Ogródek AGNESS cz. 8
Re: Ogródek AGNESS cz. 8
``Troszkę.. ogólnej ..``- ech Agusiu, u Ciebie wiosna w pełni
A przeróbki..? zawsze jest coś do przerobienia
bez tego ogrodnik żyć chyba nie może; A Twój ogród, rabaty wyglądają już pięknie 
wszystko moje jest tu:
zapraszam
zapraszam
- AGNESS
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Danuś dziękuję , bardzo się cieszę, ze podobają Ci sie moje kwiaciorki
Grażynko, bardzo się cieszę, ze podobają Ci się moje maluchy i mój wiosenny ogródek
Dawidku dziękuję
Misiu wiosna u mnie faktycznie bardzo kolorowa....później już znacznie mniej barw, króluje zieleń
Migdałka mam w formie krzaczastej, on jest wysokość około 1,5 .
Gosiu mam podkaszarkę, ale przy kamieniach obcinam ręcznie.....niestety
Andrzejku, żeby tak można było....tupnąć nogą i powiedzieć stop i trawie i chwastom
Andrzejku strasznie miło mi, że podoba Ci się mój ogródek , ale nawet nie żartuj z tym niepokazywaniem swojej działki , jest piękna, pełen spokój i relaks. U mnie kolorów jak w cygańskim taborze, ale ja tak kocham
Po rozbuchanej kolorami wiośnie przychodzi spokojniejsze lato .....
Jagódko masz całkowitą racje, w ogrodzie wciąż będziemy coś zmieniać i ulepszać....ale to jest najpiękniejsze
Dorotko dziękuję
Cudowne są te zmiany w ogrodzie, czasami strasznie mi smutno, że niektóre kwiatki szybko przekwitają, np tulipany, które uwielbiam, ale przecież robią miejsce innym równie pięknym. I wciąż jest inaczej....nie ma możliwości, żeby znudzić się ogrodem
Izuniu, faktycznie kolorków sporo
Mój wiosenny ogródek na pewno nie przypadnie do gustu minimalistom, ale ja tak kocham....i nie rażą mnie nawet zestawienia kolorów od których mogą boleć zęby ,
np różu z żółcią, wiosną można u mnie je spotkać w wielu miejscach
Moniś dziękuję
Moja majówka niestety w pracy
Małgosiu, host nie pikowałam jeszcze, bo niektóre odmiany wciąż kiełkują. Ale jak u Ciebie nie, to spokojnie można popikować. Małgosiu jak masz miejsce to najlepiej porozsadzaj w malutkie doniczki, a jak nie to w takie duże rynienki na kwity balkonowe i zostaw na parapetach, albo zaciszne miejsce na ogródku. A jesienią do gruntu.
Grażynko, bardzo się cieszę, ze podobają Ci się moje maluchy i mój wiosenny ogródek
Dawidku dziękuję
Misiu wiosna u mnie faktycznie bardzo kolorowa....później już znacznie mniej barw, króluje zieleń
Gosiu mam podkaszarkę, ale przy kamieniach obcinam ręcznie.....niestety
Andrzejku, żeby tak można było....tupnąć nogą i powiedzieć stop i trawie i chwastom
Andrzejku strasznie miło mi, że podoba Ci się mój ogródek , ale nawet nie żartuj z tym niepokazywaniem swojej działki , jest piękna, pełen spokój i relaks. U mnie kolorów jak w cygańskim taborze, ale ja tak kocham
Jagódko masz całkowitą racje, w ogrodzie wciąż będziemy coś zmieniać i ulepszać....ale to jest najpiękniejsze
Dorotko dziękuję
Izuniu, faktycznie kolorków sporo
Moniś dziękuję
Małgosiu, host nie pikowałam jeszcze, bo niektóre odmiany wciąż kiełkują. Ale jak u Ciebie nie, to spokojnie można popikować. Małgosiu jak masz miejsce to najlepiej porozsadzaj w malutkie doniczki, a jak nie to w takie duże rynienki na kwity balkonowe i zostaw na parapetach, albo zaciszne miejsce na ogródku. A jesienią do gruntu.
- AGNESS

Kamyku dziękuję
Krysiu bardzo dziękuję za miłe słowa
Kamieni jest faktycznie sporo....a jeszcze mi brakuje, zrobiłam 2 nowe rabaty, na których nie ma jeszcze kamieni, a baaaaardzo mi ich brak
Moja córcia skomentowała, ze takie niewykończone wyglądają ,, trochę jak śmietnik,,
Moje tulipanki dopiero zaczęły kwitnienie, ale przy takim gorącu też pewnie szybko przekwitną .....
Agunia ja sama nie wiem ile lat ma mój ogród
Był zawsze
ale ciągle się zmieniał....tak naprawdę to może tworzę go z 8 lat.....nie potrafię określić
Ogródek faktycznie jest nieduży -z domem i podjazdem liczy 716 m....a roślinki....upycham piętrowo
ale już się boje jak się rozrosną
Aniu faktycznie kolorków z dnia na dzień więcej
Te niskie krzaczki to pigwowiec, już zaczął kwitnąc. Ognika nie mam , mimo, ze bardzo mi się podoba, to brak miejsca....no i ta jego skłonność do przemarzanie
Martuś dziękuję
jak znam życie, to roślinki wciąż będą wędrowały po całym ogrodzie....dziś dalsza część przesadzanie

