W moim ogrodzie - reniazt cz.1
- tulipanka
- Przyjaciel Forum

- Od: 20 kwie 2007, o 12:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Reniu.Super, że i ty doczekałaś się tych krokusów. Są takie malutkie a sprawiają tak dużo radości swoim kwitnieniem ....

Izo, nie tylko ty. U mnie też jeszcze nie wszystkie rozwinięte ....chatte pisze:Pięknie u Ciebie zakwitły wiosenne kwiatki! Krokusy są śliczneChyba jeszcze tylko ja czekam na krokusy
- markussch01
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 7 lis 2007, o 22:40
- korzo_m

- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Uśmiałam się jak to przeczytałamreniazt pisze: co wyjdę do ogrodu, to mnie coś trafia.
Kret mi tak daje popalić, że odbiera chęci do pracy w ogrodzie. On mnie chyba wykończy nerwowo.
A taki niby śliczniutki. Brrr .... mam go już dość.
ja z moim kretem musiałam się zaprzyjażnić, jak walczyam to on był wobec mojego trawnika coraz bardziej złośliwy. Po dwóch latach odpuściłam.- reniazt

- Od: 6 wrz 2007, o 20:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dorociu ja się z nim albo z nimi już zaprzyjaźniałam i tak jest chyba co roku. Ale u mnie teraz to chyba jest cała rodzinka kretów. Nie wierzę co by jeden się tak sprężał i tak szybko przemieszczał. Przed domem chyba jeden na przodzie w ogrodzie pewnie ze dwa i za domem jest ich też chyba para. Ja im otwieram nory, jeszcze nic nie zrobię - idę sprawdzić, a tu świeżo pozatykane dziury. A u mnie w tych kamieniach i na skarpach upolować takiego drania to graniczy z cudem.
- markussch01

- Od: 7 lis 2007, o 22:40