Kolejny prezencik równie śliczny jak poprzednie
Actusowa kolekcja cz.III
Re: Actusowa kolekcja cz.III
Kolejny prezencik równie śliczny jak poprzednie
- Dusiaaa
- 1000p

- Od: 4 cze 2012, o 08:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
na szczescie tylko wirtualnie,inaczej trzeba by ochrone zatrudnic i okopy zrobic 
=> zapraszam na storczyki po mojemu<=
Marzy mi się: Bellina, Piccolo red, Black Bird,Vanda i więcej parapetów
Marzy mi się: Bellina, Piccolo red, Black Bird,Vanda i więcej parapetów
No Mama ma oko po córuchnie chyba (albo na odwrót)
Ależ prezencik

Ależ prezencik
- Dufin
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 18 cze 2012, o 11:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
a jak tam tata sobie radzi, ma jakieś dogorywające miniaturki jeszcze?
Ja dzisiaj naklejałam sobie taką folię mleczną na szybę, bo poprzednia była za wąska i wkurzałam się, że nie mogę jej ładnie nakleić i mama skomentowała "zabiłabyś sobie to okno deskami i miałabyś spokój" 
Jakby to wogole miala jakas szanse jak powstrzymacDusiaaa pisze:na szczescie tylko wirtualnie,inaczej trzeba by ochrone zatrudnic i okopy zrobic
Pamietaj kochana, ze jestem 1 w kolejce i, ze sobie wszystko notujesz zeby nie zapomniec
A sa mini sa u taty jeszczeDufin pisze:a jak tam tata sobie radzi, ma jakieś dogorywające miniaturki jeszcze?Ja dzisiaj naklejałam sobie taką folię mleczną na szybę, bo poprzednia była za wąska i wkurzałam się, że nie mogę jej ładnie nakleić i mama skomentowała "zabiłabyś sobie to okno deskami i miałabyś spokój"
- Alice 12
- 1000p

- Od: 7 lip 2013, o 19:44
Sliczny ten twoj prezencik, ja to dzisiaj dostalam od tesciowej srodki finansowe na zakup nowych storczykow 
Pozdrawiam Alicja.
Sprzedam storczyki!
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 11&t=70001" onclick="window.open(this.href);return false;
Sprzedam storczyki!
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 11&t=70001" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Callanthe
- 1000p

- Od: 19 mar 2013, o 17:07
Kasiu tak przeglądam wątki na forum i natknęłam się na zdjęcie sabotka, który ma dwa kwiatki na jednym pędzie
Więc może Twój sabotek zakwitnie nie tylko dwoma kwiatuszkami
Co u niego słychać?
Alu dziekuje slonko i czekam z niecierpliwoscia na nowe nabytki u Ciebie
Pati >Paphio Henryanum kwitnie jednym kwiatkiem na rozetce.Moj zakwitnie dwoma z dwoch rozetek ,troche to jeszcze potrwa ,ale slicznie juz nabrzmiewaja pochewki.Sa oczywiscie odmiany ,ktore maja po kilka kwiatkow na pedzie jak np Paphiopedilum delenatii x primulinum,ktore tez mam i jest szansa ,ze jeśli kiedys zechce zakwitnac ,bedzie mial wiecej jak jeden kwiatek
Pati >Paphio Henryanum kwitnie jednym kwiatkiem na rozetce.Moj zakwitnie dwoma z dwoch rozetek ,troche to jeszcze potrwa ,ale slicznie juz nabrzmiewaja pochewki.Sa oczywiscie odmiany ,ktore maja po kilka kwiatkow na pedzie jak np Paphiopedilum delenatii x primulinum,ktore tez mam i jest szansa ,ze jeśli kiedys zechce zakwitnac ,bedzie mial wiecej jak jeden kwiatek
Moja nowa milosc otworzyla drugiego kwiatuszka
.Jeszcze ladniejszy od pierwszego.Szkoda ze nie kwitnie jak to on ma w zwyczaju(duzo pedow,duzo kwiatow ,każdy inny),ale zapowiedz na przyszlosc daje wspaniala
Nowy kwiatek(te piegi sa cudowne...)

Pierwszy ,bardziej skromnie wybarwiony

W tym tez jestem zakochana po uszy(ten od mamy)

"Cegielkowy"(tez od mamuski)

"Wyplosz" kwitnie juz na dwoch pedach ,oczywiscie tak samo ,ale jak bajecznie pachnie....

I moja Bernice obsypana kwiatuszkami ,sliczna...

Nowy kwiatek(te piegi sa cudowne...)

Pierwszy ,bardziej skromnie wybarwiony

W tym tez jestem zakochana po uszy(ten od mamy)

"Cegielkowy"(tez od mamuski)

"Wyplosz" kwitnie juz na dwoch pedach ,oczywiscie tak samo ,ale jak bajecznie pachnie....

I moja Bernice obsypana kwiatuszkami ,sliczna...

- Dufin
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 18 cze 2012, o 11:03
piękny ten żółty, wygląda jakby się komuś z pędzla ulało troszkę brązowej farby na storczyka 
- Alice 12
- 1000p

- Od: 7 lip 2013, o 19:44
Kochana wyplosz najpiekniejszy
Zolty tez cudowny i wszystkie sa cudowne, mam bardzo podobnego do twojego od mamy, dostalam od Marty i on tez jest cudny 
Pozdrawiam Alicja.
Sprzedam storczyki!
Sprzedam storczyki!
Ja dla odmiany pozachwycam się różowymi. Gdybym tylko mogła, to te dwa egzemplarze przeniosłabym do swojego domku i nasyciła się zapachem
Z pozdrowieniami - Janka
Tropiki (triki) cz.1, cz.2, W objęciach tęczy...
Wieści z warsztatu WarmJanki...
Tropiki (triki) cz.1, cz.2, W objęciach tęczy...
Wieści z warsztatu WarmJanki...