Sadzę róże. Wetknęłam hosty, bo przyszły oczywiście jako kłącza, więc mają pierwszeństwo. Zrobiłam następną rabatę, bo mam za mało do pielenia
Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 23
- ewamaj66
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 23
Zakwasy to już przeszłość, teraz ćwiczę boleści plecowe
Jeszcze chwila, a i to minie
Sadzę róże. Wetknęłam hosty, bo przyszły oczywiście jako kłącza, więc mają pierwszeństwo. Zrobiłam następną rabatę, bo mam za mało do pielenia
-
heliofitka

- Od: 2 cze 2010, o 11:02
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kiedy obejrzałam wczorajszą porcję zdjęć od razu cisnęły mi się na usta dwa pytania, ale rodzina stojąca w progu nie pozwoliła mi na żadne pisanie (jechaliśmy do Siewierza).
Widzę, że jedno jest już nieaktualne, bo zrobiliście porządek z mchem
Aguś czy obecnie coś u Ciebie kwitnie ?
Wiesz, że uwielbiam kwiaty i szczególnie wiosną wypatruję pierwszych kolorowych plamek
Widzę, że jedno jest już nieaktualne, bo zrobiliście porządek z mchem
Aguś czy obecnie coś u Ciebie kwitnie ?
Wiesz, że uwielbiam kwiaty i szczególnie wiosną wypatruję pierwszych kolorowych plamek
- -Piotr-
- 200p

- Od: 2 mar 2014, o 10:33
Agnieszko, sobota minęła mi pod znakiem ogródka,
znowu trochę się posunęliśmy z pracą, kupiliśmy również trochę roślinek, nalałem wody do oczka... i szok.
Dzisiaj rano zastałem oczko puste, i znowu robota.
Coś nie mogę tego oczka ukończyć, skończy się tym że zakopię dół, i pozamiatane
.
znowu trochę się posunęliśmy z pracą, kupiliśmy również trochę roślinek, nalałem wody do oczka... i szok.
Dzisiaj rano zastałem oczko puste, i znowu robota.
Coś nie mogę tego oczka ukończyć, skończy się tym że zakopię dół, i pozamiatane
Witam w późne niedzielne popołudnie 
Niestety nawozów nie zdążyłam wczoraj rozsypać. Zastanawiam się, czy nie zrobić tego przed deszczem, bo nie mam jeszcze zamontowanej pompy do zbiornika z deszczówką.
A jak Tobie mija niedziela?
Pozdrawiam cieplutko
Niestety nawozów nie zdążyłam wczoraj rozsypać. Zastanawiam się, czy nie zrobić tego przed deszczem, bo nie mam jeszcze zamontowanej pompy do zbiornika z deszczówką.
A jak Tobie mija niedziela?
Pozdrawiam cieplutko
-
PEPSI

- Od: 20 sty 2013, o 10:54
Wczoraj byłaś Aguś na argentyńskim grillu, a dzisiaj na jakim
Piękny był dzisiejszy dzień prawda? I pomyśleć, że w zeszłym roku ...ech, nie warto wspominać. Dzisiaj raniutko wypiłam aż 2 kawki w ogrodzie, nie mogłam się nacieszyć promieniami słoneczka.A potem pojechaliśmy do Gdyni, na spacer po bulwarze...ach jak było pięknie, a miasto całe w kwiatach.Tak naładowałam akumulatory w ten weekend, że cały tydzień w kieracie mi nie straszny
Piękny był dzisiejszy dzień prawda? I pomyśleć, że w zeszłym roku ...ech, nie warto wspominać. Dzisiaj raniutko wypiłam aż 2 kawki w ogrodzie, nie mogłam się nacieszyć promieniami słoneczka.A potem pojechaliśmy do Gdyni, na spacer po bulwarze...ach jak było pięknie, a miasto całe w kwiatach.Tak naładowałam akumulatory w ten weekend, że cały tydzień w kieracie mi nie straszny
- Malgolinka

- Od: 28 kwie 2010, o 14:16
Witaj Aguniu,
jak zwykle po weekendzie mam u ciebie zaległości , lecę je nadrobić, miłego dnia
jak zwykle po weekendzie mam u ciebie zaległości , lecę je nadrobić, miłego dnia
Prawdziwy przyjaciel to ten kto przychodzi gdy cały świat odchodzi
pozdrawiam Małgośka
Zapraszam na... >> Ogródek Małgolinki cz. I, Ogródek Małgolinki cz. II
pozdrawiam Małgośka
Zapraszam na... >> Ogródek Małgolinki cz. I, Ogródek Małgolinki cz. II
- -Piotr-
- 200p