Krysiu bardzo dziękuję za miłe słowa
Moje tulipanki dopiero zaczęły kwitnienie, ale przy takim gorącu też pewnie szybko przekwitną .....
Agunia ja sama nie wiem ile lat ma mój ogród
Ogródek faktycznie jest nieduży -z domem i podjazdem liczy 716 m....a roślinki....upycham piętrowo
Aniu faktycznie kolorków z dnia na dzień więcej
Martuś dziękuję
- trzynastka

- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Zdjęcia cudnie ujęły czar Twojego ogrodu
wiesz to Ty jak ja ciągle coś zmieniasz, ja niby już coś skończyłam tak miało być ...i ...za rok dosadzam przesadzam zmieniam to chyba w naszej ogrodniczej duszy tkwi
Piękny Twój migdałek i powiedz gdzie Ty nazbierałaś tych kamieni?? super to wygląda 
Agnieszko właśnie najbardziej urokliwe zdjęcia to z całości rabat...są one ogromną podpowiedzią dla tych co dopiero ,,wchodzą w temat ogrodniczy,,.
Zastanawiam się czy u Ciebie doba dłuższa bo wszystko na czas zrealizowane
no i nowe rabaty 
Zastanawiam się czy u Ciebie doba dłuższa bo wszystko na czas zrealizowane
- Marta_S
- 500p

- Od: 3 wrz 2010, o 12:11
Ale Agnieszko najwyraźniej Twoim roślinkom służą te "przenosiny" bo pięknie wyglądają i ślicznie kwitną
dlatego nie rezygnuj z tego, tym bardziej, że świetnie wyglądają kwiaty w nowych miejscach 
Zapraszam
Ogród Marty_S
Ogród Marty_S
- chatte
- Przyjaciel Forum

- Od: 19 paź 2006, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aguś, ja lubię takie same zestawienia
To, od czego na co dzień mogą boleć zęby i nie tylko, w ogródku jest the best!
To, od czego na co dzień mogą boleć zęby i nie tylko, w ogródku jest the best!
- e-genia

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Agnieszko w Twoim ogrodzie więcej kolorów niż u mnie super zdjęcie .

Aga, zdjęcia pod hasłem "trochę ogólnej wiosny" rzucają na kolana! Piękna u Ciebie ta wiosna! Migdałek, ach...Czemu ja go nie mam?
- Wanda7
- -Moderator Forum-.

- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
Usiadłabym sobie trochę na tej huśtaweczce i pogapiła się w wisoenno-sielski krajobraz 
- pamelka

- Od: 30 gru 2009, o 00:34
Chyba musze się nareszcie wybrać i podziwiać z bliska te cudeńka
A zanosi się, że odwiedzę jeziorko w majowy weekend.
Aguś odezwę się jaby co
A zanosi się, że odwiedzę jeziorko w majowy weekend.
Aguś odezwę się jaby co
- AGNESS

Celinko dziękuję
Kamienie mam głównie zbierane po polach
Wiele było takich wypadów
Aguś ja też bardzo lubię oglądać większe fragmenty ogrodów....tylko jak ogródek malutki, to nie można wciąż pokazywać tego samego
Aguś u Ciebie ogród duży i wiec i roboty ogrom, u mnie maluszek, więc wszystko szybciej idzie
Martuś, nie zrezygnuję....chyba moja natura by mi nie pozwoliła
Izuś zgadza sie w ogródku jakoś wszystko pięknie się komponuje
Geniu u mnie wiosna faktycznie bardzo kolorowa, później już przeważają zieloności
Martuś jeśli odpowiada ci forma krzaczasta migdałka to nic nie stoi na przeszkodzie, żebyś go miała
Powiedz tylko słowo
Wandziu serdecznie zapraszam, wsiadaj w busik 3 godzinki i jesteś
Czeka na Ciebie kawka i serniczek 
Joluś bardzo się cieszę, mam nadzieję, ze wreszcie się uda
Aguś ja też bardzo lubię oglądać większe fragmenty ogrodów....tylko jak ogródek malutki, to nie można wciąż pokazywać tego samego
Aguś u Ciebie ogród duży i wiec i roboty ogrom, u mnie maluszek, więc wszystko szybciej idzie
Martuś, nie zrezygnuję....chyba moja natura by mi nie pozwoliła
Izuś zgadza sie w ogródku jakoś wszystko pięknie się komponuje
Geniu u mnie wiosna faktycznie bardzo kolorowa, później już przeważają zieloności
Martuś jeśli odpowiada ci forma krzaczasta migdałka to nic nie stoi na przeszkodzie, żebyś go miała
Wandziu serdecznie zapraszam, wsiadaj w busik 3 godzinki i jesteś
Joluś bardzo się cieszę, mam nadzieję, ze wreszcie się uda
- abeille
- 1000p

- Od: 4 mar 2009, o 12:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aguś, wiosenny koncert w Twoim ogródku i wszystkie skalniaczki super. 
Cieplutko pozdrawiam Wiesia
Wątki Pszczółki
Wątek Wisienki i nasze klimaty "Francja znana i nieznana"
Wątki Pszczółki
Wątek Wisienki i nasze klimaty "Francja znana i nieznana"
-
ulikmi
- 500p

- Od: 1 lut 2011, o 15:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt: