AGNESS dziękuję za miłe słowa

Sezon liliowy dopiero się zaczyna i z niecierpliwością czekam na dalsze kwitnienia
bwoj54 Bogusiu cieszę się,że do mnie zaglądasz

Zdjęcia z Twojego ogrodu pokazałam mężowi ze słowami: "I to jest mój wymarzony ogród".Ciężkie czeka nas zadanie ale wierzę,że to marzenie uda się spełnić
e-babcia Jadziu kochana życzę Ci udanego wypoczynku

Mam nadzieję,że zdrówko i siły dopiszą i zajrzysz do mnie czasem
aneczko i ja najlepiej czuję się w blondzie,chociaż ten miedziany jest bardzo twarzowy.Co do kwitnienia juki to nie umiem Ci odpowiedzieć bo dużo zależy od stanowiska i pogody.
szostani wydaje mi się,że farbując włosy najważniejsze to kierować się typem urody i nie robić nic na siłę.Wszelkie radykalne zmiany niekoniecznie dobrze wyglądają,chociaż czasem trzeba samemu się o tym przekonać.Ja też miałam różne kolory na głowie,poza czarnym.Mam jasną karnację i jasną oprawę oczu ale kolor tęczówki ciemny brąz.Miedziany fajnie wygląda ale szybko się spłukuje a ja nie wyobrażam sobie,żeby nie umyć codziennie włosów.Jednak blond to dla mnie najlepsze rozwiązanie
Kochani wszyscy się chwalą to ja też.Nie wiem dlaczego ale sukcesy moich dziewczyn cieszą mnie bardziej niż własne w tym wieku

Byłam na zakończeniu roku szkolnego i z każdą kolejną nagrodą,którą odbierała córcia wzrastał poziom radości i dumy.Nigdy jakoś specjalnie nie naciskałam na wyniki bo dla mnie zawsze liczyła się zdobyta wiedza ale jestem miło zaskoczona

Świadectwo dzisiaj wróciło do domu,bo okazało się,że córcia spakowała je jako najważniejszą rzecz na wakacyjny wyjazd do dziadków
Dla odmiany od ogrodowych piękności mam też kilka parapetowców: