Ogród piaskowy w Zakolu Wisły

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Sosenki4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:58
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogród piaskowy w Zakolu Wisły

Post »

Kolejna zdolna, ja wpadam w kompleksy ;:145 . No i który sobie zrobisz, zdolniacho ?
Awatar użytkownika
variegata
1000p
1000p
Od: 24 sie 2012, o 13:45
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Aga dziękuję :oops: ;:196 Na pewno c.d.n bo ja jakaś taka niewyżyta jestem i muszę gdzieś się spełnić w ręką-czynach. Najchętniej to bym chyba w setkach sztuk te wianki robiła, aż by mi zbrzydło :lol:

Danuś, jak ja się napatrzę na Wasze cuda, to od razu mnie tez się zachciewa. Zawsze miałam pociąg do tworzenia, ale jakoś dzięki Wam wszystkim bardziej się mobilizuję ;:196 dziękuję :oops:

Aniu, u mnie śniegu brak a jak już jest, to odśnieżanie faktycznie jest zadaniem moich chłopaków. Czyli mi zostaje tworzenie w domu :lol: Ciesze się, że wianki się podobają ;:196

Pat,
mam tylko ten jeden biały pleciony wianek podstawowy ;:223 No i weź teraz coś wybierz? Mam plan taki, że zrobię kilka wianków z różnych podstaw, bo nie mogę się zdecydować na konkretny wzór :lol: Moje domowe będą w kolorach nudnej bieli i zieleni ;:224

Monika,
nie ma sprawy :D Ja bardzo chętnie, bo jak widzisz mam problem z wyborem jaki ma być ten jedyny a tak będę mogła wyżyć się w różnych stylach :wink:

Marzka, żaden :lol: Jak wrócę do domu to "uklepię" nowy :wink: Na pewno będzie jasny z białym 8-)

Te wianki to tylko takie na szybko poukładane były do zdjęcia. Gdybym jakiś robiła "na gotowo" to dołożyłabym jeszcze piórko, gałązkę, ostrokrzew itp. Upstrzyłabym górę, prysnęłabym brokatem...ech, nie powiem, lubię to :lol:
Dzisiaj w planie robienie wianka z bombek (jeśli synuś z kieszonkowego odkupi pistolet :roll: )

Dziękuję Wam za odwiedzanie mojego wątku ;:168
Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda.
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)
iga23
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 paź 2008, o 20:26
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Moniko, do stroików nadaje się też klej polimerowy, tylko trochę dłużej schnie. Ja robię w tym roku stroiki pomarańczowe, suszone gapefruity, cynamon i szyszki. Nazbierała w arboretach od sosny czarnej, są śliczne.
:lol:
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Pozdrawiam w przelocie podziwiając piękne wianki ;:196
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Madziu ja chyba podobnie jak Ty zawsze miałam w sobie uśpiony dryg tworzenia ale dzięki forum też jakoś bardziej się mobilizuję ale z czasem u mnie kiepsko i orze jak potrafię ;:306 A choinkę już macie?
Awatar użytkownika
variegata
1000p
1000p

Post »

Iga przypomniałaś mi o suszonych pomarańczach :lol:

Aguś :wit

Aga, nie mam jeszcze choinki. Zawsze moi panowie kupują razem w dzień przed wigilią. Chociaż jak sobie przypomnę moją zeszłoroczną to lekko przerażona jestem co w tym roku za szkaradę przyniosą...
Zeszłoroczna była piękna inaczej i zniknęła od razu po Świętach bo aż zęby bolały od patrzenia na nią :lol: Ale skoro ją sami u leśniczego wybrali i na dodatek syn własnoręcznie ozdobił, to te 3 dni Świat była z nami :wink:

Pokaże Wam jeszcze jeden wianek zrobiony wczoraj:
Obrazek

zrobiony z... płatków kosmetycznych i starego wianka 8-)

dowód:
Obrazek
Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda.
Tak, lubię koty ;)
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Teraz po tym co napisałam to jeszcze bardziej przebieram ;:65 w oczekiwaniu na nią ;:196
Będzie piękna ;:167
Awatar użytkownika
imwsz
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 lip 2011, o 19:39

Post »

