Martuś Fan Tan powala na kolana
Ogród Marty cz. IV
- ewunia7
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 1 lis 2012, o 15:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród Marty cz. IV
Martuś Fan Tan powala na kolana
-
heliofitka

- Od: 2 cze 2010, o 11:02
Chyba żadne kwiaty nie sprawiają tyle radości, co wiosenne (wyczekiwane, wytęsknione w zimowe wieczory)
Pachnące łany kolorowych hiacyntów, to nr 1
Potem tulipany i szafirki i...widzę Marto, że też dbasz, aby wiosna miała ładną oprawę.
Pachnące łany kolorowych hiacyntów, to nr 1
Potem tulipany i szafirki i...widzę Marto, że też dbasz, aby wiosna miała ładną oprawę.
- trillum30a
- 200p

- Od: 6 lut 2012, o 15:24
- bwoj54

- Od: 8 wrz 2012, o 08:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Martuniu!...same śliczności pokazujesz. Uwielbiam ten czas , gdy po zimie ... wszystko budzi się do życia.
Posyłam serdeczności!
Posyłam serdeczności!
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
- korzo_m

- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
Marto myślę o Tobie od rana, dziś zdecydowałam po świtach wysyłam paczkę, chryzantemy już duże mogą być dzielone. I znalazłam małą zeszłoroczną siewkę perovskie, zimą była okryta przeżyła więc ja dostaniesz.
- Kasiula17

- Od: 18 lis 2013, o 22:22
Martuś wpadłam pooglądać cudeńka
Ślicznie kolorowo i pachnąco.Ślicznie wyglądają hiacynty a kwitnące drzewa to piękny widok.
Cudownie zakwitł Twój ogród.
Ślicznie kolorowo i pachnąco.Ślicznie wyglądają hiacynty a kwitnące drzewa to piękny widok.
Cudownie zakwitł Twój ogród.
-
PEPSI

- Od: 20 sty 2013, o 10:54
Martuś skimia jest prześliczna. I czytam, że samodzielnie ją ukorzeniałaś. Jestem pod wrażeniem. Tobie nawet kamień wypuści korzonki 
- anym

- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
Martuniu śliczna wiosna u Ciebie
wszystko budzi się do życia aż miło się ogląda takie obrazki. Ciepełka życzę i buziaczki przesyłam 
-
koziorozec

- Od: 22 sty 2013, o 21:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Iwonko,to jest sasanka Papageno taka cukiereczkowa ,trochę piwoni tegorocznych będzie kwitło
Gosiu,ten narcyz to nowy nabytek,ale ,że taki będzie to jest niespodzianka,piwonie niektóre piękne ,a niektóre to słabeusze ,pozdrawiam i miłej nocki życzę
Stasiu,ten pigwowiec jeszcze nie miał jabłuszek ,chociaż kwitnął ,piwonia Fan Tan pobija wszystkie,zobaczymy jak zakwitnie,czy będzie ładna pozdrawiam gorąco i buziaczki dla Ciebie
Maryniu,zobaczymy co pokaże ta piwonia ,a pigwowiec pięknie zakwitł w tym roku,ale ma odrosty więc będą młode,pięknych snów życzę i słoneczka ,u mnie dzisiaj deszcz i deszcz i zimno,ale ja twardo w ogrodzie siedzę
buziaczki
Ewuniu,pączków tej piwonii jest 8 więc ma co pokazać,buziaczki dla Ciebie
Iwonko,ładnie to nazwałaś,dziękuję miłych snów

Gosiu,ten narcyz to nowy nabytek,ale ,że taki będzie to jest niespodzianka,piwonie niektóre piękne ,a niektóre to słabeusze ,pozdrawiam i miłej nocki życzę
Stasiu,ten pigwowiec jeszcze nie miał jabłuszek ,chociaż kwitnął ,piwonia Fan Tan pobija wszystkie,zobaczymy jak zakwitnie,czy będzie ładna pozdrawiam gorąco i buziaczki dla Ciebie
Maryniu,zobaczymy co pokaże ta piwonia ,a pigwowiec pięknie zakwitł w tym roku,ale ma odrosty więc będą młode,pięknych snów życzę i słoneczka ,u mnie dzisiaj deszcz i deszcz i zimno,ale ja twardo w ogrodzie siedzę
Ewuniu,pączków tej piwonii jest 8 więc ma co pokazać,buziaczki dla Ciebie
Iwonko,ładnie to nazwałaś,dziękuję miłych snów
-
koziorozec

- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Iwonko,heliofitko to prawda aż nie chce się wierzyć ,że to już wiosna ,a te kwiaty są dowodem ,zaraz zakwitną tulipany i inne ,żeby tylko nie było przymrozkowej niespodzianki,pozdrawiam i miłych snów życzę
Iwonko trillum, tą piwonię sadziłam dwa i pół tygodnia temu i sama jestem jej ciekawa ,nie wiem co pokaże,buziaczki dla Ciebie
Bogusiu,u Ciebie też dużo śliczności ,ale ta wiosna jest piękna ,hiacynty pachną z daleka ,cudownych snów
Dorotko,nawet nie wiesz jak ucieszyła się z perovskii,to dopiero zrobiłaś mi niespodziankę,buziaczki dla Ciebie
Kasiu,troszkę mój ogród nadrabia ,ale w niektórych miejscach dużo więcej kwitnie już roślin,ale nie ma co narzekać można już na czymś oko zawiesić ,dobrej nocki życzę
Małgosiu,aleś mnie rozbawiła tym kamieniem, tak dobrze to nie ma,ale rośliny modę rozmnażać,buziaczki posyłam
Aniu,wiosna zaczyna być pachnąca ,koło hiacyntów aż miło chodzić,i jakoś tak lepiej wchodzi się do ogrodu ,bo dookoła coś się dzieje,miłej nocki życzę i pięknych snów

Iwonko trillum, tą piwonię sadziłam dwa i pół tygodnia temu i sama jestem jej ciekawa ,nie wiem co pokaże,buziaczki dla Ciebie
Bogusiu,u Ciebie też dużo śliczności ,ale ta wiosna jest piękna ,hiacynty pachną z daleka ,cudownych snów
Dorotko,nawet nie wiesz jak ucieszyła się z perovskii,to dopiero zrobiłaś mi niespodziankę,buziaczki dla Ciebie
Kasiu,troszkę mój ogród nadrabia ,ale w niektórych miejscach dużo więcej kwitnie już roślin,ale nie ma co narzekać można już na czymś oko zawiesić ,dobrej nocki życzę
Małgosiu,aleś mnie rozbawiła tym kamieniem, tak dobrze to nie ma,ale rośliny modę rozmnażać,buziaczki posyłam
Aniu,wiosna zaczyna być pachnąca ,koło hiacyntów aż miło chodzić,i jakoś tak lepiej wchodzi się do ogrodu ,bo dookoła coś się dzieje,miłej nocki życzę i pięknych snów
- Wanda7
- -Moderator Forum-.

- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
Te "dziwne" narcyzy są cudne po prostu.
Cudownej wiosny się doczekaliśmy! Martusiu, u ciebie zielony świat wręcz pulsuje życiem. Obejrzałam go z wielką przyjemnością
Jaką masz dziś pogodę? U mnie słońce i dość ciepło
Miłego dnia!
Cudownej wiosny się doczekaliśmy! Martusiu, u ciebie zielony świat wręcz pulsuje życiem. Obejrzałam go z wielką przyjemnością
Jaką masz dziś pogodę? U mnie słońce i dość ciepło
Miłego dnia!
- EwkaEs

- Od: 9 lip 2008, o 20:28
Marto-biały pigwowiec cudny!
-
PEPSI

- Od: 20 sty 2013, o 10:54
Martuś, jak ja Ci kochana dziękuję
Śliczności dostałam od Ciebie, takie mega wypasione sadzonki że oniemiałam z wrażenia. I gratiski.
Już posadziłam i jestem mega zadowolona. Tak mi się przyjemnie dziś weekend zaczął... 
- gracha
- 1000p

- Od: 23 maja 2012, o 21:49
Martusiu ale u Ciebie się dzieje wiosennie , pozazdrościć , u mnie oprócz forsycji i magnolii żaden krzew ani drzewko jeszcze nie kwitnie,nie mogę się doczekać kwitnienia drzew owocowych