Aleja Różana 33 cz. 2
- justyna_gl
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 10 lut 2011, o 09:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Aleja Różana 33 cz. 2
To ja się przyłączam, też nie chcę już zimy 
-
Marzenka79
- 1000p

- Od: 27 lis 2011, o 22:54
OOOO proszę,kolejna śpiąca królewna

-
e-babcia

- Od: 31 paź 2011, o 16:34
Nie zyczę nikomu migreny.Sama jej nie mam,ale moja znajoma ,jak ją dopadnie leży dwa dni i nic nie widzi nie słyszy tylko ból głowy i wymioty.
Zmieniając mysli,u mni dziś było tak pięknie,prawie wiosna.
Zmieniając mysli,u mni dziś było tak pięknie,prawie wiosna.
-
Marzenka79
- 1000p

No pachnie wiosną jak nic...ja tak się nakręcam,że tylko patzreć jak się przejadę 
- MamciaTerenia
- 1000p

- Od: 1 lis 2012, o 14:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Moniś, Justynko fajnie że się budzicie i przydreptałyście na zbiórkę do mamusi
Gosiu nie wiedziałam że napar ze złocienia pomaga na migreny...muszę poczytać!
Marzenko to tylko się ciesz że jeszcze ta choroba Cię nie dopadła..kiedyś miałam migrenę często a obecnie od jakiś dwóch objawia się tylko bólem głowy który w miarę szybko przechodzi. Jadzia trafnie to opisała, u mnie najpierw pojawiały się mroczki przed oczami, później potworny ból głowy, światłowstręt, wrażliwość na dźwięki, tzw. trzydniówka...coś okropnego..
Jadziu robi się coraz ładniej, prawda?
Dzisiaj w nocy był przymrozek -5 st., ale teraz jest +6 st. i świeci słoneczko. Wykorzystałam ładną pogodę i poszłam na ryneczek do sklepiku ogrodniczego po nasionka pomidorów, malinowy olbrzym...byłam w kilku typowo ogrodniczych ale tam nie mieli. Nasionka kupione (dla znajomych przy okazji również), M. się ucieszył że nie musi kupować w necie...
Kilka fotek z makami w roli głównej....

Gosiu nie wiedziałam że napar ze złocienia pomaga na migreny...muszę poczytać!
Marzenko to tylko się ciesz że jeszcze ta choroba Cię nie dopadła..kiedyś miałam migrenę często a obecnie od jakiś dwóch objawia się tylko bólem głowy który w miarę szybko przechodzi. Jadzia trafnie to opisała, u mnie najpierw pojawiały się mroczki przed oczami, później potworny ból głowy, światłowstręt, wrażliwość na dźwięki, tzw. trzydniówka...coś okropnego..
Jadziu robi się coraz ładniej, prawda?
Dzisiaj w nocy był przymrozek -5 st., ale teraz jest +6 st. i świeci słoneczko. Wykorzystałam ładną pogodę i poszłam na ryneczek do sklepiku ogrodniczego po nasionka pomidorów, malinowy olbrzym...byłam w kilku typowo ogrodniczych ale tam nie mieli. Nasionka kupione (dla znajomych przy okazji również), M. się ucieszył że nie musi kupować w necie...
Kilka fotek z makami w roli głównej....

- malgocha1960

- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Tereniu,taka mała odległość,a u mnie rano było -9 a cały dzień utrzymuje się -3 mimo pięknego słoneczka.
- MamciaTerenia
- 1000p

Gosiu aż poszłam sprawdzić na termometr czy się nie pomyliłam
ale nie, jest tyle!
- anym

- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
Teresko
u mnie nad ranem było -10 ale w ciągu dnia na plusie i cudne słoneczko
W necie ciągle straszą mrozem po 13 lutym, nie wiem po co ja tam zaglądam
Maczki bardzo urokliwe, ten żółty kolor....
jak długo kwitną?
W necie ciągle straszą mrozem po 13 lutym, nie wiem po co ja tam zaglądam
Maczki bardzo urokliwe, ten żółty kolor....
-
Marzenka79
- 1000p

Dziewczyny dziś solidnie przymroziło w nocy,w dzień było oki,14dniowa prognoza na onecie pokazuje mrozy poniżej 10 stopni w przyszłym tygodniu

Tereniu, maczki masz wielkiej śliczności, a jeszcze w zestawieniu z różyczką wyglądają nadzwyczajnie. Te ich "pogniecione", lśniące płateczki! I takie wesołe kolorki! 
U mnie już całkiem wiosennie i mam nadzieję, że tak zostanie.
U mnie już całkiem wiosennie i mam nadzieję, że tak zostanie.
-
PEPSI

- Od: 20 sty 2013, o 10:54
Tereniu, wpadłam z rewizytą. Masz cudowne i różnorodne kwiecie. Prawdziwą przyjemność sprawiło mi pobuszowanie w Twoim ukwieconym wątku. Ile masz pięknych liliowców i jeżówek. A róże.... a żurawki....wszystko śliczne 
- MamciaTerenia
- 1000p

U mnie kolejny dzień z błękitnym niebem i temp. +7 st. ( w nocy był lekki mrozik).
Aniu ja już nigdzie nie zaglądam, cieszę się z takiej pogody jaka jest teraz...a ta prognoza pogody na przyszły tydzień to jakaś pomyłka jest
Maczki kwitną tak od końca maja do sierpnia...mam nadzieję że się wysiały bo stanowiły fajny akcent kolorystyczny na rabatach
Marzenko nie słuchaj, na pewno kłamali
Gosiu sadzonki tych maków dostałam od koleżanki z działek...mnie też bardzo się podobają!
Ja też mam nadzieję że nie będzie już bardzo dużych przymrozków.....tego się trzymajmy
Małgosiu
Dziękuję za wizytę i cieszę się że moje kwiatki przypadły Tobie do gustu...zapraszam do odwiedzin!
Aniu ja już nigdzie nie zaglądam, cieszę się z takiej pogody jaka jest teraz...a ta prognoza pogody na przyszły tydzień to jakaś pomyłka jest
Maczki kwitną tak od końca maja do sierpnia...mam nadzieję że się wysiały bo stanowiły fajny akcent kolorystyczny na rabatach
Marzenko nie słuchaj, na pewno kłamali
Gosiu sadzonki tych maków dostałam od koleżanki z działek...mnie też bardzo się podobają!
Ja też mam nadzieję że nie będzie już bardzo dużych przymrozków.....tego się trzymajmy
Małgosiu
Dziękuję za wizytę i cieszę się że moje kwiatki przypadły Tobie do gustu...zapraszam do odwiedzin!
- Niunia1981

- Od: 18 sie 2011, o 15:01
Mamcia dzięki za mile spędzone przedpołudnie
Nie ma jak wpaść na kawę do własnej mamusi
PS. I zostań przy tej kombinacji róż co mówiłyśmy
Nie ma jak wpaść na kawę do własnej mamusi
PS. I zostań przy tej kombinacji róż co mówiłyśmy
- MamciaTerenia
- 1000p

I ja Moniś dziękuję
za fajnie spędzony czas, co prawda chciałabym aby takie wizyty trwały dłużej, ale trudno, poczekam do następnej wizyty
A co do tej kombinacji to chyba tak zostawię...chociaż właśnie teraz sprawdzam jeszcze inne
A co do tej kombinacji to chyba tak zostawię...chociaż właśnie teraz sprawdzam jeszcze inne
- MamciaTerenia
- 1000p