Mój ogródek - chatte - 3cz. 2008r
Jolciu, co Ty tak wolno piszesz. Trzeba szybciej, metodą bezwzrokową

Maria
Mój ogród: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=7504
Mój ogród: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=7504
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
A ja wiem co robi gospodyni. Pracuje w ogródku i nie znajdziecie jej przy kompie. Pewno niedługo coś pokaże - może u niej już wiosna ? 

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
Wybaczcie, zaniedbałam trochę swój ogródek
Chodziłam po Waszych, to dlatego.
Ulko, śniegu faktycznie trochę było, ale juz go nie ma. Mróz też był i jeszcze bywa w nocy, na szczęście niewielki.
Krzysztofie, ja całą zimę martwię się o te wiosenne przymrozki, ale jak wiosna zaczyna się w lutym, to one są tym groźniejsze.
Jolciu, Marysiu, Grażynko, Ignis, dziękuję, że wpadłyscie do mnie!
Niezupełnie jest tak, jak piszesz Grażynko ;) W ogródku byłam nie więcej jak półtorej godziny, a i tak siedzenie mi trochę zmarzło
Wiosna niesmiało zaznacza swoją obecność w moim ogródku. Wreszcie wychodzą z ziemi ranniki, a nawet pojawiły się siewki ciemierników!
Tylko krokusów jeszcze nie widać
Niestety nie mogę tych nowinek udokumentować, bo po zmianie karty graficznej przestały mi działać sterowniki do aparatu, a z płyty nie mogę zainstalować, bo mi się popsuła nagrywarka
Trochę potrwa, zanim będę mogła wstawiać nowe zdjęcia. Pocieszam się jednak, ze jak sprzęt będzie w pełni sprawny, to i widoki w ogródku będą ciekawsze
Pozdrawiam Was wszystkich wiosennie

Chodziłam po Waszych, to dlatego.
Ulko, śniegu faktycznie trochę było, ale juz go nie ma. Mróz też był i jeszcze bywa w nocy, na szczęście niewielki.
Krzysztofie, ja całą zimę martwię się o te wiosenne przymrozki, ale jak wiosna zaczyna się w lutym, to one są tym groźniejsze.
Jolciu, Marysiu, Grażynko, Ignis, dziękuję, że wpadłyscie do mnie!

Niezupełnie jest tak, jak piszesz Grażynko ;) W ogródku byłam nie więcej jak półtorej godziny, a i tak siedzenie mi trochę zmarzło

Wiosna niesmiało zaznacza swoją obecność w moim ogródku. Wreszcie wychodzą z ziemi ranniki, a nawet pojawiły się siewki ciemierników!

Niestety nie mogę tych nowinek udokumentować, bo po zmianie karty graficznej przestały mi działać sterowniki do aparatu, a z płyty nie mogę zainstalować, bo mi się popsuła nagrywarka

Pozdrawiam Was wszystkich wiosennie

- Babopielka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
Hurra! Mam zdjęcia! Moje dzieci nauczyły mnie innej metody ładowania zdjęć z aparatu na komputer i udało się
Nie mam pojecia, dlaczego moja stara metoda nie działa, a ta dzieci - tak, ale to nieważne! Najważniejsze, ze mogę pokazać zdjęcia
Jeszcze nie teraz, bo syn juz stoi nade mną
, ale zrobie to po 20-tej 
Zaczekajcie jeszcze troszkę

Jeszcze nie teraz, bo syn juz stoi nade mną

Zaczekajcie jeszcze troszkę