Ogród piaskowy w Zakolu Wisły
- Sosenki4
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 lut 2012, o 12:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród piaskowy w Zakolu Wisły
Kolejna zdolna, ja wpadam w kompleksy
. No i który sobie zrobisz, zdolniacho ?

- variegata
- 1000p
- Od: 24 sie 2012, o 13:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aga dziękuję
Na pewno c.d.n bo ja jakaś taka niewyżyta jestem i muszę gdzieś się spełnić w ręką-czynach. Najchętniej to bym chyba w setkach sztuk te wianki robiła, aż by mi zbrzydło
Danuś, jak ja się napatrzę na Wasze cuda, to od razu mnie tez się zachciewa. Zawsze miałam pociąg do tworzenia, ale jakoś dzięki Wam wszystkim bardziej się mobilizuję
dziękuję
Aniu, u mnie śniegu brak a jak już jest, to odśnieżanie faktycznie jest zadaniem moich chłopaków. Czyli mi zostaje tworzenie w domu
Ciesze się, że wianki się podobają
Pat, mam tylko ten jeden biały pleciony wianek podstawowy
No i weź teraz coś wybierz? Mam plan taki, że zrobię kilka wianków z różnych podstaw, bo nie mogę się zdecydować na konkretny wzór
Moje domowe będą w kolorach nudnej bieli i zieleni
Monika, nie ma sprawy
Ja bardzo chętnie, bo jak widzisz mam problem z wyborem jaki ma być ten jedyny a tak będę mogła wyżyć się w różnych stylach 
Marzka, żaden
Jak wrócę do domu to "uklepię" nowy
Na pewno będzie jasny z białym
Te wianki to tylko takie na szybko poukładane były do zdjęcia. Gdybym jakiś robiła "na gotowo" to dołożyłabym jeszcze piórko, gałązkę, ostrokrzew itp. Upstrzyłabym górę, prysnęłabym brokatem...ech, nie powiem, lubię to
Dzisiaj w planie robienie wianka z bombek (jeśli synuś z kieszonkowego odkupi pistolet
)
Dziękuję Wam za odwiedzanie mojego wątku

Danuś, jak ja się napatrzę na Wasze cuda, to od razu mnie tez się zachciewa. Zawsze miałam pociąg do tworzenia, ale jakoś dzięki Wam wszystkim bardziej się mobilizuję

Aniu, u mnie śniegu brak a jak już jest, to odśnieżanie faktycznie jest zadaniem moich chłopaków. Czyli mi zostaje tworzenie w domu

Pat, mam tylko ten jeden biały pleciony wianek podstawowy

Monika, nie ma sprawy

Marzka, żaden

Te wianki to tylko takie na szybko poukładane były do zdjęcia. Gdybym jakiś robiła "na gotowo" to dołożyłabym jeszcze piórko, gałązkę, ostrokrzew itp. Upstrzyłabym górę, prysnęłabym brokatem...ech, nie powiem, lubię to

Dzisiaj w planie robienie wianka z bombek (jeśli synuś z kieszonkowego odkupi pistolet

Dziękuję Wam za odwiedzanie mojego wątku

Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda.
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)
Tak, lubię koty ;)
-
- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Moniko, do stroików nadaje się też klej polimerowy, tylko trochę dłużej schnie. Ja robię w tym roku stroiki pomarańczowe, suszone gapefruity, cynamon i szyszki. Nazbierała w arboretach od sosny czarnej, są śliczne.

Pozdrawiam w przelocie podziwiając piękne wianki 

- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Madziu ja chyba podobnie jak Ty zawsze miałam w sobie uśpiony dryg tworzenia ale dzięki forum też jakoś bardziej się mobilizuję ale z czasem u mnie kiepsko i orze jak potrafię
A choinkę już macie?

