A róża marketowa, a taka ładniusia
Nasza działeczka- kolejne etapy powstawania
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- madziarynka
- 200p

- Od: 21 maja 2009, o 00:34
Piękne kolorki tych cynii, zwłaszcza ta pomarańczowa, aż nierealna...
Pozdrawiam i zapraszam do mnie, Magda
Początki madziarynki - czyli jak z chaszczy zrobić ogród
Początki madziarynki - czyli jak z chaszczy zrobić ogród
Irenko z tymi zdjęciami to jest tak, że robię po kilka ujęć , a potem wybieram wg mnie najlepsze...Cieszę się, że to z różą przypadło Ci do gustu.....
Agnieszko, a u mnie ślimaki cynii nie ruszyły /siałam w rozsadniku i potem pikowałam na miejsce stałe/, ale za to podżerają mi łubin
Madziarynko to prawda kolorki cynii są bardzo mocne i wyraziste..
Agnieszko, a u mnie ślimaki cynii nie ruszyły /siałam w rozsadniku i potem pikowałam na miejsce stałe/, ale za to podżerają mi łubin
Madziarynko to prawda kolorki cynii są bardzo mocne i wyraziste..
Iza u mnie też zaraza na pomidorach...Oberwałam większe zielone, może dojdą..
Choróbsko jakieś przypałętało się też na ogórki
...chyba mączniak
Większe zerwałam, krzaki popryskałam....Zobaczymy
Elu no to ciekawe dlaczego cynie u Ciebie nie wzeszły...U mnie dosyć szybko /parę dni/ wschodziły, a potem pikowałam i tak teraz pięknie kwitną...W przyszłym roku na pewno je wysieję
Jacku cynie to naprawdę bardzo wdzięczne kwiatki....Codziennie rozwijają się kolejne pączki , tylko kolorków niewiele..
A mieczyki to zakwitły u mnie tylko dwa i na razie cisza...
A tutaj parę innych kwitnących..
dimorfoteka
bardzo mizerna tunbergia, ale parę kwiatuszków ma

dziwaczek

Elu no to ciekawe dlaczego cynie u Ciebie nie wzeszły...U mnie dosyć szybko /parę dni/ wschodziły, a potem pikowałam i tak teraz pięknie kwitną...W przyszłym roku na pewno je wysieję
Jacku cynie to naprawdę bardzo wdzięczne kwiatki....Codziennie rozwijają się kolejne pączki , tylko kolorków niewiele..
A mieczyki to zakwitły u mnie tylko dwa i na razie cisza...
A tutaj parę innych kwitnących..
dimorfoteka
bardzo mizerna tunbergia, ale parę kwiatuszków ma

dziwaczek

Jolami!
Gratuluję Ci zbiorów, tak zdrowo wszystko rośnie! I nie zapomniałaś o kwiatach, tyle ich masz!
Moją uwagę przykuł łubin w kolorze, no właśnie jaki to kolor?! Niespotykany!!
Ech!
Gratuluję Ci zbiorów, tak zdrowo wszystko rośnie! I nie zapomniałaś o kwiatach, tyle ich masz!
Moją uwagę przykuł łubin w kolorze, no właśnie jaki to kolor?! Niespotykany!!
Ogród nad Oranią
Z miłością do Ogrodu - Orania
Z miłością do Ogrodu - Orania
KOchani witajcie! Wróciłam z urlopu i nadrabiam zaległości na forum
A słonecznik to ozdobny, mam jeszcze posadzone jadalne...A co do ogórków to u mnie plony baaaardzo mizerne
A poza tym posadziłam kiepską odmianę ogórków i nawet nie nadawałyby się do słoików..
Ma jakieś takie płożące, wiotkie i kruche łodygi i mi się to nie podoba
Troszkę kwitnących

Joluś teraz to i Twój dziwaczek już pewnie kwitniejollla500 pisze:O widzę że dziwaczek już Ci zakwitł, mojemu jeszcze daleko do zakwitnięcia![]()
Słoneczniki to moje ulubione kwiaty....śliczny jest ten Twój![]()
Joluś i co teraz będzie kiszenie ogórkówu mnie jakoś słabe w tym roku plony, czyżby przez tą dziwaczną pogodę
Jacku, a ja z kolei w przyszłym roku dimorfoteki nie wysieję..Jacek P.... pisze:Piękne kolorkiWłaśnie dimorfoteki nie wysiałem w tym roku, a bardzo ją lubię.
Oranio dziękuję....Łubinem to jestem rozczarowana tzn kolorami, bo na opakowaniu były różne kolorki, a jak na razie to wszystko jest w tonacji róż- bordo...U Ciebie widziałam chyba żółty....Piękny jest!Orania pisze:Jolami!![]()
Moją uwagę przykuł łubin w kolorze, no właśnie jaki to kolor?! Niespotykany!!Ech!
Troszkę kwitnących

Izatu.ja pisze:Ty się wczasowałaś a działeczka kwitnie![]()
Mieczyk piękny - niestety u mnie w tym roku ani jeden nie zakwitnieTo chyba koniec mojej przygody z mieczykami.
Iza, a skąd wiesz, że u Ciebie nie zakwitną?Moje mieczyki też jeszcze nie wszystkie kwitna, ....ciekawa jestem jakie kolorki jeszcze pokażą, bo jak na razie to nic specjalnego... U kogoś widziałam takie piękne fioletowe