Kobieta zmienną jest czyli pole manewrów asi2.

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
iwciach
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sty 2009, o 11:54
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Re: Kobieta zmienną jest czyli pole manewrów asi2.

Post »

Asia, ciurkadełko pierwsza klasa ;:138 .
Awatar użytkownika
dorcia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2011, o 13:58
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

To ogród czy przypadkiem do raju trafiłam ?? :D
Awatar użytkownika
beata68
1000p
1000p
Od: 13 lut 2011, o 17:15

Post »

Dzień dobry.
Asiu, Twoja rzeczywiście jest bladzioch, Moja przy pierwszym kwitnieniu była do niej podobna, a teraz się wściekła.
Nie wiem co chcesz od ciurkadła, jest super. Stworzyłaś sobie zaczarowany ogród, tak mi się nasunęło przy oglądaniu. :D
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Asiu, nowa rabata wyglada super, pergola ma ładny kolorek i będzie swietnie kontrastować z zielenią ;:333 Źródełko wygląda czadowo, niesamowite, ze zrobiłaś je sama ;:oj idealnie wpisuje się w klimat ogrodu i sciezki ;:170 Czy układ kamieni Ci nie pasuje? Nie wiem jak technicznie to rozwiazałaś, jak tam idzie ten kabelek, ale może możliwe są jakieś drobne korekty?najważniejsze, żebyś była zadowolona ze swojego dzieła, choć jak dla mnie jest super ;:215
Nowe różyczki piękne! Ciekawe jak długo bedą stać w donicach hihihi :twisted:
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37

Post »

Dziewczyny mają rację :D Nie wiem, czego Ty chcesz od swojego źródełka... ;:oj No i faktycznie napisz, jak go zrobiłąś - co jest potrzebne i po kolei czynności. Może i mnie się kiedyś uda :D Byłoby super, bo u mnie z tyłu działka się mocno wznosi ;:138
x-S-l
---
Od: 2 sie 2011, o 15:43
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Asiu, no co Ty chcesz od tego źródełka? no przecież ono jest bombowe!!!!!! ;:138 ;:138
zaś widoczki..... ;:167 ;:170
daffodil
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 lut 2011, o 23:21

Post »

Asiu dzięki za pilnowanie mojego ogródka ;:180 , możesz jeszcze popilnować bo ja nie mam kompletnie czasu....... wolę na razie Wasze ogródki odwiedzać. Tym bardziej, że u Ciebie jak zwykle przepiękne zdjęcia - bardzo podobają mi się widoczki. Są piękne, takie niesamowicie nastrojowe....
Ciurkadełko super. Mnie się podoba, nie wiem co Tobie nie pasuje, ale to już tak z nami jest..... zawsze chcemy jeszcze czegoś więcej...
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Asiu, bardzo się cieszę, że mogłam Cię poznać i dziękuję za sympatyczne spotkanie w moim ogrodzie... mam nadzieję, że do następnego razu! :)
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

Dobrze, ze poszerzyłaś. Od razu lepiej :D
Ale Wy macie szczęście z tymi różami. U mnie takich szkółek nie ma.
Mogę tylko wysyłkowo. A Wy możecie jeszcze na żywo zobaczyć i wybrać, co Wam się podoba.
To Wy byłyście dzisiaj w W-wie?
Co mi się ubzdurało, że jutro?
x-S-l
---

Post »

oj jak ja Wam zazdroszczę ;:224
a co tam już kupiłyście czy jutro będziecie latać i polować? ;:196
Awatar użytkownika
Lukrecja
1000p
1000p
Od: 31 maja 2009, o 07:38

Post »

Asiu, Twoje tegoroczne manewry zwalają z nóg! ;:180 Ciurkadełko rewela!!! idealnie dobrane do reszty, zresztą pisała o tym Kasia i inni, też nie wiem co Ci w nim nie pasuje, choć wiadomo, że fotki swoje a real swoje. Poprawisz ustawienie kamyków i będzie ok.
Nazwy róż spisałam... te nowe też... i żałuję, że u mnie takich szkółek nie ma! Liczyć mogę jedynie na wysyłkową sprzedaż. Swoje pierwsze kupowałam w Rosarium, może znasz inne sprawdzone miejsce?
Dziękuję za wszelkie podpowiedzi i te "przed" no i te o które dopiero poproszę ;:196
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Asia, dzięki za wspólny wypad do Wawy, było super! :heja
Następny razem, Londyn ;:138
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Awatar użytkownika
asia2
1000p
1000p
Od: 2 maja 2006, o 19:11

Post »

No to Moi Mili wróciłam. Wczoraj, ale byłam tak złachana, że już nie miałam siły nic skrobnąć... Byłyśmy (jak zapewne większość z Was wie, z Kasią Robaczkiem w W-wie na wystawie "Zieleń to życie") Wspaniała wyprawa ;:71 ! Dla zainteresowanych fotorelacja w wątku u Kasi :D . Coś tam się kupiło, ale moje zakupy to nic w porównaniu ze zdobyczami Robaczka! Zapakować to wszystko do auta - to była sztuka! Dobrze, że mój M był tak kochany i pożyczył nam swój pojazd (zdecydowanie większy!), bo inaczej Kasia musiałaby wracać na dachu... :;230
Iwciach ;:196
Dorcia7 może i raj... tylko dlaczego diablica tu urzęduje ... :twisted:
Beatko mam nadzieję, że jej się nie odmieni, bo taka mi się spodobała...
Robaczku złośliwy, jak wiesz różyczki już są POSADZONE... O Londynie pomyślimy... Na razie sobota...
Sweety, najpierw dziura w ziemi - w kształcie niecki. Wysypałam ją piaskiem i wyłożyłam folią do oczek. Na to nałożyłam kratkę (taką np. jak pod wycieraczkę), na tym ułożyłam kamienie. W środku oczywiście jest woda i pompa do oczka. I tyle. :D
Shirall ;:196 Zakupy fajne, ale bez rewelacji. W sumie nie masz czego żałować, poza możliwością spędzenia weekendu w naszym przemiłym :wink: towarzystwie... :D
Daffodil, to lecę pilnować dalej, robię to z prawdziwą przyjemnością... :wit
Aguś, to ja bardzo dziękuję! ;:cm
Margo, słucha się dobrych rad forumek, no nie? ;:224 Dobrze Ci się ubzdurało, tyle że my byłyśmy dwa dni. :;230
Lukrecjo, kamienie leżą nie tak - ot co. Trzeba będzie nad nimi popracować, żeby tworzyły bardziej harmonijną stertę... :;230 Róże kupuję u Ćwika i jestem zadowolona. Mają sprzedaż wysyłkową. Floribunda też podobno nie najgorsza (chociaż ja osobiście jeszcze nic u nich nie zamawiałam). Rosarium - podstawa.
x-S-l
---

Post »

hehe no jeśli Kasia zaszalała tak samo jak na Gardenii to chyba sobie wyobrażam jak samochód wyglądał....... :;230 ale ważne to, że się dobrze bawiłyście ;:196
mimo moich podchodów, próśb i błagalnych minek rodzice byli nieugięci ale no cóż......chcą mnie w ten sposób nauczyć wypłacalności, a nie ciągłych pożyczek......mimo wszystko mają rację.... :wink:

no a w ten weekend to widzimy się u mnie, no nie? :D
Awatar użytkownika
asia2
1000p
1000p
Od: 2 maja 2006, o 19:11

Post »

Mam nadzieję... Coś mi wczoraj M wspominał, że teściowie się do nas wybierają ;:219 ...
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”