Z góry dziękuję. A Ty sobie popatrz u mnie może akurat będę się mogla czymś odwdzięczyć
Ogród Joli
- Jagusia
- 1000p

- Od: 24 lis 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: Ogród Joli
Jolu
Z góry dziękuję. A Ty sobie popatrz u mnie może akurat będę się mogla czymś odwdzięczyć
Nie traktuj życia serio i tak nie wyjdziesz z niego żywy!
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
- jola1
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 4 kwie 2008, o 08:15
Jagusiu jak patrzę na zdjęcie na pierwszej stronie Twojego wątku to dostaję oczopląsu.
- Jagusia
- 1000p

- Od: 24 lis 2007, o 18:02
- Kontakt:
hihihihihihi - ktoś tutaj na forum nazwał swój wątek "misz-masz" - to chyba powinna być nazwa mojego ogródka
Groch z kapustą i czego tam jeszcze nie ma...
Groch z kapustą i czego tam jeszcze nie ma...
Nie traktuj życia serio i tak nie wyjdziesz z niego żywy!
- jola1

Ale takie ogródki są piękne, nie widać co przestało kwitnąć bo wolne miejsca są zasłaniane przez inne roślinki.Ja mam u siebie taka rabatkę bylinową, zarasta co roku ze skrawka ziemi nie widać ale o to mi chodziło, nie mam siły tam kopać a zlikwidować nie chciałam.
- Zyta

- Od: 21 maja 2008, o 21:38
- Kontakt:
Witaj Joluś
Ja też rezerwuję sadzonkę tej tarczownicy gdy będziesz miała na zbyciu
Miłego dnia
Ja też rezerwuję sadzonkę tej tarczownicy gdy będziesz miała na zbyciu
Miłego dnia
;)) Widzę wymiana od samego rana ;)) Tarczownicy nie znam, ale wygląda fajnie.
Pozdrawiam Was!
Pozdrawiam Was!
- Zyta

- Od: 21 maja 2008, o 21:38
- Kontakt:
Joluś
Kurier był z zamówionymi żurawkami nie szukał mnie ...na Ogrodzie i odjechał. Tak mi smutno
Kurier był z zamówionymi żurawkami nie szukał mnie ...na Ogrodzie i odjechał. Tak mi smutno
Musisz korzystać z opcji monitorowania paczki w Internecie. Wtedy będziesz wiedziała kiedy spodziewać się paczuchy (zachować czujność) i nie zagłębiać się w dalekie zakątki ogrodu ;) Niektórzy dzwonią i się umawiają na godziny, ale to rzadkość. Proś zawszę sprzedawcę o numer listu przewozowego Twojej przesyłki i sprawdzaj sobie w necie. Ja tak zawsze robię ;)zyta.malek pisze:Joluś![]()
- MalinaG
- 1000p

- Od: 30 sie 2008, o 09:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jolu! Już chciałam protestować,że to nie Inversa,bo sztywny,ale doczytam dalej.....piękny okaz
.Napisz coś więcej o tej cimcifudze...
Co posadziłaś między drzewiastymi?
Co posadziłaś między drzewiastymi?
Pozdrawiam Ala
Zapraszam do siebie
Zapraszam do siebie
Jolu jest lepszy sposób na wysyłkę Zytce. Podrzuć na spotkanie 22 maja:D
- jola1

Kobiety Zyta miała paczkę pewnie od Igi .
Do mnie kurier zawsze dzwoni że jedzie ,może nie miał telefonu Zyty.Nie wiem co się dzieje w przypadku gdy adresata nie zastanie, czy przywozi na drugi dzień?
MalinaG ta cimcifuga to straszny śmierdziuch, przywiozłam ją na zewnątrz samochodu bo nie dało się wytrzymać w jej towarzystwie. Między drzewiastymi na razie posadziłam koleusy ale mam zamiar zadarnić jakimiś floksami szydlastymi albo czymś podobnym.
Wybieram się jutro na targi "Eden 2011" to może coś zakupię ale podejrzewam że ceny będą wywindowane.
Do mnie kurier zawsze dzwoni że jedzie ,może nie miał telefonu Zyty.Nie wiem co się dzieje w przypadku gdy adresata nie zastanie, czy przywozi na drugi dzień?
MalinaG ta cimcifuga to straszny śmierdziuch, przywiozłam ją na zewnątrz samochodu bo nie dało się wytrzymać w jej towarzystwie. Między drzewiastymi na razie posadziłam koleusy ale mam zamiar zadarnić jakimiś floksami szydlastymi albo czymś podobnym.
Wybieram się jutro na targi "Eden 2011" to może coś zakupię ale podejrzewam że ceny będą wywindowane.
- Tajka

- Od: 23 sty 2010, o 17:32
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jolu witaj.
Tarczownica ma bardzo ciekawy kolor kwiatów.
Moja świecznica ma bordowe liście i różowe kwiaty w pąkach, które później bieleją.
Pachnie cudownie, tylko zapomniałam nazwy odmianowej .
Tarczownica ma bardzo ciekawy kolor kwiatów.
Moja świecznica ma bordowe liście i różowe kwiaty w pąkach, które później bieleją.
Pachnie cudownie, tylko zapomniałam nazwy odmianowej .
- jola1

Tajeczko kupiłam siostrze taką z czerwonymi liśćmi dwa lata temu we Florexpolu ale siostra narzekała na nią więc sobie zakupiłam taką "zwykłą" , dobrze że rośnie z dala od siedzi ludzkich, ale szkoda mi jej wykopać bo wygląd i z kwiatami i bez ma piękny.
Jolu to na targi grubszy portfel proponuję zabrać
była w ubiegłym tygodniu w Kurowie i tam sporo zmian i promocyjne ceny na niektóre rośliny też trafiłam
była w ubiegłym tygodniu w Kurowie i tam sporo zmian i promocyjne ceny na niektóre rośliny też trafiłam