- w pracy mam zablokowane allegro i ciekawe kiedy się dopatrzą że przesiaduję na tym forum i też mi je zablokują
Moje zielone - rośliny AGI Z
- ingga
- 500p

- Od: 7 paź 2009, o 10:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: Moje zielone - rośliny AGI Z
Już nie moge się doczekac kiedy dotrę do domu i sprawdzę co ma w ofercie Pan Piotr
- w pracy mam zablokowane allegro i ciekawe kiedy się dopatrzą że przesiaduję na tym forum i też mi je zablokują
- AGA Z
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 14 paź 2009, o 11:20
Aniu, każdy z Nas ma taką roślinę lub grupę roślin, które za nic nie chcą rosnąć. Moje to cisusy. Miałam kiedyś od babci rombolistnego. Był hodowany od malutkiej szczepki. Kiedy był już duży z dnia na dzień opadało mu coraz więcej listków. Nie wiem dlaczego tak się stało.
Ingga, teraz nie ma nic na Allegro od Pana Piotra.
sprawdz tutaj Wpisz jako użytkownik "piotrk"
Ja sobie wypiszę i pojadę z lista. Chociaż ostatnio też pojechałam z listą, ale jak weszłam do szklarni to dostałam kociokwiku. Nie wiedziałam gdzie patrzeć. Tyle tego było. Morze kwiatów. Tylko jednego wzięłam z listy a resztę to wybierałam po kolorach kwiatów.
Już nie moge się doczekać kiedy znów pojadę. Tylko kto Mnie zawiezie. Nie M. bo nic nie kupię.
Ingga, teraz nie ma nic na Allegro od Pana Piotra.
sprawdz tutaj Wpisz jako użytkownik "piotrk"
Ja sobie wypiszę i pojadę z lista. Chociaż ostatnio też pojechałam z listą, ale jak weszłam do szklarni to dostałam kociokwiku. Nie wiedziałam gdzie patrzeć. Tyle tego było. Morze kwiatów. Tylko jednego wzięłam z listy a resztę to wybierałam po kolorach kwiatów.
Już nie moge się doczekać kiedy znów pojadę. Tylko kto Mnie zawiezie. Nie M. bo nic nie kupię.
Pozdrawiam Agnieszka
Spis treści
Spis treści
- Taccanivea
- 1000p

- Od: 24 cze 2009, o 12:49
Ja mam tak samoingga pisze:Już nie moge się doczekac kiedy dotrę do domu i sprawdzę co ma w ofercie Pan Piotr
- w pracy mam zablokowane allegrooo i ciekawe kiedy się dopatrzą że przesiaduję na tym forum i też mi je zablokują
- AGA Z

Ja nie miałam takiego problemu. Całe biuro było na Mojej głowie. Bywało tak, że nie miałam czasu na śniadanie.
Ale to była najlepsza praca na świecie.

Ale to była najlepsza praca na świecie.
Pozdrawiam Agnieszka
Spis treści
Spis treści
- Taccanivea
- 1000p

- Od: 24 cze 2009, o 12:49
Ja też uważam, że moja praca jest bardzo dobra, tylko bywają dni, kiedy nie ma nic a nic do zrobienia i wtedy przesiedzieć te 8 h bezczynnie to masakra jakaś...
- AGA Z

8 godzin to strasznie długo na nic nierobieniu.
Zobaczcie Moje aeonium. Dostałam je od sąsiadki. Wstawiłam do wody i za jakiś czas puściły się korzonki. Jak posadziłam to rosło tylko w górę, ale po jakim czasie rozkrzewiło się na 3. Latem zirytowałam się, bo widziałam w sklepie takie cudne, rozrośnięte na boki. Obcięłam te trzy pędy i wystawiłam na balkon. Jak wróciliśmy z działki patrzę a tam same tyci kropeczki. Teraz mam 14 rozetek. Na następny rok poprzycinam je i bardziej się rozkrzewi.

Jutro cyknę fotki lepsze, dzisiaj już za ciemno.
Zobaczcie Moje aeonium. Dostałam je od sąsiadki. Wstawiłam do wody i za jakiś czas puściły się korzonki. Jak posadziłam to rosło tylko w górę, ale po jakim czasie rozkrzewiło się na 3. Latem zirytowałam się, bo widziałam w sklepie takie cudne, rozrośnięte na boki. Obcięłam te trzy pędy i wystawiłam na balkon. Jak wróciliśmy z działki patrzę a tam same tyci kropeczki. Teraz mam 14 rozetek. Na następny rok poprzycinam je i bardziej się rozkrzewi.

Jutro cyknę fotki lepsze, dzisiaj już za ciemno.
Pozdrawiam Agnieszka
Spis treści
Spis treści
- Andziax007

- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Kontakt:
Piękniutka
Mnie się marzy ta z ciemnymi listkami 
- AGA Z

Mnie też. Już nawet miałam odnóżki, ale chyba były za małe i nic z niej nie wyszło. Może też było za zimno, bo to luty był. 
Pozdrawiam Agnieszka
Spis treści
Spis treści
- Andziax007

- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Kontakt:
Aguś nie wiem...nie miałam jeszcze tej roślinki
W każdym bądź razie roślinki najlepiej się ukorzeniają wiosną choć w tym roku coś się poprzestawiało
W każdym bądź razie roślinki najlepiej się ukorzeniają wiosną choć w tym roku coś się poprzestawiało
- AGA Z

Wiem Aniu, ale jak dawali to brałam. 
Pozdrawiam Agnieszka
Spis treści
Spis treści
- ewelina8005
- 1000p

- Od: 24 lip 2009, o 12:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
pieknie się rozkrzewiło 
Aga co tam ukrywasz w domu jeszcze

Aga co tam ukrywasz w domu jeszcze
- AGA Z

Ewelinko, jeszcze troszkę zostało. Będę zamieszczać fotki na pewno. Kwiatów musi wystarczyć do wiosny. 
Pozdrawiam Agnieszka
Spis treści
Spis treści
- Anetta
- 1000p

- Od: 17 sie 2009, o 16:23
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Śliczne aeonium Ci się zrobiło :P
- pingu
- 1000p

- Od: 23 maja 2009, o 22:50
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
To tak jak ja, nawet za dobrze nie zaczęłam, a już miałam dość. Nawet filmu nie przetrzymałamAGA Z pisze: A macie jekieś tytuły książek, przez które nie przebrneliścieNa Mojej osobistej liście nr jeden to "Pan Tadeusz". Zaczynałam trzy razy i ani razu nie przeczytałam do końca.
Patrycja Moje doniczkowce
"I have spread my dreams under your feet; Tread softly because you tread on my dreams."
"Rzuciłem rozpostarte sny pod twoje stopy; Stąpaj ostrożnie - depczesz moje sny." W.B.Yeats
"I have spread my dreams under your feet; Tread softly because you tread on my dreams."
"Rzuciłem rozpostarte sny pod twoje stopy; Stąpaj ostrożnie - depczesz moje sny." W.B.Yeats
- trzynastka

- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Jedna taka której nigdy nie doczytałam lalka ...kurde ale nuda
śliczne to aeonium
śliczne to aeonium