Mój kawałek marzeń cz.2
- Grazka226
- 1000p
- Od: 12 mar 2012, o 13:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Mój kawałek marzeń cz.2
Madzia czy się martwię? Nie, jestem dobrej myśli i mam nadzieję, że się nie obraziły, że ich nie nakryłam... i zakwitną
ale one jeszcze dobrze śpią...

Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać Twoje ambicje. Mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać Twoje ambicje. Mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Grażynko, witam wieczorem!
Nie przejmuj się, że z pracami ogrodowymi jesteś na początku - ze wszystkim zdążysz! Jestem przekonana, że Twój ogród w otulinie lasu nieco wolniej wita wiosnę, w związku z czym czasu masz dużo więcej... w sezonie i tak się wyrówna ;-)
Pozdrawiam serdecznie i życzę słońca na jutro!

Nie przejmuj się, że z pracami ogrodowymi jesteś na początku - ze wszystkim zdążysz! Jestem przekonana, że Twój ogród w otulinie lasu nieco wolniej wita wiosnę, w związku z czym czasu masz dużo więcej... w sezonie i tak się wyrówna ;-)
Pozdrawiam serdecznie i życzę słońca na jutro!
- Grazka226
- 1000p
Aga dzięki serdecznie za wsparcie, tego było mi trzebaaguniada pisze:

Jutro zapowiadają u mnie piękny dzień pełen słońca;) Liczę na to!
Buźka

Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
- aage
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kochana i ja jak czytam te wszystkie wykonane zabiegi przez forumowiczki to aż mi się włos jeży...czasu jest naprawdę sporo a więc wykonasz wszystko co jest do wykonania w stosownym czasie.
Uściski i dziękuję za wszystko
Uściski i dziękuję za wszystko

- Grazka226
- 1000p
Dzień dobry, środowo
Na niebie bura szmata...coś zaczyna padać i nijak ma się to z wczorajszymi zapowiedziami na piękny dzień...na razie, zobaczymy co będzie dalej;)
Zapraszam seredcznie na poranną kawusię
Aguniu, dzień dobry
Jak się czujesz Kochana? Mam nadzieję, że troszkę lepiej...Wspieram Cię myślami bardzo mocno
W ogrodzie jeszcze się urobimy po pachy...masz rację
Stawiam kawusię na poprawę nastroju

Na niebie bura szmata...coś zaczyna padać i nijak ma się to z wczorajszymi zapowiedziami na piękny dzień...na razie, zobaczymy co będzie dalej;)
Zapraszam seredcznie na poranną kawusię

Aguniu, dzień dobry

Jak się czujesz Kochana? Mam nadzieję, że troszkę lepiej...Wspieram Cię myślami bardzo mocno

W ogrodzie jeszcze się urobimy po pachy...masz rację

Stawiam kawusię na poprawę nastroju

- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
U mnie cudne słonko zwiastujące piękny dzień. Szkoda tylko, że tak mało dnia zostaje po przyjściu z pracy.
Na razie muszę się zadowolić wyładowanie emocji ogrodowych tylko w weekendy, ale dobre i to
Pytasz o samopoczucie, ból po stracie bliskich jest - jednak staram się patrzeć w przód, przecież życie toczy się dalej a Oni patrzą na Nas z góry kierując poniekąd naszym losem.
Dziękuję kochana za wszystkie słowa wsparcia i obecność
Ostatnio dzień zaczynam od herbaty
Na razie muszę się zadowolić wyładowanie emocji ogrodowych tylko w weekendy, ale dobre i to

Pytasz o samopoczucie, ból po stracie bliskich jest - jednak staram się patrzeć w przód, przecież życie toczy się dalej a Oni patrzą na Nas z góry kierując poniekąd naszym losem.
Dziękuję kochana za wszystkie słowa wsparcia i obecność

Ostatnio dzień zaczynam od herbaty

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Grażynko witaj
Bardzo gratuluję Ci zaliczenia egzaminów
Mam nadzieję, ze teraz troszkę odpoczniesz, będziesz miała więcej luzu
W ogródku spokojnie wszystko zrobisz.... przecież to luty jeszcze
Ja jeszcze nie zaczęłam prac ogrodowych.... u mnie zimno, szaro..... mam nadzieję, ze pogoda się poprawi i wreszcie pojawi się wytęsknione słoneczko.... Do mnie wiosna zawsze przychodzi z 2 tygodniowym poślizgiem 

