Ogród Marty -Cz . X

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Krychna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 mar 2010, o 19:27
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Ogród Marty -Cz . X

Post »

:wit Martusiu w Nowym Roku życzę dużo zdrowia, szczęścia i obfitych kwitnień ogrodowych ;:196

Ależ tęskno już do wiosny, nie mogę się już doczekać tego biegania od rabatki do rabatki... Piękna wiosenka Martusiu ;:138
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Martusiu bardzo dziękuję za życzenia! wiosenne fotografie rozjaśniają oblicze :D Za oknem sypie śnieg, to dobrze! może nie będziemy musiały okrywać roślin kożuchami ;:306 Pomyślności i zdrowia dla Ciebie i Rodzinki na Nowy 2017 Rok! Mocno całuję i do zobaczenia w nowym roku ;:196
Awatar użytkownika
pela11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2015, o 00:21

Post »

Martuniu , u mnie też za oknem widzę śnieg ,więc niech pada i otuli białą kołderką nasze roślinki , bo idzie jednak zima . Wszystkiego dobrego w Nowym Roku .
Awatar użytkownika
Blueberry
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 kwie 2013, o 22:34
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku ;:4 a widoki cieszą oczy, zwłaszcza gdy na dworze wichura ;:108
?Nadzieja to jest kwiat, który zakwita i rośnie gdy inni go podlewają.? Charles Martin
Truskawkowa działka cz.3 Zielona ferajna cz.4
Pozdrawiam, Natalia
Awatar użytkownika
alicjad31
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lip 2013, o 20:38

Post »

Witaj Martuś wiosne śliczną pokazałaś ;:215 Ciekawe jaka będzie pogoda w sezonie ogrodowym .Oby była bardzo sprzyjająca dla naszych roślin :D
Zdrówka Ci życzę
Pozdrawiam Alicja
Awatar użytkownika
wiewioreczka
500p
500p
Od: 11 maja 2012, o 23:03

Post »

Martuś wszystkiego dobrego w Nowym Roku, spełnienia roślinnych marzeń i dużo zdrówka ;:196 Bardzo przyjemnie pospacerować po Twoim wiosennym ogrodzie, niedawno wróciłam z mojego zasypanego na 30 centymetrów z temp minus 15 :D

Przyjemnego dzionka, pozdrawiam ciepło :D
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

Wszelkiej pomyślności życzę w Nowym Roku ;:196
U mnie śniegu nadało ledwo, ledwo.
Mam nadzieję, że to wystarczy roślinom.
Przed nami najgorsza noc
Iwonka1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 wrz 2015, o 20:35

Post »

Żółciutkie kwiaty mahonii dają tyle energii, że aż jaśniej się patrzy na świat. Chociaż ostatnio nie mogę narzekać. Spadł śnieg, przyszedł mróz a na niebie nareszcie zagościło słonko :tan Mam nadzieję, że trochę poświeci, bo ostatnie miesiące niestety obfitowały w chmury i deszcz i miałam już tego serdecznie dosyć. I chociaż słoneczną zimę nawet lubię, to zdecydowanie wolę Twoją wiosnę ;:108 Pozdrawiam ;:196
Awatar użytkownika
Kasiula17
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 lis 2013, o 22:22

Post »

Witaj Martuś jak tam w ogrodzie zima? wiosenkę widzę piękną ale czy sa pod śnieżną kołderką ?
Awatar użytkownika
TerDob
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2008, o 17:06

Post »

