakiem i płatkami migdałowymi. Ze słodyczami nie szaleję, bo kto to potem zje? 29 grudnia Wiktusia ma urodzinki, będzie tort i pewnie wszystkiego też nie zjemy.
Stasiu, jaki krąglutki masz brzusio, a jak pupcią
kręcisz. Nie wiem dlaczego, ale myślałam że nosisz okulary.
Tess, mój mężu nie cierpi maku, więc wszystko co z makiem odpada. Piekłam dziś w Wiktusią pierniczki. Mała zachwycona ciekawym zajęciem, ale po godzinie już jej się znudziło, więc dokończyliśmy z Piotrem. Z ciast prawdopodobnie upiekę babkę snikresową, albo orzechowca, albo placek bez pieczenia z kajmakiem i płatkami migdałowymi. Ze słodyczami nie szaleję, bo kto to potem zje? 29 grudnia Wiktusia ma urodzinki, będzie tort i pewnie wszystkiego też nie zjemy.
Stasiu, jaki krąglutki masz brzusio, a jak pupcią
Ogród Rybki
Ogród Rybki
- stasia109

Mała Rybeńko, okulary noszę do czytania, ale już słabo widzę dziurkę w igle i jestem umówiona do okulisty na... 16 styczeń, jak Bozia da doczekać.

Adresy do moich wątków
-
gloriadei

- Od: 25 sty 2009, o 17:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Rybko
upiekłam pierniczki tydzień temu, to już ich nie ma
dzieci wszystko zjadły, trzeba piec nowe
Na pewno zdążysz ze wszystkim ! Masz rację, za dużo nie potrzeba robić, i tak zostaje.
Miłego kucharzenia!
upiekłam pierniczki tydzień temu, to już ich nie ma
dzieci wszystko zjadły, trzeba piec nowe
Na pewno zdążysz ze wszystkim ! Masz rację, za dużo nie potrzeba robić, i tak zostaje.
Miłego kucharzenia!
- MalaRybka
- 1000p

Muszę chować pierniczki, bo nie dotrwają do świąt hihi.
Szykuje mi się brak netu, więc nie wiem czy do świąt tu zajrzę.
Życzę wszystkim spokojnych świąt w miłej i rodzinnej atmosferze. Mało mrozu, dużo śniegu i woooooorka prezentów.
Moc gorących uścisków dla Was.
Pa,pa
Szykuje mi się brak netu, więc nie wiem czy do świąt tu zajrzę.
Życzę wszystkim spokojnych świąt w miłej i rodzinnej atmosferze. Mało mrozu, dużo śniegu i woooooorka prezentów.
Moc gorących uścisków dla Was.
Pa,pa
Ogród Rybki
Ogród Rybki
Rybko
wszystkiego naj...mam nadzieję,że zdążysz Wiki pokazać....
http://www.jacquielawson.com/preview.as ... pv=3169996
wszystkiego naj...mam nadzieję,że zdążysz Wiki pokazać....
http://www.jacquielawson.com/preview.as ... pv=3169996
-
ida74
- ---
- Od: 10 kwie 2008, o 17:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Obfitych plonów w 2010 
- stasia109

D Z I Ę K U J E M Y !!!!!
i wzajemnie.

i wzajemnie.
Adresy do moich wątków
- MalaRybka
- 1000p

Ido, dziękuję. Mam nadzieję, że poradzę sobie z hodowlą pomidorków
. Mam teraz tyle odmian, że oczopląsu dostaję od samego patrzenia 
Stasiu, też będziesz hodować pomidorki z nasion od Kozuli?
Wpadłam dziś tylko na chwilę. Chyba się wczoraj czymś zatrułam i paskudnie się czuję, jakby po mnie czołg przejechał. Wczoraj spałam już o 19, całe szczęscie że synuś dał się tak wcześnie położyć. Wiktorkę kładł tatuś, ale nie mam pojęcia, o której.
Pozdrawiam i zdrówka wszystkim życzę.
Stasiu, też będziesz hodować pomidorki z nasion od Kozuli?
Wpadłam dziś tylko na chwilę. Chyba się wczoraj czymś zatrułam i paskudnie się czuję, jakby po mnie czołg przejechał. Wczoraj spałam już o 19, całe szczęscie że synuś dał się tak wcześnie położyć. Wiktorkę kładł tatuś, ale nie mam pojęcia, o której.
Pozdrawiam i zdrówka wszystkim życzę.
Ogród Rybki
Ogród Rybki