Działka Gigusi- cz.3
- giga45
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witajcie dziewczyny wieczorkiem.
Bardzo dziękuje, za wizytki i ciepłe słowa.
Jolu Graj spotkanie na 100%udane. Miło jest się spotkać z forumkami, i ma sie wrażenie, że sie znamy od lat :P
Dziewczyny co do róż to ja naprawdę nie znam jakiegoś specjalnego przepisu-wsadziłaam patole na próbę, a tu taka
niespodzianka.
Halinko -jaka ze mnie mistrzyni, ja na próbe a one rosną :P
Lamio droga, [/b]ja dzisiaj pocięłam różę, którą podarował Grześ, bo już przekwitła i znów patyki do ziemi poszły. Na próbę - nie w terminie i zobaczę co wyjdzie. Patyki zarówno te jak i tamte miały ok. 20cm. muszą mieć oczka i ok. 8cm do ziemi.

Bardzo dziękuje, za wizytki i ciepłe słowa.
Jolu Graj spotkanie na 100%udane. Miło jest się spotkać z forumkami, i ma sie wrażenie, że sie znamy od lat :P
Dziewczyny co do róż to ja naprawdę nie znam jakiegoś specjalnego przepisu-wsadziłaam patole na próbę, a tu taka
niespodzianka.
Halinko -jaka ze mnie mistrzyni, ja na próbe a one rosną :P
Lamio droga, [/b]ja dzisiaj pocięłam różę, którą podarował Grześ, bo już przekwitła i znów patyki do ziemi poszły. Na próbę - nie w terminie i zobaczę co wyjdzie. Patyki zarówno te jak i tamte miały ok. 20cm. muszą mieć oczka i ok. 8cm do ziemi.

-
BOzENA1542

- Od: 14 cze 2008, o 21:31
- Lamia
- 500p

- Od: 27 maja 2008, o 14:22
Witaj Giguś!
W sobotę przyniosę z działki sekator i będe ciachać moje róże pod balkonem
Te pnące też,a co mi tam
I tak jest tego wszystkiego full 
Tylko że ja je do doniczek wsadzę i będe podlewać na podstawek tak jak mówiłaś.
Zostawię je na balkonie w moim sanatorium
Żebym miała je pod kontrolą...
Dzięki za rady
Buziole!
W sobotę przyniosę z działki sekator i będe ciachać moje róże pod balkonem
Te pnące też,a co mi tam
Tylko że ja je do doniczek wsadzę i będe podlewać na podstawek tak jak mówiłaś.
Zostawię je na balkonie w moim sanatorium
Dzięki za rady
Buziole!
GIGUŚ, ale fajne spotkanie mieliście..Miło Was zobaczyć...
Widać,że rękę do ukorzeniania patyków to Ty masz... A próbowałaś może ukorzeniać wiciokrzew? Bo ja uciachałam kawałek i nie wiem czy do ziemi czy do wody
Działkę masz dużą to i sporo pracy trzeba włożyć, ale efekty widać...Ładnie, czyściutko..Altanka super..
Widać,że rękę do ukorzeniania patyków to Ty masz... A próbowałaś może ukorzeniać wiciokrzew? Bo ja uciachałam kawałek i nie wiem czy do ziemi czy do wody
Działkę masz dużą to i sporo pracy trzeba włożyć, ale efekty widać...Ładnie, czyściutko..Altanka super..
- giga45

- Od: 28 lut 2008, o 12:55
Witajcie kochani.
Ale pogoda, pada i pada, mokro na działce i truskawki zgniły
Tessiu kochana nie spodziewałam się, że twoje patyki tak sie przyjmą, super cieszę się, a hortensji nie wysłałaś mi.
Bożenko cieszę się, że korzeń Ci sie podoba i ze zakwitły kwiatuchy ode mnie. Na wypłatę wysyłam paczki bo teraz krucho z kasą.
Marioluś ja nie nakrywałam butelkami-ot tak wsadziłam i tyle i sie przyjęły.
Anuś- Lamio- próbuj na wszystkie sposoby. Tak ja ja musi sie udać.
Jolunia dziekuje za ciepłe słowa. Wiciokrzewa wsadzaj do ziemi ale zdrewniałą łodyge-też mi się przyjął, i nawet milin. ja teraz tnę co sie da i wsadzam gdzie sie da hihi
normalnie zarazilam sie po tym jak od Tesski patyki sie przyjęły i zakwitły.
Buziaki kochane spokojnego i przyjemnego wieczorku :P
Ale pogoda, pada i pada, mokro na działce i truskawki zgniły
Tessiu kochana nie spodziewałam się, że twoje patyki tak sie przyjmą, super cieszę się, a hortensji nie wysłałaś mi.
Bożenko cieszę się, że korzeń Ci sie podoba i ze zakwitły kwiatuchy ode mnie. Na wypłatę wysyłam paczki bo teraz krucho z kasą.
Marioluś ja nie nakrywałam butelkami-ot tak wsadziłam i tyle i sie przyjęły.
Anuś- Lamio- próbuj na wszystkie sposoby. Tak ja ja musi sie udać.
Jolunia dziekuje za ciepłe słowa. Wiciokrzewa wsadzaj do ziemi ale zdrewniałą łodyge-też mi się przyjął, i nawet milin. ja teraz tnę co sie da i wsadzam gdzie sie da hihi
Buziaki kochane spokojnego i przyjemnego wieczorku :P