Słoneczne rabaty 2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
tencia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 sty 2013, o 20:47
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Słoneczne rabaty 2

Post »

Następny piękny ogród odwiedziłam ;:215 ,boję się już zaglądać do następnych ,bo braknie mi czasu na inne rzeczy ;:130 :D .
Pozdrawiam Teresa :wit
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witaj Sabinko,życzę powodzenia ,to dobra decyzja ,a co do Twoich róż to świetnie się prezentują i chociaż mam te róże,to chętnie czytam Twoje spostrzeżenia ,pozdrawiam ,zdrówka i samozaparcia życzę :wit ;:168
Awatar użytkownika
dorotka350
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 26 maja 2014, o 20:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Sabinko, nadrobiłam kilkustronicowe zaległości i z ogromną przyjemnością obejrzałam sierpniowe zdjęcia...I aż wzdychałam do tych kolorowych widoków lilii, jeżówek, floksów i całej reszty wielobarwnych, letnich kwiatów ;:215

Może jeszcze wtrącę swoje trzy grosze odnośnie podsumowania różanych krzaczków...
Jeśli chodzi o Gloria Dei - to wypisz, wymaluj jak u mnie. Jedna kupiona w szkółce, druga w OBI. Ta ze szkółki totalna bida, ta z OBI zupełne przeciwieństwo. Zdrowa, dorodna, aż miło popatrzeć. Posadziłam je tak jak Ty, obok siebie. I wreszcie w tym roku jestem z nich naprawdę zadowolona :)
Natomiast Hot Chocolate po dwóch sezonach nadal rośnie marnie. Przez cały sezon dała zaledwie kilka kwiatów ;:222 Jeśli zmarznie, to się wcale nie zmartwię. Owszem, kwiaty w interesującym kolorze, ale co z tego, skoro róża marna?
Nie chcę Cię martwić, ale Pomponella potrafi mocno wybujać, nawet do 180 cm...tak, tak. Widziałam taki okaz tutaj na forum ;:oj

Widzę, że Twoja lista różana z każdym kolejnym dniem rośnie :;230 ...a do wiosny jeszcze sporo czasu ;:224 Ciekawa jestem na ilu różach ostatecznie się skończy? Dodam tylko, że z Cream Abundance powinnaś być zadowolona. Jest śliczna i potrafi obficie kwitnąć już w pierwszym sezonie ;:167

Życzę Ci z całego serca, aby plany kupna tych 44 arów się powiodły i będę mocno za to trzymała kciuki ;:215 Uwierz mi, że nie ma to jak być u siebie i na swoim. My przez dwa lata po ślubie mieszkaliśmy z moimi rodzicami, ale odetchnęłam dopiero pełną piersią jak poszliśmy na swoje. Mogliśmy sami decydować o tym jak mieszkamy, jak się urządzamy i co robimy we własnych czterech ścianach, że o urządzaniu ogrodu nie wspomnę. A jeszcze tyle terenu do obsadzenia i urządzania od podstaw... ;:224
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

Sabinko, a dlaczego to Ty masz się opiekować teściową? Przecież ma też inne dzieci jak piszesz.
Wiem jaki to trudny temat, bo teraz moi rodzice opiekują się babcią. Cała rodzina jest zaangazowana.
A w jakim wieku jest Twoja teściowa?
A twoi rodzice?
Awatar użytkownika
Wolusia
1000p
1000p
Od: 12 sty 2013, o 17:37

Post »

Sabinko, podziwiam Twoje róże i normalnie czuję ich zapach ;:306 ;:306 ;:306 Tak samo mam z czytaniem reportaży- słyszę głos autora książki ;:112 Najpięknie róże widziałam u Ciebie ;:167 ;:167 ;:167
Awatar użytkownika
sweetdaisy
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 sty 2015, o 19:21

Post »

Witaj Sabinko, właśnie byłam u Elwi i w kajeciku powiększałam swoją listę różaną o Jej medalistki, a tu takie opisy różane serwujesz ;:333 Nie pozostało mi nic innego jak znów otworzyć notesik i Queen of Sweden doklejona do listy ;:333
Pozdrawiam, Zuza
----------------------------
Słoneczny kawałek mojego miejsca na ziemi I, II, III
clem3
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lip 2014, o 15:28
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

sabinko gdy oglądam zdjęcia twoich róż to zapominam, że miałam już ich więcej nie kupować i napalam się okropnie na kolejne egzemplarze ;:124 Widzę, że przed tobą trudne decyzje, więc życzę trafnych wyborów ;:333
Mati gratuluję!, nie mam pojęcia jak udało ci się uchwycić ten aksamit na płatkach róż ;:215
Awatar użytkownika
nifredil
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 mar 2012, o 23:21

Post »

Kochani :wit
Dziękuję za wszystkie miłe słowa i komentarze. Sporo się teraz narobiło ogólnego zamieszania, ale pozostaje mi tylko podejść do tego ze spokojem i zająć się tym co odstresowuje najlepiej.. wiosenne zamówienia :;230 Zamówiłam już różyce, przeglądam e-clem.., czekam na ofertę Lily.. (dlaczego nie dostałam jeszcze katalogu ;:218 ;:174 ) Zredagowałam też kolejne strony do swojego różanego "kajecika" i czekam na dodruk i bidowanie ;:224 Zrobiłam podsumowanie różanych pannic, a przynajmniej tych, które miały cokolwiek do pokazania. W przyszłym sezonie zapoluję na kwiaty kolejnych trzydziestu krzaczków, które: albo olały mnie w tym roku, albo przybyły na jesień, albo przybędą na wiosnę :heja :heja Tymczasem przyszła pora przymknąć furtkę do mojego ogrodu i zaprosić was na nową odsłonę wiosną ;:108
Dziękuję wszystkim ;:168 ;:4
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”