Witam Was wszystkich w tym Nowym Roku

Mam nadzieję, że będzie lepszy niż ten stary i więcej czasu będzie na działkę i forum

Plany oczywiście już są, nawet już pierwsze zamówienia poczynione

no ale to tak jest, to jest po prostu silniejsze ode mnie i muszę kupować
Na działce nic się nie dzieję, ogólnie ostatnie prace porządkowe na koniec roku jeszcze udało mi się zrobić, a teraz czeka wszystko do wiosny

W tym roku muszę pozamykać kilka tematów, które zostały niezrealizowane w roku ubiegłym i planami nie wybiegam zbyt daleko

Na bieżąco w miarę potrzeb hehe.
Olu[Bufo-bufo] moje chryzantemy to w większości niskie i nie trzeba ich uszczykiwać, same się formują. Ogólnie na forum jest onfo jak uszczykiwać żeby się zagęszczały, bo czytałem kiedyś porady, ale to kilka razy trzeba hehe.
Alicjo[Alicja125], Pestko, Kasiu[1Kasia1] dziękuję.
Stasiu[stasia_ogrod] z tymi chryzantemami to u mnie wygląda tak, że ja ich nie uszczykuję i same tak rosną, jak dwie uszczknąłem, później zapomniałem to mi takie badyle porosły, że szkoda gadać hihi.
Ewelina[ewelkacha88] to prawda chryzantemy w tym późnym okresie dodają ogrodowi uroku. Jak tam wymyśliłaś już jakieś podpory dla róż?
Iwonka[iwona0042] no właśnie nic z nimi nie robiłem, same tak sobie gęsto rosną
Marysiu[Maska] część chryzantem zimowała, część dosadzałem w tym roku. Oj nie wiem czy dałbym radę dwie działki obrobić hehe, aczkolwiek u nas niestety schodzą na pniu, więcej chętnych niż działek.
Aniu[anna1946] no muszę wstawiać już fotki niestety historyczne, bo wszystko ju pokazywałem, chyba w ubiegłym roku zrobiłem mniej zdjęć
Andrzeju[any57] cieszę się bardzo, że zaglądasz
Soniu[cyma2704] oj plany są ale nie wybiegam z nimi hehe, muszę nadrobić zaległości.
Aniu[anabuko1] hehe pełno mamy i tylko patrzeć trzeba gdzie trawę zabrać