Foggia-Marysiu ja też chodzę po ogródku i szukam gdzie coś jeszcze wykopać,wykarczować i zrobić rabatkę dla róz.Jeną już przygotowałam-zmieszczą się tylko 3 róże a gdzie 7 pozostałych?
Stasiu 109-biała jest olśniewająco białą różą,Powtórzyła kwitnienie i to solidnie,puściła też duże pędy.Jestem z niej(czerwcowy zakup)bardzo zadowolona.Mam 2 szt.
Aniu DS-Artemis oprócz pięknych kwiatów zachwyca mnie pokrojem krzewu.Jest zwarty i taki kopulasty-to właśnie jest dużym plusem,bo ładnie wygląda.Nie zapisuj tylko kupuj
Iza-Snehurka to miniaturka,krzew 30-35 cm,kwiatuszki 0,5cm ale jest ich chmara.Wygląda jak gipsówka.Trudno zrobić zdjęcie krzewikowi bo tam zarośnięte bylinami i jednorocznymi.Jak mi się uda to wstawię.
Halinko zaraz wstawię pastelki Teasing Georgii i Księżniczki Margarety(w tej ostatniej kwiaty już więdną więc zdjęcie nie odda pastelu za to pokaże rozetkę)
Jadziu oporócz pastelowych to mocne kolory też uwielbiam i je mam.Cała rabatka czerwonych 7szt.Westerland-pomarńcz,Hannah-malinowo czerwona,okrywowe -mocne akcenty różu i czerwieni,żółte no i pastele.