Witam Madzie i informuję, że z lekka zaczynam funkcjonować :wink:
No że ja nie wiedziałam o Twoich zdolnościach względem mięsiw, ale ;:215
Ostatnim wiankiem z lekka zadałaś mi ćwieka - zobaczywszy zdjęcie nr 1 zastanawiałam się czy on z filcu czy płatków kosmetycznych - ach ten wzrok :wink:
Awatar użytkownika
variegata
1000p
1000p

Post »

Ilonka, bardzo się cieszę, że już lepiej ;:196
Jakby co to ja cały czas wożę szyszki dla Ciebie :lol:

Powstały kolejne ?wytfory? I na Wasze nieszczęście wklejam kolejne zdjęcia (jakość zdjęć niestety kiepska )

Najpierw był oczywiście tylko srebrno-biały:
Obrazek

Po czym ?przymierzyłam? opcję z czerwienią:

Obrazek

I opcja nowoczesny dizajn z naturą pomieszany:
Obrazek

Ostatecznie powstał i już zawisł ten oto:
Obrazek
Obrazek

W związku z nadmiarem pomysłów, których nie mogę zrealizować w domu własnym, postanowiłam do każdego prezentu pod choinką dołożyć rodzince po świeczniku lub wianku. I oto pierwsze sztuki z uruchomionej wczoraj linii produkcyjnej:

Świecznik
Obrazek
Obrazek

Wianek ( niestety nie potrafię zrobić ładnego zdjęcia w sztucznym świetle )
Obrazek

I pokażę zeszłoroczny dowód na to, że mam powody, dla których ozdoby na choince są w moim domu wyłącznie nietłukące, czyli słomiane, plastikowe i cukierki. Wszelkie pamiątkowe, przecudownej urody szklane bombki musiałam oddać bratu, u którego brak futrzastych łotrów.

Hmmm, besz szmaku jakesz takie
Obrazek

Ja?! No co Ty?
Obrazek
Tak, lubię koty ;)
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Madziu wianek który przybrał ostateczną wersję do zawieszenia piękny ;:167 Bardzo w moim guście. Widzę że choinka już stoi proszę o szerszą perspektywę ;:180 A kocilla śliczna....mimo wszystko i tak nie potrafimy się na nie gniewać prawda? Moja poprzednia nie zrobiła żadnych szkód choinkowym ale teraz Nasz mały rozbójnik aż się boję ;:oj chyba będzie u mnie w tym roku również wersja nietłukąca, bezbombkowa :D
Piękne wianuszki którymi obdarujesz ;:333 kocham takie prezenty od ;:167
Awatar użytkownika
variegata
1000p
1000p

Post »

Agnieszka, to kawałek zeszłorocznej szkaradki. Bardzo przepraszam, ale w życiu nikomu jej nie pokaże w szerszej perspektywie :lol: dziękuję za komplement :oops:
Co do kotów, to tak trzeba przeorganizować otoczenie, żeby sobie nawzajem w drogę nie wchodzić :wink:
Oczywiście nie muszę od razu oddać im kluczy od domu, ale żeby nie musieć ich podusić gołymi rękami to ozdoby wybieram nietłukące :lol:
Tak, lubię koty ;)
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Tak najważniejsza jest domowa harmonia ;:167
Ozdoby u mnie w tym roku też nietłukące a dalej się zobaczy. Kochamy Nasze koty przecież ;:167
Jestem ciekawa tegorocznej choinki ;:224 wiem że będzie piękna :D
Trzymam kciuki za polowanie mężczyzn ;:196
Awatar użytkownika
Sosenki4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:58

Post »

Świetne wianki i pomysły na załączniki do prezentów. A mnie niemoc artystyczna dopadła :(
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23

Post »

aaaaa...i tak mnie nosi niewyżycie artystyczne, a obejrzenie Twojej twórczości jeszcze je wzmaga :) Przecudne naturalne kompozycje: mnie to się najbardziej te z nutką czerwieni podobają :wink:
A bombki też mam w większości plastikowe...i w większości wokół choinki, bo koty właśnie zaczaiły, że jest nowa zabawka w domu :evil:
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37

Post »

A jak pięknie kocisko pozuje :D Modelowo...
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”