Martuś i ja witam cieplutko ;:168
Co tam u Ciebie ?? zima , śnieg , mróz - czy już po zimie ?? Jak tam Twoje różyczki przeżyły takie mrozy ?? I jeszcze jedno pytanie :D czy sarenki Cię w tym roku odwiedzają czy zabezpieczenie wystarcza ??
Przepraszam że tak pytam ale coś Cię mało tutaj i jestem ciekawa co słychać ;:4
Dużo zdrowa Cu życzę ;:196 ;:196
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Witam wszystkich gorąco w te mroźne dni,u mnie mrozy pobijają rekordy,przez trzy noce miałam -26 stopni mrozu dzisiaj było -17 ,w dzień troszkę cieplej ,bo świeci słoneczko,przed zapowiedzianymi mrozami musiałam zabrać się za kopczykowanie róż do końca ,obłożenie choiną i potem przez 2 dni odśnieżałam cały trawnik,żeby przywalić rabaty śniegiem,a przed domem do okrywałam starymi kapami ,swetrami ,kurtkami i czym się dało ,więc cała stara nie potrzebna do niczego garderoba wietrzy się w ogrodzie ;:306 myślę ,że moje 400 róż w miarę zabezpieczyłam ,już nic więcej nie mogę zrobić ,ile z tego przetrwa zobaczymy.

Bożenko,mnie też chce się wiosny i kolorowego ogrodu,chociaż dobrze jest teraz odpocząć,ze mnie chyba zeszło powietrze i intensywnie odpoczywam,pozdrawiam ;:168

Beatko,ja teraz chyba mam dołek i postanowiłam się poddać i odpoczywam,żeby nabrać nowych sił,fajnie,ze potrafiłam zarazić piwoniami,bo to najcudowniejsze kwiaty,mnie też ciągle ich mało i jak dorabiam nowe rabaty to zawsze z myślą ,że będą na piwonie,pozdrawiam ;:196

Tereniu,wiosna jest cudna ,ale teraz mamy czas odpoczynku,dobrze,że taki jest,bo sił coraz mniej a pracy coraz więcej :uszy ,pozdrawiam ;:196

Aniu,Tobie też życzę dużo zdrowia i siły w Nowym Roku,aby powstał piękny ogród kwiatowo- warzywny,żeby dawał całej rodzince dużo satysfakcji i radości,ciesze się ,że zainspirowałam Cię skrzatami i zrobiłaś piękne stroiki,buziaczki dla Ciebie i rodzinki ;:196

Soniu,to prawda z wielkim sentymentem ogląda się wspomnienia,zwłaszcza przy takiej mroźnej zimie,ja też ciężko pracowałam przed mrozami w ogrodzie ,żeby moje róże w miarę dobrze zabezpieczyć ,a mam ich dużo to i pracy było dużo.Zdrówka życzę w Nowym Roku i dużo radości z wnuka i pięknego ogrodu,pozdrawiam ;:196

Marzenko,mrozy trzymają u nas już parę dni i nocy do -26 stopni,zobaczymy na wiosnę jak ogród dał radę ,ja też teraz intensywnie odpoczywam ,żeby naładować akumulatory do wiosny,pozdrawiam ;:168

Iwonko,u Ciebie znacznie cieplej,u mnie temperatury pobijają rekordy,ogród pod znakiem zapytania,ale nie mamy na to wpływu.W Nowym Roku życzę przede wszystkim zdrowia,bo zapału do pracy w ogrodzie i nie tylko ,to Ci nie brakuje,zawsze masz go bardzo dużo i tak trzymaj,pozdrawiam ;:196

Krysiu,Tobie też dużo zdrówka,bo wtedy i ogród będzie piękny i znowu będziemy biegać od kwiatka do kwiatka jak te nasze pracowite pszczółki,pozdrawiam ;:196

Marysiu,mój kożuch już w ogrodzie na róży ;:306 ,śniegu sporo nasypało,ale i wiatr go przenosił,,więc ja go z powrotem na róże i na rabaty ,odśnieżyłam cały trawnik w ogrodzie i parę razy śnieg z podjazdów,więc wszystko zasypane na wysokość 30-50 cm ,pozdrawiam i buziaczki ;:196

Zaraz następne odpisy. ;:196
Awatar użytkownika
ewelkacha88
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 maja 2013, o 17:54

Post »

Witaj :wit . 400 róż czy ja dobrze widzę ;:oj , serio ich tyle masz ?? No tego okrywania to nie zazdroszczę, u mnie też były takie mrozy ale na szczęście śnieg mam i też odśnieżyłam trochę trawnika ;:306 . Poza tym róż mam zdecydowanie niewiele w porównaniu z Tobą ;:224 . Teraz zapowiadają ocieplenie ;:108 .Pozdrawiam :wit .
Babciabenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 maja 2012, o 19:16