Bardzo gratuluję Ci zaliczenia egzaminów

Mam nadzieję, ze teraz troszkę odpoczniesz, będziesz miała więcej luzu

W ogródku spokojnie wszystko zrobisz.... przecież to luty jeszcze

-
- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
Grażynko i poprawiła się u Ciebie pogoda? U mnie dzisiaj tak fantastycznie ... że aż się rwę na spacer. A najlepiej to bym już dzisiaj się spakowała i na dwa tyg na działkę pojechała. W końcu, jak pisałaś - wszyscy już tyle zrobili a my w tyle.
- Grazka226
- 1000p
Witajcie prawie weekendowo
Agulka u mnie dzisiaj również piękne słoneczko, cały dzionek;) Wszystko rwie się do życia...zaczyna się ruch w przyrodzie...ptaszki zaczynają coraz intensywniej śpiewać a wczoraj nawet widziałam pszczółki;)
Ten weekend spędzam w szkole więc na ogród planów nie mam żadnych...nadrobię w przyszłym tygodniu:D
Dzisiaj po południu zrobię obchód i zobaczę czy są postępy
Trzymaj się cieplutko
Aguniu dziękuję bardzo
a odpocznę w.. czerwcu, kiedy będę miała za sobą wszystkie egzamiiny i napisaną pracę
Także jeszcze chwilkę, na razie chcę się dobrze zorganizować abym znalazła czas na ogród... a może pracę będę pisać w ogrodzie, hmmm... byłoby bardzo przyjemnie, czyż nie? Agunia nic się nie martw, u mnie też zawsze wiosna ma lekki poślizg...a to z tego tytułu, że jest las i nie ma tyle słońca
Serdeczności
Madziu dzisiaj pogoda jak marzenie! Jest cieplutko, słoneczko przygrzewa i tylko czekam na chwilę kiedy będę mogła sobie usiąść na leżaczku z mrożona kawką;) Madzia ze wszystkim zdążymy...podejrzewam, że jeszcze będziemy miały dość
Jednego nauczyłam się w tamtym roku, aby dać przyrodzie sie obudzić i nie wchodzić za wcześnie do ogrodu.. w tamtym roku wyplewiłam wszystkie jeżówki, które się zasiały
i teraz czekam..cierpliwie
chociaż muszę przyznać, ze to dla mnie wyzwanie;) Pozdrowionka!
Buźka!

Agulka u mnie dzisiaj również piękne słoneczko, cały dzionek;) Wszystko rwie się do życia...zaczyna się ruch w przyrodzie...ptaszki zaczynają coraz intensywniej śpiewać a wczoraj nawet widziałam pszczółki;)
Ten weekend spędzam w szkole więc na ogród planów nie mam żadnych...nadrobię w przyszłym tygodniu:D
Dzisiaj po południu zrobię obchód i zobaczę czy są postępy

Trzymaj się cieplutko

Aguniu dziękuję bardzo

Madziu dzisiaj pogoda jak marzenie! Jest cieplutko, słoneczko przygrzewa i tylko czekam na chwilę kiedy będę mogła sobie usiąść na leżaczku z mrożona kawką;) Madzia ze wszystkim zdążymy...podejrzewam, że jeszcze będziemy miały dość

Buźka!
-
Grażynko znowu przepadłaś
Wymyśliłaś coś na ten projekt ?

-
- Od: 19 sie 2010, o 18:09
Przyszłam się przywitać
Mnie brakuje tej cierpliwości, o której mówisz ...wszystko na już
Pewno ,że zdążysz
Kończysz zupełnie naukę w czerwcu?

Mnie brakuje tej cierpliwości, o której mówisz ...wszystko na już

Kończysz zupełnie naukę w czerwcu?
marzenia się spełniają! Dana
-
Grażynko co się dzieje że Ciebie tyyyle czasu nie ma? Obraziłaś się na nas?
- reniusia20
- 1000p
- Od: 2 kwie 2012, o 15:06
Witaj Grażynko
Zawitałam do twojego wątku a tu takie piękności i słodkości Mnie przywitały - ohhh...zostaje u Ciebie na dłużej kochana...
Pozdrawiam.

Zawitałam do twojego wątku a tu takie piękności i słodkości Mnie przywitały - ohhh...zostaje u Ciebie na dłużej kochana...
Pozdrawiam.
- majowa
- 1000p
- Od: 20 kwie 2010, o 11:38
Grażynko, już bardzo długo się nie odzywasz. Jeśli czasem zaglądasz, to przyjmij życzenia pogodnych i dobrych świąt. No i odezwij się

- Niunia1981
- Od: 18 sie 2011, o 15:01
Grażynko przez to świąteczne zamieszanie zupełnie zapomniałam
Wielka buźka
wiesz za co 

Wielka buźka