- Od: 2 mar 2014, o 10:33
Witaj Agnieszko, gdzie nam zniknęłaś przez całą niedzielę ? 
Trochę smutno bez Twoich komentarzy
Trochę smutno bez Twoich komentarzy
Dzień dobry w ostatnim tygodniu marca!
Dzień dziś od rana piękny... właśnie wróciłam z ogrodu, gdzie myłam podjazd. Fajnie się dziś pracuje.
Mniej mnie na FO, bo zajęć jak zwykle mam mnóstwo.
Wczoraj od świtu do nocy byliśmy w mieszkaniu u teściowej... po kilku razach wielogodzinnej pracy, złożyliśmy całą kuchnię - wygląda super. Za parę dni przyjadą pozostałe meble i teściowa będzie się mogła przeprowadzać. Z dumą mogę powiedzieć, że mieszkanie wyszło pięknie
Dziś jeszcze myję jedno okno, ogarniam chałupkę, gotuję obiad. Jutro mam forumowego gościa. We środę dopinam kwestie szkolne, a od czwartku przez cztery dni jestem na uczelni... Jak nie wyzionę ducha, to będę się odzywać
Iwonka pytała co u mnie kwitnie, wstawiam zatem nieco kwiecia...
Asiorku, Piotrze, Małgolinko, Małgosiu, Eda, Iwonko, Ewo, Dario, Kasiu - dziękuję Wam za odwiedziny i sympatyczne wpisy... postaram się nieco szerzej odpisać, jak zmagania z codziennością nieco popchnę do przodu
Pozdrowienia dla wszystkich odwiedzających!

Dzień dziś od rana piękny... właśnie wróciłam z ogrodu, gdzie myłam podjazd. Fajnie się dziś pracuje.
Mniej mnie na FO, bo zajęć jak zwykle mam mnóstwo.
Wczoraj od świtu do nocy byliśmy w mieszkaniu u teściowej... po kilku razach wielogodzinnej pracy, złożyliśmy całą kuchnię - wygląda super. Za parę dni przyjadą pozostałe meble i teściowa będzie się mogła przeprowadzać. Z dumą mogę powiedzieć, że mieszkanie wyszło pięknie
Dziś jeszcze myję jedno okno, ogarniam chałupkę, gotuję obiad. Jutro mam forumowego gościa. We środę dopinam kwestie szkolne, a od czwartku przez cztery dni jestem na uczelni... Jak nie wyzionę ducha, to będę się odzywać
Iwonka pytała co u mnie kwitnie, wstawiam zatem nieco kwiecia...
Asiorku, Piotrze, Małgolinko, Małgosiu, Eda, Iwonko, Ewo, Dario, Kasiu - dziękuję Wam za odwiedziny i sympatyczne wpisy... postaram się nieco szerzej odpisać, jak zmagania z codziennością nieco popchnę do przodu
Pozdrowienia dla wszystkich odwiedzających!

-
heliofitka

- Od: 2 cze 2010, o 11:02
Aguś dziękuję, tego właśnie było mi trzeba
Ostatni dzień marca jest pochmurny i jakby coś wisiało w powietrzu, czyżby Prima Aprilis (1 kwietnia) chciał mi spłatać psikusa...nieee...przecież będzie tylko lepiej.
Za chwilę wybieram się do ogrodu, bo w piątek dostałam hosty i chyba pora ja posadzić
Ostatni dzień marca jest pochmurny i jakby coś wisiało w powietrzu, czyżby Prima Aprilis (1 kwietnia) chciał mi spłatać psikusa...nieee...przecież będzie tylko lepiej.
Za chwilę wybieram się do ogrodu, bo w piątek dostałam hosty i chyba pora ja posadzić
Aguś fotki bajkowe
to ja moich nawet nie wstawiam, zresztą zapomniałam aparatu i komórką cyknęłam
to ja moich nawet nie wstawiam, zresztą zapomniałam aparatu i komórką cyknęłam
Ostoja spokoju...
Pozdrawiam Daria
Pozdrawiam Daria
Dario, dzień dobry! Czemu nie wstawisz zdjęć? Komórką też są przecież ok! 
Iwonko, i ja bardzo lubię wiosenne kwitnienie... krokusy już przekwitły, teraz czekamy na tulipany - dobrze, że w międzyczasie coś kolorowego się pokazuje
U mnie słonecznie, ale coś głowa boli... oby nie na zmianę pogody! Masz rację jednak, ma być tylko lepiej.
Zahościłaś się!
Syringo, piękne dzięki!
Iwonko, i ja bardzo lubię wiosenne kwitnienie... krokusy już przekwitły, teraz czekamy na tulipany - dobrze, że w międzyczasie coś kolorowego się pokazuje
U mnie słonecznie, ale coś głowa boli... oby nie na zmianę pogody! Masz rację jednak, ma być tylko lepiej.
Zahościłaś się!
Syringo, piękne dzięki!
- justyna_gl

- Od: 10 lut 2011, o 09:38
Ślicznie u Ciebie Aguś, kwitną kwiatki i jakie już Hiacynty duże. U mnie dopiero co zaczynają...
Justynko, rzeczywiście, hiacynty ruszyły... jestem jednak trochę zmartwiona cebulowymi... wydaje mi się, patrząc na liście, że tulipany będą w tym roku marne. Zobaczymy jeszcze. Zaraz wstąpię do Ciebie w odwiedziny 
Na budowie obok gwizdanie przeplatane jest śpiewem: "przed Twe ołtarze zanosim błaganie... Ojczyznę wolną racz nam zwrócić Panie"

Na budowie obok gwizdanie przeplatane jest śpiewem: "przed Twe ołtarze zanosim błaganie... Ojczyznę wolną racz nam zwrócić Panie"