- variegata
- 1000p
Iga przypomniałaś mi o suszonych pomarańczach
Aguś
Aga, nie mam jeszcze choinki. Zawsze moi panowie kupują razem w dzień przed wigilią. Chociaż jak sobie przypomnę moją zeszłoroczną to lekko przerażona jestem co w tym roku za szkaradę przyniosą...
Zeszłoroczna była piękna inaczej i zniknęła od razu po Świętach bo aż zęby bolały od patrzenia na nią
Ale skoro ją sami u leśniczego wybrali i na dodatek syn własnoręcznie ozdobił, to te 3 dni Świat była z nami 
Pokaże Wam jeszcze jeden wianek zrobiony wczoraj:

zrobiony z... płatków kosmetycznych i starego wianka
dowód:

Aguś

Aga, nie mam jeszcze choinki. Zawsze moi panowie kupują razem w dzień przed wigilią. Chociaż jak sobie przypomnę moją zeszłoroczną to lekko przerażona jestem co w tym roku za szkaradę przyniosą...
Zeszłoroczna była piękna inaczej i zniknęła od razu po Świętach bo aż zęby bolały od patrzenia na nią

Pokaże Wam jeszcze jeden wianek zrobiony wczoraj:

zrobiony z... płatków kosmetycznych i starego wianka

dowód:

Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda.
Tak, lubię koty ;)
Tak, lubię koty ;)
- aage
Teraz po tym co napisałam to jeszcze bardziej przebieram
w oczekiwaniu na nią
Będzie piękna

Będzie piękna

- imwsz
- Od: 22 lip 2011, o 19:39
Witam Madzie i informuję, że z lekka zaczynam funkcjonować
No że ja nie wiedziałam o Twoich zdolnościach względem mięsiw, ale
Ostatnim wiankiem z lekka zadałaś mi ćwieka - zobaczywszy zdjęcie nr 1 zastanawiałam się czy on z filcu czy płatków kosmetycznych - ach ten wzrok

No że ja nie wiedziałam o Twoich zdolnościach względem mięsiw, ale

Ostatnim wiankiem z lekka zadałaś mi ćwieka - zobaczywszy zdjęcie nr 1 zastanawiałam się czy on z filcu czy płatków kosmetycznych - ach ten wzrok

Pozdrawiam - Ilona
Moje wątki: Moje wątki-spis treści
Na glinie malowane - 2014 - aktualny Gdy ?odpoczywam? od ogrodu - m.in. robótki ręczne - aktualny
Moje wątki: Moje wątki-spis treści
Na glinie malowane - 2014 - aktualny Gdy ?odpoczywam? od ogrodu - m.in. robótki ręczne - aktualny
- variegata
- 1000p
Ilonka, bardzo się cieszę, że już lepiej
Jakby co to ja cały czas wożę szyszki dla Ciebie
Powstały kolejne ?wytfory? I na Wasze nieszczęście wklejam kolejne zdjęcia (jakość zdjęć niestety kiepska )
Najpierw był oczywiście tylko srebrno-biały:

Po czym ?przymierzyłam? opcję z czerwienią:

I opcja nowoczesny dizajn z naturą pomieszany:

Ostatecznie powstał i już zawisł ten oto:

W związku z nadmiarem pomysłów, których nie mogę zrealizować w domu własnym, postanowiłam do każdego prezentu pod choinką dołożyć rodzince po świeczniku lub wianku. I oto pierwsze sztuki z uruchomionej wczoraj linii produkcyjnej:
Świecznik

Wianek ( niestety nie potrafię zrobić ładnego zdjęcia w sztucznym świetle )

I pokażę zeszłoroczny dowód na to, że mam powody, dla których ozdoby na choince są w moim domu wyłącznie nietłukące, czyli słomiane, plastikowe i cukierki. Wszelkie pamiątkowe, przecudownej urody szklane bombki musiałam oddać bratu, u którego brak futrzastych łotrów.
Hmmm, besz szmaku jakesz takie

Ja?! No co Ty?

