Pozdrawiam Ania
Wiejska działeczka Marty
Re: Wiejska działeczka Marty
Marta
ładny ogródek,dużo zgromadziłaś już roślinek,ciekawe masz pomysły aby upiększać ogródek.
Pozdrawiam Ania
Pozdrawiam Ania
- mmarta1982
- 500p

- Od: 26 sie 2011, o 21:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Witaj Aniu
Już nie mogę się doczekać kiedy stopnieje ten śnieg.W tym roku stawiam na iglaki no i trzeba dorobić obrzeże.Dziś siedze przy maszynie i szyję kolejna sukienkę wpadnie parę groszy na roślinki.
Już nie mogę się doczekać kiedy stopnieje ten śnieg.W tym roku stawiam na iglaki no i trzeba dorobić obrzeże.Dziś siedze przy maszynie i szyję kolejna sukienkę wpadnie parę groszy na roślinki.
- drewutnia
- 1000p

- Od: 1 gru 2011, o 13:06
Z Tym szyciem to nie wiem czy Ci zazdrościć czy współczuć.Kiedyś lubiłam szyć a teraz co mi się odmieniło.Teraz jestem pomocą domową u szefowej produkcji ,i nie chciałabym dla niej szyć.Biedne dziewczyny od rana do wieczora w zakładzie.Ale podziwiam osoby które sie jeszcze nie przekwalifikowały
Dobrze,że czasem dajesz oznaki życia
Dobrze,że czasem dajesz oznaki życia
- dorcia7
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 13 lip 2011, o 13:58
JA niestety jeśli chodzi o szycie to zupełny antytalent,ale podziwiam osoby które potrafią uszyć -miłego dnia 
- mmarta1982
- 500p

- Kontakt:
W zakładzie to i ja bym nie chciała,szyję w domu jak nie mam weny to nie szyję,wtedy robię paznokcie dla odmiany,a jak całkiem nic mi się nic nie chce to odwiedzam koleżanki.
z piwem to żart bo akurat nie lubię
- mamafrania

- Od: 13 paź 2011, o 13:50
Do szycia mam 2 lewe ręce...Dobrze że za ściana mam babcię, która szycie lubi 
- mmarta1982
- 500p

- Kontakt:
Ja lewe ręce mam do ciast,a w szczególności do biszkoptów.
- mamafrania

- Od: 13 paź 2011, o 13:50
W tym to akurat jestem dobra 
Marto serdecznie Cię pozdrawiam . Pospacerowałam po Twoim ogródku. Szczególnie spodobał mi się sposób z donicami. Piękne rabatki stworzyłaś, widzę,ze kamień króluje w Twoim ogrodzie....,pewnie nie brakuje go u Ciebie. Ja też zbieram kamienie, ale u mnie jest ich jak na lekarstwo. Pozdrawiam cieplutko. 
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.
H. Jackson Brown
H. Jackson Brown
- mmarta1982
- 500p

- Kontakt:
Witaj
rzeczywiście lubię kamienie są trwałe,ale trochę trochę ciężkie.Donic muszę dorobić bo mało mi ich już zostało.
Martusiu może kiedyś spróbuję zrobić coś podobnego u siebie. Odnośnie szycia , to uważam, że każda kobieta powinna to umieć, choćby po to żeby zrobić drobne naprawy w domu.Zawodowo natomiast praca szwaczki -to ciężka praca, a jeszcze jak się pracuje w akordzie to już wyzysk człowieka przez człowieka. 
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.
H. Jackson Brown
H. Jackson Brown
Martuś trafiłam i ja wreszcie po przerwie do Ciebie. Bardzo pięknie skomponowałaś te rabaty. Ta gra kolorów jest super. Zwłaszcza te żywe kolory. Co do szycia, to zazdroszczę talentu - ja tylko guziki potrafię przyszyć 
Pozdrawiam, Kasia {Nie pytaj świata dokąd zmierza, bo nie daj Boże Ci odpowie[...]Co ma przeminąć, to przeminie. A co ma zranić do krwi zrani [...]}
Kawałek zielonego marzenia
Kawałek zielonego marzenia
- mmarta1982
- 500p

- Kontakt:
Witaj Kasiu
Lubię kolory choć przyznaję że trochę ich ubywa,bo na początku to przeważnie byliny,a tteraz stopniowo dokupuję iglaki i krzewy,właśnie wczoraj kupiłam 2 wierzby Iwy,1 Hakuro szczepione na pniu i 2 jałowce.Przed chwilą koleżanka dowiozła mi folję do oczka które planuję zrobić przy skalniaku na środku,ale dziś wiatr straszny więc chyba jutro dopiero coś zadziałam.Mam nowa sąsiadkę która tez złapała bakcyla więc trochę na początku jej pomagam.
- mmarta1982
- 500p

- Kontakt:
Jeszcze nie do końca gotowe ale mam ozko na moim ulubionym skalniaku.

- dorcia7

- Od: 13 lip 2011, o 13:58
Oczko świetne i kalosze (?)