Wracaj Elżbietko, wracaj... jeśli uważasz że jest po co.Elizabetka pisze:Gabrysiu wrócę w któtce bo tu się zanosi na dłuższe posiedzenie.To co zobaczyłam nie wystarczy.
Bardzo będę rada.
Boguśko, ale są też dzielnice i miejsca gdzie strach iść samemu.bogusia177 pisze:Mo piyknie dziołcha ze wsi w tym mieście---- zazdrościć :P
Wiolu, w zeszłym roku byłam w Sandomierzu na wycieczce i muszę Ci powiedzieć, że to miasto bardzo mi się spodobało.tulipanka pisze:Gabi, ślicznie obfociłaś swoje miasto.
Śląsk zawsze kojarzył mi się .... powiedzmy, nie zbyt kolorowo, a tu proszę! W życiu nie zgadła bym, że to Racibórz.
Jako dziecko często bywałam u cioci na Śląsku, a dokładniej w Rybniku i to co zapamiętałam z tamtego okresu, nijak ma się do tego co pokazałaś![]()
Ależ by było pięknie na tym świecie, gdyby wszystkie, albo chociaż większość miast tak wyglądała
Te widoki, podziemia...
Też tam jest co oglądać i podziwiać.
Może nie było już tak kolorowo, bo to był wrzesień, ale wspominam miasto bardzo miło.
Mam stamtąd jakieś zdjęcia, muszę poszukać.
Aniu, ja myślę że takich miast jest coraz więcej.Raczek pisze:Wiolu wiesz ja zauważyłam,że w moim Elblągu też zaczyna wyglądać podobnie jak u Gabi.tulipanka pisze:Gabi, ślicznie obfociłaś swoje miasto.
Ależ by było pięknie na tym świecie, gdyby wszystkie, albo chociaż większość miast tak wyglądała
Jest bardzo dużo kompozycji i klombów z kwiatami,jest godło Elbląga zrobione z kwiatów.
I tak być powinno. Pewnie i w Elblągu jest pięknie, tylko się tego nie zauważa tak na co dzień.
Krysiu, Racibórz był zawsze zaliczany do czystych miast i tak jest zawsze.KaRo pisze:No ładny ten Twój Racibórz,ładny ,czysty,kolorowy.
Czy zawsze tak jest czy to tylko okazjonalny wygląd miasta?
Takie klomby i zieleń jest co roku, nie tylko od święta.
Nie są to jeszcze wszystkie skwerki, musiałabym poświęcić jeszcze jeden dzień, aby wszystko obejść.
Może kiedyś się jeszcze zmobilizuję i dokończę obchód, a jest co oglądać.
Izo, teraz już znaszchatte pisze:
Gabi, wiesz jak to jest: często im blizej, tym dalejAle wcześniej nie znałam nikogo z Raciborza ;)