Jakby co to ja cały czas wożę szyszki dla Ciebie

Powstały kolejne ?wytfory? I na Wasze nieszczęście wklejam kolejne zdjęcia (jakość zdjęć niestety kiepska )
Najpierw był oczywiście tylko srebrno-biały:

Po czym ?przymierzyłam? opcję z czerwienią:

I opcja nowoczesny dizajn z naturą pomieszany:

Ostatecznie powstał i już zawisł ten oto:

W związku z nadmiarem pomysłów, których nie mogę zrealizować w domu własnym, postanowiłam do każdego prezentu pod choinką dołożyć rodzince po świeczniku lub wianku. I oto pierwsze sztuki z uruchomionej wczoraj linii produkcyjnej:
Świecznik

Wianek ( niestety nie potrafię zrobić ładnego zdjęcia w sztucznym świetle )

I pokażę zeszłoroczny dowód na to, że mam powody, dla których ozdoby na choince są w moim domu wyłącznie nietłukące, czyli słomiane, plastikowe i cukierki. Wszelkie pamiątkowe, przecudownej urody szklane bombki musiałam oddać bratu, u którego brak futrzastych łotrów.
Hmmm, besz szmaku jakesz takie

Ja?! No co Ty?

Tak, lubię koty ;)
Tak, lubię koty ;)
- aage
Madziu wianek który przybrał ostateczną wersję do zawieszenia piękny
Bardzo w moim guście. Widzę że choinka już stoi proszę o szerszą perspektywę
A kocilla śliczna....mimo wszystko i tak nie potrafimy się na nie gniewać prawda? Moja poprzednia nie zrobiła żadnych szkód choinkowym ale teraz Nasz mały rozbójnik aż się boję
chyba będzie u mnie w tym roku również wersja nietłukąca, bezbombkowa
Piękne wianuszki którymi obdarujesz
kocham takie prezenty od 

Piękne wianuszki którymi obdarujesz

- variegata
- 1000p
Agnieszka, to kawałek zeszłorocznej szkaradki. Bardzo przepraszam, ale w życiu nikomu jej nie pokaże w szerszej perspektywie
dziękuję za komplement
Co do kotów, to tak trzeba przeorganizować otoczenie, żeby sobie nawzajem w drogę nie wchodzić
Oczywiście nie muszę od razu oddać im kluczy od domu, ale żeby nie musieć ich podusić gołymi rękami to ozdoby wybieram nietłukące

Co do kotów, to tak trzeba przeorganizować otoczenie, żeby sobie nawzajem w drogę nie wchodzić

Oczywiście nie muszę od razu oddać im kluczy od domu, ale żeby nie musieć ich podusić gołymi rękami to ozdoby wybieram nietłukące

Tak, lubię koty ;)
Tak, lubię koty ;)
- aage
Tak najważniejsza jest domowa harmonia
Ozdoby u mnie w tym roku też nietłukące a dalej się zobaczy. Kochamy Nasze koty przecież
Jestem ciekawa tegorocznej choinki
wiem że będzie piękna
Trzymam kciuki za polowanie mężczyzn

Ozdoby u mnie w tym roku też nietłukące a dalej się zobaczy. Kochamy Nasze koty przecież

Jestem ciekawa tegorocznej choinki

Trzymam kciuki za polowanie mężczyzn

- Sosenki4
- Od: 8 lut 2012, o 12:58
Świetne wianki i pomysły na załączniki do prezentów. A mnie niemoc artystyczna dopadła 

- survivor26
- Od: 31 sty 2012, o 14:23
aaaaa...i tak mnie nosi niewyżycie artystyczne, a obejrzenie Twojej twórczości jeszcze je wzmaga
Przecudne naturalne kompozycje: mnie to się najbardziej te z nutką czerwieni podobają
A bombki też mam w większości plastikowe...i w większości wokół choinki, bo koty właśnie zaczaiły, że jest nowa zabawka w domu

A bombki też mam w większości plastikowe...i w większości wokół choinki, bo koty właśnie zaczaiły, że jest nowa zabawka w domu

- sweety
- Od: 20 mar 2012, o 09:37
A jak pięknie kocisko pozuje
Modelowo...