Oczywiście bratki nie posadzone bo to była moja ostatnia ziemia.Dopoiero jak ociepli się ruszę do ogrodniczego.
Majkowy zielony dom i .....
Re: Majkowy zielony dom i .....
Maju dwa dni temu przygotowałam skrzynkę z ziemią na bratki.Poszłam po sadzonki,wracam a w skrzynce siedzi mój kot i załatwia się
Pańcia przyniosła kuwetę aż na taras-jaka dobra.
Oczywiście bratki nie posadzone bo to była moja ostatnia ziemia.Dopoiero jak ociepli się ruszę do ogrodniczego.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
-
Lucy2na
O matko....
no nie mogę co za bystrzacha ...
Fajne te perypetie z naszymi milusińskimi
wyglaskać kota ode mnie proszę
no nie mogę co za bystrzacha ...
Fajne te perypetie z naszymi milusińskimi
wyglaskać kota ode mnie proszę
- basjak
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 20 wrz 2009, o 13:34
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Na wszelki wypadek niech Goldi z eMem nie wychodzi 
Ja kupiłam kotom kuwetę samoczyszczącą, którą jeden ucieszył się bardzo, a drugi ignoruje
Ja kupiłam kotom kuwetę samoczyszczącą, którą jeden ucieszył się bardzo, a drugi ignoruje
Pozdrawiam mile - Basia
Balinki
Balinki
-
edulkot

- Od: 4 lut 2011, o 17:31
Aniu ale cwana bestia z niego
Mnie robi podobnie ale na grządki jak pracuję w ogródku a potem idzie dumny z podniesionym ogonem.
Basiu to był tylko incydent, M. szedł do garażu i Goldi skorzystał z okazji, ale widać że jestem do Goldiego uwiązana, muszę go brać ze sobą wszędzie albo on mnie.
A co to za dziwaczna kuweta, może mojemu by się przydała chociaż on woli iść na dwór jak ma kto go wypuścić.
Basiu to był tylko incydent, M. szedł do garażu i Goldi skorzystał z okazji, ale widać że jestem do Goldiego uwiązana, muszę go brać ze sobą wszędzie albo on mnie.
A co to za dziwaczna kuweta, może mojemu by się przydała chociaż on woli iść na dwór jak ma kto go wypuścić.
- skorpion811-51

- Od: 21 lis 2009, o 17:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Maju ja mam trzy miałczace i są porządne całą zimę śpią w domu i nic nie narobią.
Od poniedziałku ocieplenie zapowiadają może już zaczniemy pracę w ogródkach
Od poniedziałku ocieplenie zapowiadają może już zaczniemy pracę w ogródkach
Rzekła pszczółka do motyla nikt nie widzi więc zapylaj.
MOJE LINKI , Pusta miska -kliknij
SERDECZNIE ZAPRASZAM STASIA
MOJE LINKI , Pusta miska -kliknij
SERDECZNIE ZAPRASZAM STASIA
-
edulkot

Ja prawie codziennie coś tam pokopię albo dosadzę albo zakopię co Goldi wykopał.
No to nasz do kogo się przytulać jak Ci zimno, wygłaszcz je ode mnie.
No to nasz do kogo się przytulać jak Ci zimno, wygłaszcz je ode mnie.
- basjak

- Od: 20 wrz 2009, o 13:34
Moje koty miały zwykłą kuwetę, ale po pierwsze - jest już sfatygowana, po drugie wiecznie pełno dookoła żwirku. Zaczęłam się rozglądać i znalazłam takie cudo
http://www.youtube.com/watch?v=ekl-4R0tuXk
Trochę sceptycznie to potraktowałam, ale w końcu postanowiłam spróbować
Mam ją już dwa tygodnie i jestem zadowolona. Działa, jak w reklamie. Jedyny problem, że Zuzia ma chyba klaustrofobię i nie zawsze z niej korzysta. Woli tradycyjną. Natomiast Kajtek jest zachwycony i wydaje mi się, że wchodzi tam czasami tylko po to, żeby sobie pogrzebać 

http://www.youtube.com/watch?v=ekl-4R0tuXk
Trochę sceptycznie to potraktowałam, ale w końcu postanowiłam spróbować
Chcęedulkot pisze:Mój żółtek wygląda tak i kwitnie tylko jednym kwiatkiem
ale jak chcesz to mogę go przerzucić przez płot prosto do Twojego ogródka, może u Ciebie będzie mu lepiej.
Pozdrawiam mile - Basia
Balinki
Balinki
-
edulkot

Mówisz i masz, najprawdopodobniej przywiozę ją we wtorek bo zapowiadają poprawę pogody od poniedziałku. Już dzisiaj zaczęłam robić przygotowania do przekopków róż a w poniedziałek może uda mi się ukończyć.
Ta kuweta rewelacyjna, tylko właśnie chyba kot musi się do niej przekonać albo od początku z takiej korzystać.
Ta kuweta rewelacyjna, tylko właśnie chyba kot musi się do niej przekonać albo od początku z takiej korzystać.
-
edulkot

Dla jasności bo przeczytałam u Jadzi że te grube to powinno kwitnąć, te grube pędy to są od innej róży a właściwie od podkładki jakiejś tam róży która dawno temu odeszła a ta podkładka kwitnie tak

i na dzień dzisiejszy bardzo ładnie wygląda. Natomiast to żółte niewiadomoco wypuszcza jeden badylek z jednym kwiatkiem który przekwita w ciągu jednego dnia. Po obcięciu przekwitłego kwiatka po jakimś czasie wypuszcza z kącika znowu tylko jeden malutki badylek z jednym kwiatkiem który przekwita tym razem po dwóch dniach bo już jest chłodniej i troszkę dłużej utrzymują się kwiaty róż. Mam ją już chyba 12 lat i co roku jest taki sam 'festiwal kwiatowy'.
i na dzień dzisiejszy bardzo ładnie wygląda. Natomiast to żółte niewiadomoco wypuszcza jeden badylek z jednym kwiatkiem który przekwita w ciągu jednego dnia. Po obcięciu przekwitłego kwiatka po jakimś czasie wypuszcza z kącika znowu tylko jeden malutki badylek z jednym kwiatkiem który przekwita tym razem po dwóch dniach bo już jest chłodniej i troszkę dłużej utrzymują się kwiaty róż. Mam ją już chyba 12 lat i co roku jest taki sam 'festiwal kwiatowy'.
-
edulkot

Będziemy czarować wiosnę i pokazujemy żółte kwiatki jak wiosenne słoneczko

- HalinaK

- Od: 12 paź 2008, o 11:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Majeczko
dziękuję za cudne fotki w moich ukochanych kolorkach 
- iwa27
- 1000p

- Od: 19 maja 2009, o 07:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Właśnie dla tego tak długo zastanawiam się bad kupnem psa - chyba bym dostała zwału jak by mi zrobił taki numer. Wolę o niebo koty, moja Dasza nie załatwiała się mi na rabatach tylko panu w piach. Zaraz przyłączę się do odstraszania zimy i poszukam żółtków 
Życie jest jak bajka, nie ważne żeby było długie, ale ważne żeby było ciekawe
Mój kawałek świata.
część 3
Mój kawałek świata.
część 3
- tara

- Od: 16 mar 2008, o 22:01
aż się weselej robi na sercu, piękne kolorki już niedługo będą ponownie 
- maniusika

- Od: 18 mar 2009, o 20:50
Miło popatrzeć na piękne kolory gdy za oknem śnieg , W nocy popadało ładnie że wszędzie jest biało ,ale lepszy śnieg niż mroźne wiatry które potrafią wysiapać kiełki nowych kwiatuszków ..
-
edulkot

to są słoneczka przysypane czymś takim białym, a przebiśniegi nareszcie odzwierciedlają swoją nazwę
a tym krokusom to dobrze bo mają dach nad głowami i pewnie dlatego zabierają się do kwitnienia nieco później