Post »

Marto czekaj ,czekaj niech tylko pierwszy przebiśnieg się wykluje z ziemi od razu werwa Ci wróci! ;:306
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Eluś całe szczęście ,że ten śnieg tak nam zasypał ogrody ,bo mrozy nie odpuszczają ,teraz u mnie -16 stopni,więc u mnie zima nadal ma się dobrze,upiekłam tort orzechowy z Twojego przepisu ,wyszedł pyszny aż nie wierzę ,że coś potrafię w końcu upiec,pozdrawiam i życzę zdrówka i ogrodowych realizacji, ;:168

Natalio,dziękuję i ja życzę zdrówka i spełnienia ogrodowych marzeń ,pozdrawiam :wit

Aluś,już niedługo taka wiosna będzie w realu,ale jeszcze musimy przeczekać tą zimę ,może będzie dla nas wiosna i lato łaskawe i nasze ogrody będą nas radować ,pozdrawiam i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku,spełnienia ogrodowych pomysłów i szczęśliwych chwil w pięknym ogrodzie ;:196

Anetko,życzę aby ten rok był dla Ciebie szczęśliwy ,żeby spełniły się wszystkie Twoje marzenia,te ogrodowe i nie tylko,już niedługo wiosna,więc znowu będziemy biegać po ogrodach i cieszyć się z każdego kwiatuszka,pozdrawiam ;:196

Gosiu,dla Ciebie też wszystkiego najlepszego w tym Nowym Roku,żeby dopisywało zdrowie,żeby był czas nacieszyć się ogrodem ,u mnie dalej zima trzyma i śniegu też jest trochę ,może jakoś nasze roślinki przetrwają te mroziska,pozdrawiam ;:196

Iwonko,wszystko na wiosnę wydaje się piękne i kwiaty i słońce i całe nasze otoczenie ,ja też bardzo kocham słońce,daje mi tyle sił i radości i też na niego czekam z niecierpliwością ,teraz parę dni tak pięknie świeciło,aż chciało się żyć ,pozdrawiam i dużo zdrowia życzę w Nowym Roku ;:196

Kasiu,w moim ogrodzie sroga zima,te temperatury mnie trochę niepokoją ,dobrze,że śniegu napadało,resztę ja dosypałam do rabat i czekamy do wiosny,pozdrawiam i pomyślności życzę ;:196

Tereniu witaj,u mnie bardzo mroźna zima temperatury dalej bardzo niskie ,jak różyczki przeżyją tą zimę to dowiemy się na wiosnę ,nie jestem taka pewna czy wszystko będzie dobrze,sarny chodzą ,bo są ślady na śniegu, w moim wąwozie przewróciło się drzewo i złamało narożny słupek i zniszczyło siatkę ,więc na wiosnę będziemy naprawiać,a teraz mogą spokojnie wchodzić ,zawsze muszą być niespodzianki bo byłoby za dobrze,pytaj o co tylko chcesz,było mnie mniej bo ciągle coś do zrobienia ,a i odpocząć troszkę trzeba ,ale już jestem ,pozdrawiam , życzę dużo zdrowia i spełnienia ogrodowych i domowych marzeń ,niech Ci się darzy ;:196 ;:196

Ewelinko,dobrze widzisz tyle mam róż,no i pracy przy nich też dużo,więc musiałam się teraz przed mrozami za to zabrać ,bo w jesieni i grudniu niewiele zrobiłam ,bo inne bardzo ważne sprawy zaplątały mi głowę i czas,pozdrawiam i wszystkiego dobrego w Nowym Roku życzę ,przede wszystkim zdrowia ,no i ogrodowych osiągnięć ;:196

Bożena,pierwszy przebiśnieg i wiosenne słońce to dla mnie będzie motywacja do działania :uszy ,pozdrawiam :wit
clem3
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lip 2014, o 15:28

Post »

O jaka piękna wiosna, żeby na zewnątrz taka chciała już zagościć... ;:173
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”