http://images61.fotosik.pl/1114/369de80d7f892259.jpg ?
Ogrodowe rewolucje czyli jak powstaje nasz azyl
- Wolusia
- 1000p

- Od: 12 sty 2013, o 17:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogrodowe rewolucje czyli jak powstaje nasz azyl
Uda się
Wierzę w to i już się cieszę. Co to za piękne kwiaty u Ciebie kwitną
stokrotka afrykańska jaka dorodna 
- wsiania
- 500p

- Od: 27 sty 2012, o 09:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
No i znów dałaś kwiatami po oczach
W marunie to ja się zakochałam, rozsiewałam przekwitnięte kwiatostany jesienią i mam jej więcej. Zmiany widać jak na dłoni, a jak się pomyśli, że będzie tylko piękniej, to już całkiem serce rośnie! Floksy masz cudne! A o zakupach różanych Ty mi nic nie mów - w czwartek na targu pan miał różę moich marzeń: ciemnofioletowa, pełna, pachnąca... A ja nie kupiłam
Jutro jadę z nadzieją, że jeszcze będzie 
Moje wsiowe poczynania - c.j.d. 
gdzie diabeł nie może... tam mnie wołają
pozdrawiam, Ania
gdzie diabeł nie może... tam mnie wołają
pozdrawiam, Ania
- aneczka1979
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 14 cze 2010, o 21:44
Fiu Kochana!
Kwiatami po oczach jak kwiatami... ale mnie dałaś po oczach nowym ślicznym awatarkiem
Bordowe lilie czy bardziej czerwone? One są śliczne!
Bordowe lilie czy bardziej czerwone? One są śliczne!
- ann_30

- Od: 7 mar 2012, o 10:36
anabuko1 lilii w tym roku sporo dosadziłam,ale dopiero jak rozkwitną będę mogła sprawdzić jakie mają kolory i wtedy dobiorę je jakoś,żeby do siebie pasowały.Trochę się smucę,że to nie jeżówka ale z drugiej strony ważne,że w ogóle coś wyrosło,bo z roślinami z marketów różnie bywa
Wolusia to stokrotka afrykańska,znana też jako osteospermum.Bardzo ładna roślinka jednoroczna
szostani po wsadzeniu do gruntu trochę zmizerniała ale teraz nadrabia ilością pięknych kwiatów
wsiania życzę Ci,żebyś spotkała swoją wymarzoną różyczkę i oczywiście się nią pochwalisz.Przy takich moich roślinnych zakupach niezawodny jest mój mąż.Kiedy widzi że się waham to mówi:"Kupuj,bo jak nie weźmiesz dzisiaj to i tak jutro po to przyjedziemy"
aneczko trochę się wahałam,bo ja to zawsze do zdjęcia jakąś głupią minę walnę i nie było z czego wybierać.Zdjęcie nie do końca aktualne,bo przeszedł mi szał na miedziany i teraz jestem 100% blondynką,cokolwiek to by znaczyło
Lilie bordowe ale dzisiaj objawiły się jasnoczerwone.
Byliśmy dzisiaj na chwilkę u moich rodziców (moje dziewczyny oczywiście są już od wczoraj) i chciałabym pokazać kawałek ogródka mojej Mamy.
Na początek mała sesja róży,którą zidentyfikowałam jako Kronenberg:

A to moje dzisiejsze piękności:

Wolusia to stokrotka afrykańska,znana też jako osteospermum.Bardzo ładna roślinka jednoroczna
szostani po wsadzeniu do gruntu trochę zmizerniała ale teraz nadrabia ilością pięknych kwiatów
wsiania życzę Ci,żebyś spotkała swoją wymarzoną różyczkę i oczywiście się nią pochwalisz.Przy takich moich roślinnych zakupach niezawodny jest mój mąż.Kiedy widzi że się waham to mówi:"Kupuj,bo jak nie weźmiesz dzisiaj to i tak jutro po to przyjedziemy"
aneczko trochę się wahałam,bo ja to zawsze do zdjęcia jakąś głupią minę walnę i nie było z czego wybierać.Zdjęcie nie do końca aktualne,bo przeszedł mi szał na miedziany i teraz jestem 100% blondynką,cokolwiek to by znaczyło
Byliśmy dzisiaj na chwilkę u moich rodziców (moje dziewczyny oczywiście są już od wczoraj) i chciałabym pokazać kawałek ogródka mojej Mamy.
Na początek mała sesja róży,którą zidentyfikowałam jako Kronenberg:

A to moje dzisiejsze piękności:

- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Aniu ależ cudnie kwitną Ci lilijki, z prawdziwą przyjemnością podziwiam fotki 
- bwoj54

- Od: 8 wrz 2012, o 08:28
Aniu! zostałam zwabiona tu wspaniałą kobietką z avatarka
Z wielką przyjemnością obejrzałam Twoje ogrodowe zakątki. Piękne różnorodne kwitnienia, powojniki super
Jestem tu stałym gościem, choć nie zawsze wpisuję się.Pozdrawiam cieplutko!
Jestem tu stałym gościem, choć nie zawsze wpisuję się.Pozdrawiam cieplutko!
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
-
e-babcia

- Od: 31 paź 2011, o 16:34
Witaj Aniu
Jak widać biedronki potrafią nas zaskoczyć
Sama tego doświadczyłam i to nie raz.
W każdym razie i tak masz śliczne rośliny aż miło patrzeć ,uroczo
Jak widać biedronki potrafią nas zaskoczyć
W każdym razie i tak masz śliczne rośliny aż miło patrzeć ,uroczo
- aneczka1979

- Od: 14 cze 2010, o 21:44
Aniu ja też miałam chyba wszelakie możliwe kolory włosów. Blondowi jestem wierna od trzynastu lat.
Powiedz mi jak długo kwitną juki?
Powiedz mi jak długo kwitną juki?
Był swego czasu szał na miedzie i rude włosy dużo osób się farbowało. Aniu ja tez kiedyś miałam blond ale u mnie to była totalna pomyłka wyglądałam tragicznie
mam ciemną oprawę oczu ale kolor oczu niebieski i myślałam że będzie mi ten blond pasował. Jednak jak pomalowałam na blond to nie mogłam na siebie patrzeć po dwóch miesiącach przefarbowałam się na miedziany i wyglądałam super jednak wolałam trochę ciemniejszy kolor i farbowałam się przez kilka lat na czekoladę bo to zdecydowanie był mój kolor. Jednak zatęskniłam za moim naturalnym kolorem i wróciłam do natury
Teraz mam swój ciemny brąz i jak na razie nie mam zamiaru tego zmieniać.
Aniu różyczka twojej mamy śliczna taka ładnie rozrośnięta i taki niebanalny kolor.
Aniu różyczka twojej mamy śliczna taka ładnie rozrośnięta i taki niebanalny kolor.
- ann_30

- Od: 7 mar 2012, o 10:36
AGNESS dziękuję za miłe słowa
Sezon liliowy dopiero się zaczyna i z niecierpliwością czekam na dalsze kwitnienia
bwoj54 Bogusiu cieszę się,że do mnie zaglądasz
Zdjęcia z Twojego ogrodu pokazałam mężowi ze słowami: "I to jest mój wymarzony ogród".Ciężkie czeka nas zadanie ale wierzę,że to marzenie uda się spełnić
e-babcia Jadziu kochana życzę Ci udanego wypoczynku
Mam nadzieję,że zdrówko i siły dopiszą i zajrzysz do mnie czasem
aneczko i ja najlepiej czuję się w blondzie,chociaż ten miedziany jest bardzo twarzowy.Co do kwitnienia juki to nie umiem Ci odpowiedzieć bo dużo zależy od stanowiska i pogody.
szostani wydaje mi się,że farbując włosy najważniejsze to kierować się typem urody i nie robić nic na siłę.Wszelkie radykalne zmiany niekoniecznie dobrze wyglądają,chociaż czasem trzeba samemu się o tym przekonać.Ja też miałam różne kolory na głowie,poza czarnym.Mam jasną karnację i jasną oprawę oczu ale kolor tęczówki ciemny brąz.Miedziany fajnie wygląda ale szybko się spłukuje a ja nie wyobrażam sobie,żeby nie umyć codziennie włosów.Jednak blond to dla mnie najlepsze rozwiązanie
Kochani wszyscy się chwalą to ja też.Nie wiem dlaczego ale sukcesy moich dziewczyn cieszą mnie bardziej niż własne w tym wieku
Byłam na zakończeniu roku szkolnego i z każdą kolejną nagrodą,którą odbierała córcia wzrastał poziom radości i dumy.Nigdy jakoś specjalnie nie naciskałam na wyniki bo dla mnie zawsze liczyła się zdobyta wiedza ale jestem miło zaskoczona

Świadectwo dzisiaj wróciło do domu,bo okazało się,że córcia spakowała je jako najważniejszą rzecz na wakacyjny wyjazd do dziadków
Dla odmiany od ogrodowych piękności mam też kilka parapetowców:

bwoj54 Bogusiu cieszę się,że do mnie zaglądasz
e-babcia Jadziu kochana życzę Ci udanego wypoczynku
aneczko i ja najlepiej czuję się w blondzie,chociaż ten miedziany jest bardzo twarzowy.Co do kwitnienia juki to nie umiem Ci odpowiedzieć bo dużo zależy od stanowiska i pogody.
szostani wydaje mi się,że farbując włosy najważniejsze to kierować się typem urody i nie robić nic na siłę.Wszelkie radykalne zmiany niekoniecznie dobrze wyglądają,chociaż czasem trzeba samemu się o tym przekonać.Ja też miałam różne kolory na głowie,poza czarnym.Mam jasną karnację i jasną oprawę oczu ale kolor tęczówki ciemny brąz.Miedziany fajnie wygląda ale szybko się spłukuje a ja nie wyobrażam sobie,żeby nie umyć codziennie włosów.Jednak blond to dla mnie najlepsze rozwiązanie
Kochani wszyscy się chwalą to ja też.Nie wiem dlaczego ale sukcesy moich dziewczyn cieszą mnie bardziej niż własne w tym wieku

Świadectwo dzisiaj wróciło do domu,bo okazało się,że córcia spakowała je jako najważniejszą rzecz na wakacyjny wyjazd do dziadków
Dla odmiany od ogrodowych piękności mam też kilka parapetowców:

Aniu!
Gratuluję czerwonych paseczków! Znam to uczucie rozpierającej matczynej dumy z osiągnięć dzieci!
Uściskaj dzieciaki!
Gratuluję czerwonych paseczków! Znam to uczucie rozpierającej matczynej dumy z osiągnięć dzieci!
Uściskaj dzieciaki!
- bejka1970

- Od: 23 sty 2012, o 18:50
Aniu ten pierwszy storczyk
Gratuluję dzieciaków
ja oblewałam maturę najstarszej córki 
Trzy rabatki... to jeszcze nie ogród I
Trzy rabatki... to jeszcze nie ogród II
https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 91&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy rabatki... to jeszcze nie ogród II
https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 91&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
- anabuko1

- Od: 16 sty 2013, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aniu!
Piękne lilie,Tą pod kosmosem też mam już kilka lat ale nazwy nie znam
Storczyki piękne
Ja też kochanaAnna55 pisze:Aniu!
Uściskaj dzieciaki!
Piękne lilie,Tą pod kosmosem też mam już kilka lat ale nazwy nie znam
Storczyki piękne
- -Piotr-
- 200p

- Od: 2 mar 2014, o 10:33
Aniu, to na prawdę musisz być dumna ze swoich pociech, gratuluję