Witajcie dziewczynki
Misiu ja już się nie zapieram Po zimie kiedy mi zmarzły wszystkie róże i wiele innych roślinek .........powiedziałam sobie nigdy więcej ,ale później zrozumiałam że taka jest przyroda, jedno trzeba zastępować drugim Siać dużo nie będę ponieważ nie mam warunków (mieszkanie w szufladzie ) jak mówi Rabasia Potem transport na działkę ,za dużo kłopotu na miejscu będę wysiewać i kupować sadzonki na rynku
Ewuniu dostałam dzisiaj katalog ,dziękuję Ci za dobre chęci Cały czas podglądam na lilie ,dalie i mieczyki ,pewnie się na coś skuszę
Janeczko wszyscy tak pewnie mamy , ja się ograniczam, ponieważ mam działkę daleko i tylko latem tam jestem ,muszę myśleć realnie i kupować roślinki które beze mnie sobie poradzą
Helenko, luzik
TROSZKĘ KOLORKU ..............
Jakie piękności pokazujesz To jednoroczne?Prześliczne
Każdy człowiek potrzebuje stale nawet pewnej ilości trosk,cierpień lub biedy,tak jak okręt potrzebuje balastu,by płynąć prosto i równo.(Arthur Schopenhauer) Pozdrawiam Mirka Mój ci On,Mój ci On cz.2, Mój ci on cz. 3
ROMCIU....tymi kolorkami rajcujesz oko i kieszeń....właśnie siedzę z katalogiem liliowym i dumam.....ile jeszcze mogę wydać........
...u mnie dzisiaj ślizgawica i -3 przez cały dzień.....
Witam w nowym tygodniu, jednak zimowym Nieprzyzwyczajeni jesteśmy do ślizgawki i zimna ,potrzeba trochę czasu a jednak ciężko się przystosować ,nawet dzisiaj nosa na dwór nie wystawiłam
Janeczko mnie jeszcze nie udało się kupić nasionek ,zawsze byłam obdarowywana ,może też mi się coś dostanie
Misiu
Mireczko niestety , jednoroczne i jakoś mi się nigdy nie wysiały
Krysiu też dostałam katalog Widziałaś tę himalajkę tylko 39zł.a w tamtym były dwa razy takie drogie U mnie dziś też ślisko mój eM. w drodze do sklepu zaliczył glebę ,na szczęście nic mu się nie stało
Ewuniu fotki już się skończyły .............zima zaczęła
Aniu jak posiejesz ,to na pewno urosną ,ja sieję prosto do ziemi
Romciu przez tę ślizgawicę jest mnóstwo wypadków, całe szczęście , że Twojemu eMowi nic się nie stało....
Przepiękne są te floksiki.... mają niesamowicie ozdobne kwiatuszki, bardzo żałuję, że nie są wieloletnie... bo na jednoroczne niestety nie mam miejsca...
Pozdrawiam serdeczne i życzę miłego wieczoru